Rijstwater we gebruiken dit als vervanger Koemelk bij eten bakken en resultaat is prima. Minder darm klachten en dit alles op advies van DR Khurana ayuervedische arts Rijstwater is een regular ref... Ver mais
Ik ben altijd beetje sceptisch betreft producten die zo overtuigend overkomen, maar de revieuw van Rice up hadden mij toch overwonnen om een proefsetje te bestellen, volgende dag al binnen en bij het... Ver mais
Ik heb voor het eerst rice water gebruikt. Ik heb gekozen voor de lavendel, vanwege mijn onrustige hoofdhuid en chilfertjes. De jeuk is zo goed als verdwenen en de schilfertjes zijn vele malen minder... Ver mais
Ik heb de service als super ervaren. Allereerst omdat ik goed persoonlijk geadviseerd was door Rice up. Vervolgens ook nog zo attent om mee te denken in welke rijstwater ik precies het beste voor mijn... Ver mais
Pede aos clientes que avaliem
Mijn krullen zitten echt super mooi ik spat het elke morgen in mijn haar op te refreshen en mat dit warme weer is het ook heerlijk verfrissend aangezien ik het in de koelkast bewaar
Het was een gok om te proberen of het rijstwater doet wat het belooft, maar inderdaad: het werkt! De levering verliep snel en de flesjes zijn gekoeld en keurig verpakt verzonden. Nader inziens heeft het ook nog een huid verzorgende werking.
Helaas geen product ontvangen vanwege opgave verkeerd huisnummer. De opgegeven combinatie bestaat niet, zending is dan ook retour gegaan.
Aangedragen oplossing: zelf nieuw pakket bestellen en levering zonder verzendkosten.
Men had zelf kunnen zien dat de combinatie niet klopt.
Gelijk verwijzen naar de algemene voorwaarden ipv een nette oplossing voorstellen.
Geen nette afhandeling in deze. En ja, ik weet dat ik ook een fout heb gemaakt

Resposta da Riceuprijstwater
ik kan het verschil zien in een paar dagen al ben zeer tevreden en ik ben zeker een klant dat terug komt🥳🥳🥳⭐⭐⭐⭐⭐
Het product gebruik ik te kort om aan te geven of het werkt voor mij haar.
Maar het ruikt goed.
Ik ben alleen niet tevreden met de de spuitbus.
Het werkt niet goed.
Prima levering nog niet gestart met gebruik van het rijstwater
snelle levering en duidelijke instructie
eerste ervaringen zijn positief
Mijn haar voelt nieuw. Gevoed, voller, sterker en m’n krullen zijn bouncy. De geur van pepermunt in het rijstwater is heerlijk. Ik heb het ook gebruikt voor m’n refresh en ook daar is dit product heerlijk voor. “Alsof er een engeltje over je haar piest!”
Was een beetje sceptisch maar.... Na 1x gebruik al verschil. Echt geweldig
Rice up rijstwater is heel fijn spul, je haar wordt lekker zacht en valt heel natuurlijk. Levering was volgens afspraak.