Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Supergoede service, waren eerlijk over productiefout, kwamen daar uit zichzelf op terug met een fijne oplossing. Aardige medewerkers, heel klantgericht, erg tevreden over dit bedrijf!

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Detalhes da empresa

Informações de contato

3,8

Muito Bom

O TrustScore é 4 de um total de 5

27 avaliações

Não respondeu a avaliações negativas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Supergoede service

14 de janeiro de 2026
Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Online besteld maar niet voorradig

Ik had de winkel gebeld met een vraag over een product online. Na goede informatie product online besteld. Kreeg dag later via email bericht; product was niet meer op voorraad , geld wordt terug gestort. Als ik online betaal is mijn geld er in 1 minuut af. Ik wacht nu al een dag op terugstorting en waarom kon ik dit product bestellen als dit toch niet op voorraad is?!!

26 de novembro de 2025

Visnet omgeruild

Een mooi visnet gekocht, maar ging helaas na ongeveer 8 maanden kapot. Het net teruggebracht en zonder vragen te stellen van hetzelfde merk het nieuwste model keurig meegekregen. Zo hoort service te zijn...prima mannen. Tot ziens!

25 de agosto de 2025

Top zaak.

Wandelschoenen van Hanwag besteld vanwege goede prijs. Zeer snel geleverd.
Helaas waren de schoenen te klein en te warm, dus terug gestuurd. Binnen twee dagen stond het geld weer op mijn rekening.
Zo kan het dus ook, andere webwinkels.

28 de julho de 2025

Statiegeld

Bij het inleveren van gasflessen krijg je enkel onder de voorwaarde je statiegeld terug als je kan bewijzen met een bonnetje dat je bij hun de gasfles hebt gekocht.

2 de agosto de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Een hele fijne en overzichtelijke…

Een hele fijne en overzichtelijke winkel met een groot en gevarieerd assortiment. Je wordt hier echt goed geholpen. Ze nemen uitgebreid de tijd voor je en denken met je mee. Er is veel kennis in huis, wat het de ideale plek maakt om je spullen te kopen!

31 de maio de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Goede communicatie en snelle levering

Het lukte mij aanvankelijk niet om via de wegshop een bestelling te plaatsen van een elektrobuitenboordmotor waarvoor een spiciale aktie liep.
Na één telefoontje werd dit snel opgepakt en had ik binnen 2 dagen de motor in huis.

14 de maio de 2025
Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Beetje teleurgesteld

Beetje teleurgesteld, dure werkschoenen gekocht, na een paar maanden werd de stof dun en voelde ik de stalen neuzen heel erg en kon ik er niet meer op lopen. Omdat de schoen niet stuk was, konden ze niks doen. Ja nieuwe schoenen met korting, ik had toch iets meer service verwacht.😔

15 de abril de 2025

Nette oplossing!

Er was iets fout gegaan met een te ruilen bestelling. Dit is echter goed en snel opgepakt door Rien de Wolf! Met daarbij ook nog een nette korting voor het ongemak.
Los van het net oplossen van dit probleem is Rien de Wolf telefonisch altijd zeer goed bereikbaar. Verder vriendelijke medewerkers en erg betaalbaar!

6 de dezembro de 2024
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Meindl bergschoenen, tegen een zeer concurrerende prijs

Ik loop al jaren op Meindl bergschoenen (Borneo)...Maar nu na 2x de zolen te hebben laten vervangen was het leder ook aan vervanging toe. Ik wilde dezelfde schoenen en wist de maat...dus op internet gekeken en kwam bij Rien de Wolf uit. De prijs was/is uitstekend....maar ook de snelle en correcte levering was prima....Ik heb weer een paar mooie bergschoenen...thx Team De Wolf

11 de março de 2024

Aanrader!

Tot voor kort had ik nog niet eerder van dit bedrijf gehoord. Maar in mijn zoektocht naar goede wandelschoenen stuitte ik op Rien de Wolf. De winkel blinkt niet alleen uit in zeer concurrerende prijzen maar ook in vriendelijk, duidelijk en servicegericht personeel dat weet waarover ze spreken. Kennis van zaken dus. Ik raad u de winkel van harte aan. Frank

8 de março de 2024
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Mooie wandelschoenen van Hanwag…

Mooie wandelschoenen van Hanwag ontvangen. Na de bestelling bleek een andere kleur dan besteld op voorraad. Telefonisch benaderd geworden of ik die kleur wilde hebben of een andere oplossing. Uiteindelijk voor de andere kleur gegaan. Een prima keuze. Snelle levering!

14 de fevereiro de 2024

Top werkplaats!

Joey en de afdeling werkplaats geven een top service aan een strakke prijs. Mijn boot is daar al jaren in het onderhoud met een haal en breng service bij het scheepvaart museum! Dankzij hen geniet ik ieder jaar weer van een zorgeloos varen in en rond Amsterdam!
aanrader!

21 de fevereiro de 2024
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.