Rijschoolmado Avaliações

O TrustScore é 5 de um total de 5

4,9

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super fijne motorrijschool! Ik heb hier met veel plezier mijn motorrijlessen gevolgd. De instructeurs zijn ontzettend leuk, geduldig en geven duidelijke uitleg. Je merkt dat ze echt willen dat je go... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Na 4 maanden lessen bij AJ, hele rustige rijinstructeur waar je ook leuk mee kan praten, en natuurlijk het belangrijkste is dat ik geslaagd ben door goede begeleiding van AJ die alles duidelijk met mi... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Motorrijbewijs bij RijschoolMado gehaald en zou het zeker aanraden! Mado weet goed hoe het CBR werkt en legt dit goed uit. Er hangt ook een goede sfeer binnen de rijschool waar iedereen zich thuis kan... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik heb erge faalangst, maar door bij Mado te rijden verminderde dat een stuk. Je krijgt duidelijke uitleg en instructies, inschatting in hoeveel lessen je nodig hebt, eerlijkheid maar ook erg gezellig... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Aula de direção
  2. Autoescola
  3. Auto escola

Bij Rijschool Mado zorgen we ervoor dat jij snel en veilig je rijbewijs haalt! Of het nu gaat om het rijbewijs voor auto, motor, vrachtwagen of aanhanger, wij bieden professionele en persoonlijke rijlessen voor alle categorieën. Onze ervaren instructeurs passen de lessen aan op jouw tempo, zodat jij met vertrouwen het examen ingaat. Met flexibele lesroosters en scherpe prijzen helpen we je efficiënt op weg naar je rijbewijs. Rijschool Mado – Alle rijbewijzen, altijd op maat!

Informações de contato

Excelente

O TrustScore é 5 de um total de 5

120 avaliações

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

78 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Super goede rijschool

Super leuke en goede rijschool. Al mn examens voor de motor in één keer gehaald door de goede coaching!

Ook een fijne sfeer, zeker een aanrader!

18 de setembro de 2025

Motorrijbewijs gehaald

AVB en AVD examen allebei in 1 keer gehaald. Goed aantal lessen gehad. Geen gehaast, maar alles gewoon goed aangeleerd.
Ik heb hier gewoon goed leren motorrijden.

3 de setembro de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Zeer goede ervaring gehad bij rijschool…

Zeer goede ervaring gehad bij rijschool Mado, ben vrij snel door de lessen heen gegaan ivm rij ervaring op een cross motor. Tips van de instructeurs waren super leerzaam en aangezien je met verschillende instructeurs mee gaat krijg je altijd weer wat nieuws te horen (en ook vaak genoeg dezelfde fouten natuurlijk)

Daarbij is het ook fijn dat het AVB terrein aan de rijschool vast zit, je kan dus heel makkelijk wennen aan de motor.

19 de agosto de 2025

Super!

Een erg goede rijschool, de instructeurs die er werken hebben veel kennis van wat ze doen. Ook de manier van les geven was voor mij een goede ervaring. Wat ook fijn is, dat er geen wachttijden zijn en je alles makkelijk met ze kan inplannen!

De sfeer is ook erg gezellig onderling met de leerlingen en instructeurs.

27 de agosto de 2025

Mado motorrijles - beste voorbereiding

Ik heb motorrijles gevolgd bij Mado en ben erg tevreden. De instructeurs zijn ervaren, rijden zelf ook motor en dat merk je: ze zien alles en leggen heel duidelijk uit. De sfeer is gezellig maar ook serieus waar nodig, met veel aandacht voor jouw veiligheid.
Er zijn altijd motoren (naked bikes) en instructeurs beschikbaar. Lessen plannen ging altijd makkelijk en je kunt kleding, helm en schoenen lenen. Grote, professionele rijschool die je serieus neemt en goed voorbereidt op het examen.

20 de agosto de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Top rijschool: kundig, geduldig en gezellig!

Wat een geweldige rijschool! Echt vakmensen: kundig, eerlijk en met engelengeduld begeleiden ze je door het hele traject. Het was niet alleen leerzaam, maar ook altijd gezellig — met hier en daar een grapje tussendoor. Ik hoor nog steeds in mijn hoofd: “spiegeltje, spiegeltje aan de wand…” als ik zelf op de motor zit.

Zowel mijn zoon als ikzelf hebben het AVB in één keer gehaald, en mijn zoon ook zijn AVD direct erachteraan. Mijn zoon was binnen vier maanden klaar, en ik heb er iets langer over gedaan door vakanties en de wachttijden bij het CBR. Bij mij speelden de zenuwen parten waardoor ik het AVD in twee keer haalde, maar dat lag zeker niet aan de begeleiding.

Kortom: een top rijschool die ik iedereen van harte kan aanbevelen. Dank voor de goede zorgen en de fijne lessen! Ik kom zeker nog een keer langs voor een bakkie.

21 de agosto de 2025

Drew rijinstructeur

Vorige week mijn rijbewijs in 1x gehaald. Ik had rijles van Drew, super aardige en relaxte instructeur die weet waar hij het over heeft en je alles van a tot z leert. Fijne, leerzame en gezellige lessen gehad! Nogmaals bedankt Drew

13 de agosto de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Na een slechte ervaring bij een andere…

Na een slechte ervaring bij een andere rijschool, waarbij ik mijn examen niet haalde en een mentale klap opliep, was ik eerlijk gezegd mijn vertrouwen volledig kwijt. Gelukkig kwam ik via via bij Mado terecht- en wat een verschil.

Bij Mado voelde ik me vanaf het eerste moment serieus genomen. Niet alleen als leerling die motor wil rijden, maar ook als mens. Ze hebben mijn situatie begrepen en professioneel opgepakt. De instructeurs nemen echt de tijd voor je, hebben oog voor detail, en laten je op een rustige en motiverende manier groeien, zowel in je rijvaardigheid als in je zelfvertrouwen.

Dankzij hun persoonlijke aanpak, geduld en vakmanschap heb ik mijn examen alsnog snel gehaald. Iets waar ik echt trots op ben- en waar ik Mado enorm dankbaar voor ben.

Kortom: zoek je niet alleen een goede rijschool, maar ook mensen die je ook zien en ondersteunen? Dan is Mado de rijschool die je moet hebben.

1 de agosto de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Andere scholen komen niet in de buurt.

Eerst 2 random rijscholen gehad die dan met de auto achter je gaan rijden 🙄 geen interesse achter het stuur op de smartphone, kansloos.
Nog hier in Capelle navraag gedaan bij een andere motor rij school en die vertelde "tom toch liever alleen met mooi weer" teleurstelling geen echte bikers.
Toen zag ik mado rijden op zn dikke bike rijden.
En ben langsgegaan bij ze op de hoofdweg.
Deze broers zijn niet zoals andere motor rij scholen "we doen het erbij voor de extra inkomsten"
Nee deze gasten hebben passie en zijn zelf enorm skilled op de motor.
Goede uitleg. Constante herhaling om het erin te rammen en handelingen je 2e natuur te maken.
Ze zijn serieus en toch in voor een lolletje.
Hele goede les motoren die goed worden onderhouden.
En ze hebben gewoon een eigen AVB terrein.
Ze zijn niet alleen gericht om je rijbewijs te halen ze willen ook gewoon de beste motorrijders leveren.
Je voelt de energie dat ze dit niet moeten doen om brood op de plank te krijgen, nee deze gasten zijn serieus over wat ze doen en dat doen ze met passie.
Ze bieden je vertrouwen zekerheid.
Een review van iemand die 3x de vergelijking heeft.
Dit is gewoon de beste rijschool.
Rijbewijs inmiddels op zak, maar zou bijna weer gaan lessen puur voor de vibe.
Wil je na je rijbewijs als de beste biker de weg op, ga naar MADO

6 de junho de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Eerlijke en betrouwbare rijschool.

In 1x geslaagd!

Wat een goede instructeurs zijn dit man, ze weten precies waar je op moeten letten. Zijn duidelijk en eerlijk!
Nemen de tijd voor je met goede uitleg waar je verbeterpunten liggen. 100% aan te raden voor je rijlessen!

25 de junho de 2025

Motor rijbewijs gehaald

Motor rijbewijs gehaald bij deze rijschool. AVB examen was super makkelijk want ze hebben een eigen AVB terrein. AVD ook vlekkeloos gehaald. Zeker een aanrader

18 de junho de 2025