Rijschool OMW zou ik zeker aanraden aan iedereen! Ik heb altijd gezellige rijlessen gehad waar ik mij op mijn gemak voelde. Ali is een super vriendelijke en rustige instructeur die alles erg duidelijk... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
I passed my exam in the first try after training with Aliyar. He is a very patient and observant teacher. Never loses his temper over the mistakes. Uses different means and methods to explain why some... Ver mais
Driving School Omw is awesome! As an American expat with prior driving experience, I needed to obtain my Dutch license because my American license had expired, and I couldn't go back in time. The inst... Ver mais
Aliyar is a fantastic instructor. I already had years of driving experience in Canada and now needed to apply for a Dutch driving license. Other schools wanted me to take an excessive number of classe... Ver mais
Detalhes da empresa
'Door een gepaste begeleiding op je persoonlijke behoeften haal je snellere en efficiëntere resultaten bij ons'
Informações de contato
Zevenkampse Ring, 225, 3068pz, Rotterdam, Holanda
- 0629292522
- info@rijschoolomw.nl
- rijschoolomw.nl
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Aliyar leert heel goed en te snel
Aliyar leert heel goed en te snel. Hij is niet zoals een leraar, hij is zoals een vriend van je en geeft positieve energie. Met de prachtige auto voel je je in je eigen auto.
Als je je rijbewijs wil halen, zoek niet verder. Dat is de juiste plek.
Bedankt voor alles
Arvin
Ik ben heel tevreden met de rijlessen
Lessen gaan goed
Lessen gaan goed! Ik ben tevreden hoe alles uitgelegd wordt
We hebben bij de proefles besproken wat…
We hebben bij de proefles besproken wat ik kan verwachten en hoeveel rijlessen ik ongeveer nodig zal hebben. Zeer tevreden.
Rijlessen zijn helder en heel relaxed
Rijlessen zijn helder en heel relaxed. Bij andere rijscholen ook gereden maar hier word je beter opgeleid.
Proefrijles gedaan en heb advies…
Proefrijles gedaan en heb advies gekregen om 20 rijlessen te volgen. Als ik slaag ga deze comment bijwerken😃. Hopelijk haal ik 1 keer mn rijbewijs
Rijschool omw is een hele goede…
Rijschool omw is een hele goede rijschool. Ik heb nog geen examen afgelegd maar ik krijg hele duidelijke en goede lessen hier.
Ik ben nog bezig met rijlessen
Momenteel ben ik rijlessen aan het nemen en ik ben hee erg tevreden. Hij geeft heel goed les, stelt je gerust en neemt alle onderdelen grondig door.
het was echt een genoegen om met OMW en…
het was echt een genoegen om met OMW en Ali te hebben gewerkt. bedankt voor je tijd, geduld en geloof. Ik zal je zeker aanbevelen bij mijn vrienden.
Goede en duidelijke lessen!
Rijbewijs in the pocket🥳
Rijbewijs in the pocket! 🥳
Ik had een hele goede band met mijn rijinstructeur. Hij hielp me enorm veel en zorgde ervoor dat ik me ribba in 1 keer kon halen. Ik raad iedereen aan om hier lessen te nemen
Geduldige rijinstructeur
Mijn rijinstructeur was heeel geduldig. Heel behulpzaam en hij zorgt ervoor dat je alles goed begrijpt.
Alles was prima!
Geweldige rijinstructeur!
Geweldige rijinstructeur! Goede begeleiding en beste communicatie. Ik ben blij dat hier begonnen ben met de rijlessen
TOP rijschool
TOP rijschool! Na aanmelding werd alles netjes behandeld. Rijinstructeur altijd optijd geweest. Mooie resultaat!
Ervaren en PROF
Vanaf dag 1 al ervaren hoe professioneel deze rijschool is. Ook mijn rijinstructeur een top gozer die weet waar hij het over heeft en zijn kennis goed kan toepassen in de praktijk om mij te leren autorijden. De proefles was de perfecte indicatie voor het bepalen van hoeveel lessen ik ongeveer nodig zou hebben. En ja hoor, ik heb alle lessen netjes gevolgd en had mijn rijbewijs in één keer gehaald. Top werk en een top resultaat!
Alles goed en duidelijk uitgelegd
Mijn rijinstructeur had ontzettend veel geduld met mij en legde alles goed uit. Bovendien, was het altijd gezellig in de auto.
Beste rijschool ooit
In 2020 begonnen met de rijlessen en binnen 6 maanden mijn rijbewijs gehaald dankzij mijn rijinstructeur. Het nemen van mijn rijlessen is een van mijn beste investeringen in mezelf en raad deze rijschool daarom iedereen aan.
Zeer goede ervaring
Zeer goede ervaring met deze rijschool en zou het iedereen aanbevelen om te lessen hier.
Goede ervaring gehad
Goede ervaring gehad, in een korte tijd mijn rijbewijs gehaald