Veja o que dizem as avaliações
Kyllä mä olen täältä saanut takaisin aina sen mitä on luvattu, liekö sitten lukutaidottomia nuo jotka sanoo ettei rahaa saa takaisin. Harmittaa toki että vanha hyvitys tyyli lähti pois mutta ehkä se j... Ver mais
Olen jo kauan pelannut Riskivapaan kautta. Sivusto toimii todella hyvin, ja asiakaspalvelu on loistavaan. Aina olen saanut neuvoja jos en ole jotain ymmärtänyt. Hyvitykset tarkistetaan nopeasti ja r... Ver mais
Muuten kyllä hyvää toimintaa että löytyy tälläinen sivusto, mutta viimeaikoina olen huomannut muutaman ongelman. Esim juuri tänään rahoja ei saa nostettua pois ollenkaan riskivapaa tililtä vaikkakin h... Ver mais
A empresa respondeu
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
SAA JOPA 100 % CASHBACKIA HÄVIÄMÄSTÄSI TALLETUKSESTA! Tervetuloa, Riskivapaaseen! Voit nyt lukea ja vertailla kaikkia uusia kasinoita, joilla on hallussaan Maltan MGA-pelilisenssi. Kasinolla pelaaminen ja voittaminen on yleensä puhdasta tuuria, eikä onni suosi jokaista pelaajaa. Siksi me tarjoamme kaikille pelaajille jopa 100 % cashbackia hävitystä talletuksesta!
Informações de contato
Jaktstigen 24, 78450, BORLÄNGE, Suécia
- 0768820907
- invoice@funkointernational.se
- riskivapaa.com
Rehellinen arviointi
Sivuston idea on aiva loistava ja asiakaspalvelu erittäin nopeaa ja asiallista! Rahat ovat joka kerta tulleet takaisin niinkuin pitää, ainoa asia mistä voin antaa kritiikkiä on todennukset, joidenkin kasinoiden todennukset häipyvät alle 10 minuutissa parhaillaan ja seuraavaa kertaa saa oottaa jopa yli 24h muuten erittäin loistava konsepti!
Tekee mitä lupaa!
Tähän mennessä kaikki toiminut kuten pitääkin. Pelannut kaikki MGA-lisenssin kasinot sivuilta ja rahat ovat tulleet kaikista, joista olen niitä takaisin pyytänyt. Asiakaspalvelun Marcukselle iso kiitos kaikesta avusta!
Mahtava ja kiva sovellus
Olin aluksi aika skeptinen tästä…
Olin aluksi aika skeptinen tästä sivusta mutta täydeksi yllätykseksi toimiikin niin kuin mainostaa toimivansa
A Experiência Trustpilot
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.