Rasmus tilbød den bedste pris og fik ryddet og rengjort min mors dødsbo hurtigt og effektivt i henholde til vores aftale. Rasmus er meget tillidvækkende og professionel og var vældig god til at dokume... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Vi kan varmt anbefale dette firma til rydning af dødsbo. Rasmus har været utrolig professionel og imødekommende hele vejen igennem. Han svarer hurtigt, giver fair og gennemskuelige tilbud og er fl... Ver mais
A empresa respondeu
Mine varmeste og største anbefalinger. Tillidsvækkende, holder aftaler, trygt og godt samarbejde, fantastisk service.;) Nordsjællands borydning har fortjent mere de stjerner man kan give .Rasmus... Ver mais
A empresa respondeu
De aller varmeste anbefalinger !! Rasmus sprang til, da vi under rydning af min mors dødsbo havde brug for hjælp. Med respekt, omhyggelighed og ordentlighed hjalp han med det hele, også alt det p... Ver mais
Detalhes da empresa
- Serviço de remoção e limpeza residencial
- Loja de Móveis Antigos
- Antiquário
- Arte e Antiguidades
- Loja de móveis usados
Escrito pela empresa
Nordsjællands Borydning ApS tilbyder opkøb og rydning af dødsbo, restbo og flyttebo i en svær tid. Vi kommer altid til den aftalte tid og udfører altid det aftalte arbejde, til en yderst konkurrence dygtig pris. Herudover tilbyder vi gode og fair priser, for de dele af indboet med værdi, som du ønsker at sælge. Når du skal have ryddet et bo, er det os du skal vælge.
Informações de contato
Søborg , 2860, København , Dinamarca
- kontakt@nordsjaellands-borydning.dk
- retrofurniturecph.dk
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
De bedste anbefalinger
Vi havde Rasmus til at rydde min mormors dødsbo.
Meget professionel og omhyggelig.
Super fin service og pris.
Vi er meget taknemlige for alt det arbejde Rasmus og hans kollega gjorde for os.
De aller bedste anbefalinger fra os. Tusinde tak.

Resposta da Nordsjællands Borydning ApS
Fleksibilitet, ordentlighed, seriøsitet, pris og service
Vi havde en helt igennem fantastisk oplevelse med Rasmus og resten af Nordsjællands Borydning.
Det hele var utrolig professionelt, og de var utrolig fleksible, da vi fik behov for at flytte en aftale 14 dage pga. sygdom. Det spillede bare :-)
At det så også kun kostede det halve af, hvad et andet firma havde tilbudt os, og de var færdige på 2 dage i stedet for 3, ja det er jo blot et ekstra plus.
Jeg kan i den grad anbefale Nordsjællands Borydning! Tak for arbejdet Rasmus :-)

Resposta da Nordsjællands Borydning ApS
De aller varmeste anbefalinger !!
De aller varmeste anbefalinger !!
Rasmus sprang til, da vi under rydning af min mors dødsbo havde brug for hjælp. Med respekt, omhyggelighed og ordentlighed hjalp han med det hele, også alt det praktiske det vi ikke selv havde tænkt på.
Rasmus og hans kollega kom med kort varsel, alle aftaler blev mere end overholdt. Samtidigt havde de overskud og tanke for os som efterladte med den fineste omsorg <3
Tusind tak !! Også for den helt reelle vurdering og pris.
Kan kun anbefales med 100 stjerner 🌟

Fin og transparent proces
Jeg havde Rasmus til at rydde de sidste dele af et dødsbo. Det var en behagelig, professionel og meget transparent proces fra start til slut - herunder en effektiv og tilfredstillende gennemførsel af arbejdet. Alt i alt en positiv oplevelse. En anbefaling af Retrofurniture herfra.
Alt forløb som aftalt
Vi havde Rasmus til at rydde en lejlighed i København. Og var meget tilfredse med det.
Alle forløb som aftalt og super kommunikation under hele forløbet.
Kan kun anbefales.
fair pris og en god service
Rigtig fair pris og effektiv rydning af dødsbo. Jeg kan kun anbefale Retrofurniture_cph og den respekt, samt professionalisme de bringer med i deres arbejde.
Deres team leverer ikke blot en…
Deres team leverer ikke blot en effektiv og professionel service, men gør det også med en menneskelig og empatisk tilgang, som er helt afgørende i en tid, hvor man ofte står i en følelsesmæssigt svær situation.
Fra det øjeblik, man kontakter Retro Furniture, mærker man deres engagement og respekt for den enkelte kunde. De tilbyder en gratis og uforpligtende besigtigelse af dødsboet, hvor de med stor respekt og omhu vurderer både indboets værdi og opgavens omfang. Denne indledende fase er utrolig betryggende, da man føler sig forstået og trygt guidet gennem processen.
Det, der virkelig skiller Retro Furniture ud, er deres gennemsigtighed og pålidelighed. Når man indgår en aftale med Rasmus, kan man være sikker på, at alt bliver udført som lovet – til tiden og til den aftalte pris. De tilbyder endda konkurrencedygtige priser og modregner værdien af møbler og andre værdifulde genstande, hvilket gør deres service endnu mere attraktiv.
Deres fokus på ærlighed og kvalitet skaber en følelse af tryghed og lettelse i en situation, der ellers kan føles overvældende. Hver eneste detalje bliver håndteret med omhu, og deres evne til at gøre processen enkel og ukompliceret er noget, jeg sætter stor pris på.
Jeg kan på det varmeste anbefale Retro Furniture til alle, der har brug for hjælp til rydning af dødsbo. Deres kombination af professionalisme, empati og pålidelighed gør dem til et helt særligt firma, som jeg ikke ville tøve med at kontakte igen.

Resposta da Nordsjællands Borydning ApS
Giver fair tilbud og pris
Giver fair tilbud og pris. Prutter ikke om prisen, en pris er en pris.
Har overholdt alle aftaler i forbindelse med rydning af dødsbo.
Varmeste anbefalinger
Vi brugte Rasmus til at tømme min mosters hjem og han får de varmeste anbefalinger herfra. Hurtig service, meget flink og imødekommende og super hjælpsom. Man føler sig meget tryg i hele processen.
Vi havde besøg af Rasmus fra…
Vi havde besøg af Rasmus fra Retrofurniture cph, som havde købt et møbel af os. Det var en super oplevelse, Rasmus gav en rigtig fair pris for møblet, og gav sig endda tid til at give vurdering på andet indbo som vi skulle af med.
Rasmus er rigtig behagelig og fair, og kan varmt anbefale ham til andre kunder. Mvh Hans

Resposta da Nordsjællands Borydning ApS
Meget fair tilbud og Rasmus var meget…
Meget fair tilbud og Rasmus var meget fleksibel i forhold til tømningen af dødsbo. Alt blev afleveret rigtig fint og som aftalt. Kan helt klart anbefales.
Rasmus hjalp med st tømme vores…
Rasmus hjalp med at tømme vores forældres hus på en meget fin og respektfuld måde. Han gjorde et kæmpe stykke arbejde til alles tilfredshed og yderst rimelig pris. Alle aftaler blev overholdt og vil klart anbefale ham til alle der behøver assistance i en svær tid
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.