Ben zeer tevreden over hun, ze hebben fantasties werk geleverd door hele vriendelijke mannen. De prijs was ook goed, elke keer als ik ze naar beneden doe ben ik er erg blij mee👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻... Ver mais
Goede communicatie, 2 screens gekocht alleen de 1e keer montage was er teveel wind en daardoor 1 doek licht beschadigd, Screen mee terug genomen naar Roosendaal en een nieuw besteld, enkele weken l... Ver mais
Er zijn een paar bedrijven bij ons geweest voor het inmeten van rolluiken. Echter heeft alleen dit bedrijf de rolluiken via de buitenkant opgemeten. Waardoor alleen dit bedrijf heeft geconstateerd dat... Ver mais
Rio Rolluiken is een bekende naam in Roosendaal en omgeving. Gespecialiseerd in de verkoop, montage, reparatie en onderhoud van rolluiken, zonwering, rolpoorten. Wij hebben geen showroom in Roosendaal, maar we komen geheel vrijblijvend bij u thuis langs om u te adviseren. Nieuwsgierig naar onze prijzen? Bereken simpel en snel online het gewenste product en bestel.
Belder,, 21c, 4707 DX, Roosendaal, Holanda
Pede aos clientes que avaliem
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 semana
Er is snel reactie gekomen op mijn aanvraag.
De rolluiken zijn geleverd en gemonteerd zoals afgesproken. Ook de levertijd was snel.

Resposta da Rio Rolluiken
Goede kwaliteit Komt afspraken na en een prima prijs

Resposta da Rio Rolluiken
Duidelijke afspraken, perfecte deskundige service. Snel geholpen.

Resposta da Rio Rolluiken
Goed contakt netjes geplaats. En goed over leg en geduld en zekker aan terade aan anderen en heb jullie nog keer nodig voor de rest alsmik gespaart heb
Prima bedrijf voor je rolluiken
Stonden gelijk voor je klaar vriendelijke monteur een aanrader
Ga zo door

Resposta da Rio Rolluiken
Ondanks slechte weer bij het plaatsen van 3 rolluiken op 2e verdieping hebben Pieter en collega goed werk geleverd. Pieter denkt mee bij opmeten, komt met ideeen en prijs/kwaliteit is ook prima. Erg tevreden vooralsnog met het resultaat.

Resposta da Rio Rolluiken
Fijne mensen. Hard gewerkt en alles tot in de puntjes netjes afgemaakt. Dikke aanrader… ik ga nog contact opnemen want ik wil er nog 2 bij.

Resposta da Rio Rolluiken
Screen mee terug genomen naar Roosendaal en een nieuw besteld, enkele weken later opnieuw gemonteerd en netjes opgehangen door beide monteurs.
Goed bedrijf en aan te raden voor wie zonwering nodig heeft.

Resposta da Rio Rolluiken
Netjes ingemeten, zeer vriendelijk personeel
Ondanks dat ze niet bij ons huis konden komen met het voertuig, bleef men vriendelijk.
Ook het rolluik is zeer netjes geplaatst.
Een bedrijf wat nog tijd heeft voor de klant

Resposta da Rio Rolluiken
Snelle levering vriendelijk personeel en goede kwaliteit

Resposta da Rio Rolluiken
Goede communicatie komt afspraken na, goede prijs kwaliteit verhouding en denk mee naar oplossingen.
We zijn erg blij met onze screens

Resposta da Rio Rolluiken
Bij het plaatsen van een rolluik op de dakkapel was het nodig om een steiger te bouwen op de uitbouw + veranda. Dit is zeer zorgvuldig en netjes gedaan. Rolluik netjes gemonteerd met oog voor afwerking.
Aanrader!!

Resposta da Rio Rolluiken
2 screens laten plaatsen van het merk heroal. Goede ervaring met dit bedrijf, zowel het plaatsen als de prijs ECHT TOP. Zeer aan te bevelen.

Resposta da Rio Rolluiken
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.