Rexproduct Avaliações

O TrustScore é 4 de um total de 5

4,1

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Mooi product, precies naar verwachting, snel en makkelijk besteld, updates over de productie en verzending. Simpel om te monteren en onze hond is er gelijk helemaal gek op.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Goede klantenservice. Denken pro-actief mee wanneer er een probleem optreedt. Reageren snel op mails. Materiaal zelf is van zeer goede kwaliteit. Een aanrader. 1 puntje waar misschien aandacht ma... Ver mais

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Moest twee maanden wachten op mijn bestelde binnen hondenhok. Werd alleen geïnformeerd als ik vroeg hoe het ervoor stond. Redenen lopen uiteen van oorlog Oekraïne tot zoekgeraakt bij DHL. Uiteindelijk... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Pet Shop

Rexproduct combineert de liefde voor huisdieren met comfort en aandacht voor detail. Het is een passie voor eenvoudigheid, maar ook een functioneel en Europees ontwerp waarin een Scandinavische stijl domineert. Elk product is met precisie en individueel ontwikkeld.

Informações de contato

Muito Bom

O TrustScore é 4 de um total de 5

109 avaliações

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Todas as avaliações

0 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Hondenhuisje

Wij hebben een 'home' huisje besteld voor onze hond. Toen wij hem bestelden, kwam er onderaan het scherm een kussen te staan. Wij dachten dat deze erbij hoorde, dus deze hebben we besteld in dezelfde maat. Bleek er niet bij te horen. Na mail-contact is dit keurig opgelost!

2 de outubro de 2022

Happy dog

Mijn hond is helemaal blij met het kussen. Snel geleverd. Makkelijk schoon te maken.

20 de setembro de 2022
Avaliação não solicitada

tuinkussens

Prima service. Bestelde kussens voor in de tuin voldoen meer dan goed. Goede pasvorm, dikte van de kussens, goed schoon te maken met vochtig doekje ivm hond. Haren vd hond heel makkelijk te stofzuigen. Vorm precies zoals op de foto op de website. Kortom aanrader!!!! had ik jaren eerder willen hebben. Vulling zit en meerdere compartimenten waardoor het vormvast is.

21 de setembro de 2022
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Zeer slechte communicatie.. waardeloos

Producten komen niet overeen met getoonde ( mooiere) afbeeldingen. Toesturen van de goederen duurt lang.
Retourneren van de goederen duurt nog langer dan het toesturen.
Reactie op ingestuurde mail blijft uit. Continue achteraan blijven zitten.
Het toesturen van retourlabels duurt weken omdat de aanvraag steeds wordt doorgezet naar een andere afdeling. En dat in tijden van de digitale wereld. Slechte communicatie. Zit nog steeds op de retour labels te wachten…..

30 de agosto de 2022
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik had de verkeerde kleur besteld

Ik had de verkeerde kleur besteld, bleek later, maar deze retour gestuurd nadat ik contact hierover had gehad. Nieuwe kussens besteld nu in de juiste kleur. Dit is allemaal keurig afgehandeld qua creditatie. Top

29 de agosto de 2022

Prachtige kussens voor de Palletsofa

Prachtige kussens voor de Palletsofa. Bedankt.

25 de agosto de 2022

Hoi Inge,

Hartelijk dank voor je goede beoordeling, we zijn blij om te horen dat je het mooi vindt :)

Hopelijk tot snel weer bij Rexproduct!

Zeer mooi ontwerp.

Zeer mooi ontwerp.
Jammer dat het binnenkussentje niet uitneembaar is om goed te kunnen wassen. Deze is in principe wel afneembaar
Fijn dat de tas zijvakken heeft en omdat mijn hondje zeer klein is, heb ik ook in de tas nog voldoende ruimte.

16 de agosto de 2022

Hoi Charlotte,

Hartelijk dank voor je leuke beoordeling, ik zal je feedback doorgeven aan mijn collega's. Wellicht dat dit te realiseren is voor toekomstige productie.

Veel plezier ermee!

aanrader

goede sterke en stevige kussens. Goed in onderhoud!

10 de agosto de 2022

Hoi Katrien,

Wat leuk dat je onze producten kan aanraden, daar worden we heel blij mee!

Tot de volgende keer :)

Heel mooi stevig huisje

Heel mooi stevig huisje. Fijne stof! Zacht stofje op het kussen en makkelijk in elkaar te zetten. Duurzaam dat is dan ook nog mooi. Heel blij mee. Fijne klantenservice ook.

9 de julho de 2022

Hi Kim,

Hartelijk dank voor je mooie review, dat wordt enorm gewaardeerd.

Hoi René,

Leuk om te horen dat ons service je is bevallen en uiteraard de levering ook.

goede klantenservice

In eerste instantie klopte de levertijd niet die op bol.com stond. Na mijn klacht duurde het een paar dagen maar daarna hebben ze dit heel professioneel opgelost. Ik werd meerdere keren gebeld en een tegoed bon gekregen.
Het product voldeed aan de verwachtingen.

29 de junho de 2022

Dag Lennard,

Het was even mis gegaan inderdaad, maar dat hebben we samen goed opgelost. Wij werken continu aan onze organisatie om alle processen te optimaliseren.

Hele mooie stoere tuinkussens

Hele mooie stoere tuinkussens! Veel gezien en geprobeerd bij de bouwmarkt maar deze zijn echt wel van betere kwaliteit en uitstraling. Je voelt de pallets niet en dat betwijfelde ik bij de andere varianten, zo ook het materiaal voor de waterafstotendheid. Wij zijn er blij mee 😀

11 de junho de 2022

Dag Jeannette,

Wat een toffe compliment voor onze palletkussens sets. Het is een must-have voor in je tuin!

Goede klantenservice

Materiaal zelf is van zeer goede kwaliteit. Een aanrader.

1 puntje waar misschien aandacht mag aan besteed worden, nl de grote plastic zakken waarin de loungekussens apart verpakt werden, zaten gescheurd in de kartonnen doos. Jammer want die zouden perfect gebruikt kunnen worden om de kussens voor de wintermaanden netjes op te bergen.

10 de junho de 2022

Hoi Frieda,

Hartelijk dank voor je beoordeling. Heel goed om te horen dat je tevreden bent over onze service en producten.

Wij zullen je feedback m.b.t. plastic zak meenemen. Wij werken continu aan duurzamere producten, vrijwel alles is van gerecyclede PET-flessen ontwikkeld.

Superb quality

Superb quality, beautiful color and material

17 de maio de 2022
Avaliação não solicitada

Hi Aleksandra,

Thank you very much for your compliments.

Have a beautiful day,