Riceuprijstwater Avaliações

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,6

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Rijstwater we gebruiken dit als vervanger Koemelk bij eten bakken en resultaat is prima. Minder darm klachten en dit alles op advies van DR Khurana ayuervedische arts Rijstwater is een regular ref... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik ben altijd beetje sceptisch betreft producten die zo overtuigend overkomen, maar de revieuw van Rice up hadden mij toch overwonnen om een proefsetje te bestellen, volgende dag al binnen en bij het... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik heb voor het eerst rice water gebruikt. Ik heb gekozen voor de lavendel, vanwege mijn onrustige hoofdhuid en chilfertjes. De jeuk is zo goed als verdwenen en de schilfertjes zijn vele malen minder... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik heb de service als super ervaren. Allereerst omdat ik goed persoonlijk geadviseerd was door Rice up. Vervolgens ook nog zo attent om mee te denken in welke rijstwater ik precies het beste voor mijn... Ver mais

Detalhes da empresa

Informações de contato

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

160 avaliações

Pede aos clientes que avaliem

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

4 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Rice rijstwater doet wat het belooft

Het was een gok om te proberen of het rijstwater doet wat het belooft, maar inderdaad: het werkt! De levering verliep snel en de flesjes zijn gekoeld en keurig verpakt verzonden. Nader inziens heeft het ook nog een huid verzorgende werking.

15 de junho de 2021
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Helaas geen product ontvangen vanwege…

Helaas geen product ontvangen vanwege opgave verkeerd huisnummer. De opgegeven combinatie bestaat niet, zending is dan ook retour gegaan.
Aangedragen oplossing: zelf nieuw pakket bestellen en levering zonder verzendkosten.
Men had zelf kunnen zien dat de combinatie niet klopt.
Gelijk verwijzen naar de algemene voorwaarden ipv een nette oplossing voorstellen.
Geen nette afhandeling in deze. En ja, ik weet dat ik ook een fout heb gemaakt

4 de junho de 2021
Avaliação não solicitada
logotipo da Riceuprijstwater

Resposta da Riceuprijstwater

Hi Robin,

Dank voor jouw review.

Wij vinden het jammer dat het pakket retour gekomen is omdat er een foutief adres ingevuld is. Als het mogelijk was om alle postcodes bij alle huisnummers te controleren dan hadden wij dit zeker gedaan. In verband met de houdbaarheid van ons rijstwater kunnen wij de order die wij retour ontvangen hebben niet opnieuw verzenden om de kwaliteit van ons product te waarborgen en dient er een nieuw pakket verstuurd te worden. Volgens onze algemene voorwaarden wordt dit niet door Rice Up! Rice Water vergoed op het moment dat er een foutief adres opgegeven wordt. Wij vinden het zeer spijtig dat de aangeboden oplossing niet passend voor je was. Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen dan horen wij het graag.

Liefs,

Team Rice Up! Rice Water

Riceup = life

Mijn haar voelt nieuw. Gevoed, voller, sterker en m’n krullen zijn bouncy. De geur van pepermunt in het rijstwater is heerlijk. Ik heb het ook gebruikt voor m’n refresh en ook daar is dit product heerlijk voor. “Alsof er een engeltje over je haar piest!”

2 de março de 2021