Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Heerlijk geurende parfums van een goede kwaliteit en goede service, heb je vragen over een bepaalde geur die je zoekt dan is dat geen probleem en helpen ze je met zoeken naar de parfum die je graag wi... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Snelle verzending! Twee geuren besteld; die voor mijn man is werkelijk heerlijk! De geur die ik zelf besteld heb is gebasseerd op een andere bekende geur; deze blend heerlijk met mijn huid, echter d... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Wederom uiterst vriendelijk contact gehad met de verkoper. De gekochte geur bevalt wederom uitstekend! Tot nu toe alle in de loop der tijd uitgeprobeerde geuren zeer positief beoordeeld. Ik zie nu al... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik was op zoek naar een parfum wat geïnspireerd was op mijn eigen favoriete geurtje (olympea intense) omdat t leven al duur genoeg is, toch? Gisteren mijn bestelling binnen gekregen en was aangen... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Fornecedor de Cosméticos e Perfumes

RiTiNi Parfum levert een premium parfum in halve liters met 2 parfumflesjes om te vullen. Onze parfums zijn geïnspireerd door de bekende merken maar het betreft geen copy.

Informações de contato

4,6

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

226 avaliações

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 mês

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Echt helemaal top!

Door omstandigheden ietsje later geleverd, kreeg ik 2 proef geurtjes erbij. Van 1 van die proefjes rook ik direct waarop deze geïnspireerd was,echt super! Het andere geurtje kende ik niet maar ruikt ook super!
Mijn bestelde parfum ruikt identiek aan de echte! Niet verwacht,super goed!!

22 de outubro de 2022

Goed product, betaalbare prijs

Snelle levering, goed verpakt en een product dat meer dan prima te noemen is.
Een eerlijke prijs die voor de meeste mensen te betalen is, dit in tegenstelling tot de echte merken waar je meebetaal aan de hoge salarissen van de sterren, die reclame voor het merk maken.
Mijn advies; ga voor 1 van de Ritini parfums.

20 de julho de 2022

Klant is koning

Ik heb bij Ritini mijn favoriete geur besteld. Het parfum was niet op voorraad, maar dat was duidelijk aangegeven bij de bestelling. Door leveringsproblemen duurde de levertijd echter langer dan voorzien. Ik kreeg hierover een mail van Ritini met de vraag of ik mijn geld terug wou, of dat ik wou wachten op de levering. Ik mocht dan gratis een tweede fles van een ander parfum bij bestellen. Ik heb gekozen om van het aanbod gebruik te maken en ik heb een tweede fles besteld, die binnen enkele dagen geleverd was. Wat een lekkere geur! Voor dat mijn originele bestelling geleverd werd gaf Ritini een korting op hun website voor Pasen. Zonder er om te vragen werd deze korting ook nog eens op mijn rekening teruggestort! Over service gesproken! Ondertussen heb ik ook mijn eerste bestelling ontvangen, met enkele extraatjes er bij en een briefje met verontschuldigingen. Zo moet het, jongens, duidelijk communiceren, eerlijk zijn en je klanten op de hoogte houden. Ik vond het helemaal niet erg om te wachten omdat ik wist dat Ritini er mee bezig was. Veel bedrijven kunnen van deze werkwijze iets leren! Wat mij betreft heeft Ritini er een klant voor het leven bij!

7 de junho de 2022
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.