Super fijne motorrijschool! Ik heb hier met veel plezier mijn motorrijlessen gevolgd. De instructeurs zijn ontzettend leuk, geduldig en geven duidelijke uitleg. Je merkt dat ze echt willen dat je go... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Na 4 maanden lessen bij AJ, hele rustige rijinstructeur waar je ook leuk mee kan praten, en natuurlijk het belangrijkste is dat ik geslaagd ben door goede begeleiding van AJ die alles duidelijk met mi... Ver mais
Motorrijbewijs bij RijschoolMado gehaald en zou het zeker aanraden! Mado weet goed hoe het CBR werkt en legt dit goed uit. Er hangt ook een goede sfeer binnen de rijschool waar iedereen zich thuis kan... Ver mais
Ik heb erge faalangst, maar door bij Mado te rijden verminderde dat een stuk. Je krijgt duidelijke uitleg en instructies, inschatting in hoeveel lessen je nodig hebt, eerlijkheid maar ook erg gezellig... Ver mais
Detalhes da empresa
Bij Rijschool Mado zorgen we ervoor dat jij snel en veilig je rijbewijs haalt! Of het nu gaat om het rijbewijs voor auto, motor, vrachtwagen of aanhanger, wij bieden professionele en persoonlijke rijlessen voor alle categorieën. Onze ervaren instructeurs passen de lessen aan op jouw tempo, zodat jij met vertrouwen het examen ingaat. Met flexibele lesroosters en scherpe prijzen helpen we je efficiënt op weg naar je rijbewijs. Rijschool Mado – Alle rijbewijzen, altijd op maat!
Informações de contato
kanaalweg 6, 2903ls, capelle aan den ijssel , Holanda
- 0610108080
- info@rijschoolmado.nl
- rijschoolmado.nl
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Top instructeurs
Alles werd duidelijk uitgelegd en als je een fout maakten werd er meteen over gesproken waar je weer van kan leren echt top rijinstructeurs
Fijne rijinstructeur en goede kwaliteit lessen.
Fijne rijinstructeur. Zorgt dat je op je gemak bent, Maar prent je ook je verbeterpunten duidelijk
In. Gaandeweg naar het examen worden op een prettige manier de puntjes op de i gezet. Ik raad Mado zeker aan.
Top rijschool
Goede ervaring
Goede ervaring, alles heel duidelijk uitgelegd en geholpen bij wat ik fout deed, en dus wat ik beter moest doen! Ook vaker dingen herhalen wat ik moeilijk vond was fijn.
Een super rijschool met vakbekwaamheid…
Een super rijschool met vakbekwaamheid en super aardige gasten die weten hoe ze les moeten geven. Is zeker geen rijschool die je meer lessen laat nemen dan nodig is. Stellen je echt op je gemak. Zou zeker vrienden en familie aanraden om daar les te gaan nemen. Je ken voor al je rijbewijzen daar terecht. Echt toppers. Ga zo door
Duidelijke en uitgebeide lessen
Duidelijke en uitgebeide lessen om in 1x te kunnen slagen, ik kan het aanbevelen.
Super goeie begeleiding gehad tijdens…
Super goeie begeleiding gehad tijdens het lessen waardoor ik in 1x ben geslaagd voor mijn praktijk! Zeker een aanrader!
Geweldige rijschool
Geweldige rijschool! Dankzij de professionele begeleiding, duidelijke uitleg en het geduld van de instructeur ben ik in 1x geslaagd voor mijn motorrijbewijs. Elke les was leerzaam en gaf mij meer zelfvertrouwen. Ik raad Rijschool Mado absoluut aan aan iedereen die zijn motorrijbewijs wil halen. Bedankt voor alles!
Fijne rijschool met eerlijke en open…
Fijne rijschool met eerlijke en open communicatie!!
Goeie rijschool
Makkelijke instructies en was leuk. Bij niemand anders beter! Top gozer ook!
Rijbewijs in één keer gehaald
Rijbewijs in één keer gehaald. Zeker aan te raden om hier je lessen te volgen.
Top rijschool
Gister geslaagt voor me auto rijbewijs. Lessen zijn duidelijk en gezellig en als je iets niet snapt word er de tijd genomen om het je duidelijk uit te leggen en als je zelf nog iets wilt oefenen zoals fileparkeren dan word er ook tijd voor gemaakt. Ik vond het een top rijschool en raad Mado zeker aan!
Geslaagd voor mijn Brommer
Geslaagd voor mijn Brommer, eerste halfuur uitleg gekregen, vervolgens de rit naar het cbr alles te zien gekregen wat ik moest doen. Daarna kreeg ik steeds meer de tijd om zelf fouten te maken. Geslaagd in 1 x.
Het is iedereen aan te raden!
We kwamen aan bij het cbr en we hebben les gekregen het was super en duidelijk ik heb mijn rijbewijs binnen 1 x gehaald! Hij leeft met je mee en geeft je duidelijke uitleg en goede tips! Het is iedereen aan te raden
TOP LESS!
Brommer les gehad en we hebben gratis extra tijd gekregen + het was erg gezellig + veel goede tips en goede uitleggen.
Ben in één keer geslaagd
Raad het heel erg aan!
Top instructeur
Top instructeur! In slechts 5 uur heb ik leren rijden voor rijbewijs B+E. Zeer professioneel, duidelijke uitleg en een uitstekende voorbereiding. Zeker een aanrader!
Me Be rijbewijs gehaald bij wikash top…
Me Be rijbewijs gehaald bij wikash top service lekker rustig uitgelegd ik voelde me fijn
Goede lessen gehad
Goede lessen gehad, elke les steeds meer geleerd en nu geslaagd!!
Zeer goede rijschool
Zeer goede rijschool. Goeie instructeurs die duidelijk zijn en alles eraan doen om jou te laten slagen. Zeker een aanrader
Goede ervaring fijne instructeur
Ik ben bij de rijschool Mado gekomen voor mijn autorijbewijs en had het nergens anders willen doen. Ik was erg angstig en onzeker Drew mijn instructeur heeft mij geholpen, wat me veel zelfvertrouwen heeft gegeven. Deskundige begeleiding en respectvol,
communicatie altijd duidelijk en als er wat werd aangepast werd dit op tijd doorgegeven. Leerzaam en ook nog een gezellig.
Aanbevelen?
Zonder twijfel!