RituelAvaliações

O TrustScore é 3.5 de um total de 5

Detalhes da empresa

1. Loja de Cosméticos

ritúel är ett hudvårdsmärke med en enkel idé: avancerade hudvårdsingredienser ska vara tillgängliga hemma, utan nålar, kliniker eller höga priser. Vi specialiserar oss på modern ansiktsvård med ingredienser som PDRN, Volufiline och kollagen – samma typ av ingredienser som länge använts inom klinisk hudvård i Sydkorea. Vi tror på att vara raka mot våra kunder. Våra produkter är dermatologiskt testade, skonsamma mot känslig hud, fria från parabener och sulfater och aldrig testade på djur. De formuleras enligt EU:s kosmetikaregler och tillverkas i Sydkorea. Vi lovar inte mirakel – vi använder dokumenterade ingredienser och låter resultaten tala för sig själva. Att handla hos oss ska kännas tryggt. Skulle du inte vara nöjd, oavsett anledning, har du 60 dagars nöjdhetsgaranti och får pengarna tillbaka – inga krångliga villkor. Vi erbjuder fri försäkrad frakt på beställningar över 400 kr, och du kan alltid följa din leverans. Har du en fråga, en fundering eller något som inte blev som du tänkt? Hör av dig till vår kundservice – vi finns här och svarar. Vi läser all feedback vi får, både positiv och negativ, och använder den för att bli bättre. Tack till alla som tagit sig tid att dela sin upplevelse av ritúel.

Informações de contato

Bom

O TrustScore é 3.5 de um total de 5

4 avaliações

Sem histórico de pedidos de avaliações

Não respondeu a avaliações negativas

Todas as avaliações

4 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Nós verificamos as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

VARNING

VARNING! Total SCAM-företag med vilseledande marknadsföring, det är dropshipping från Kina, alltså inte samma produkter som på hemsidan som skickas, inte heller rena ingredienser som utlovats. Dessutom usel kundtjänst som verkar stolta över att de medvetet lurar kunder. Utstuderat lurendrejeri som utnyttjar så många det går innan de upptäcks. Bojkotta skiten!

1 de julho de 2026
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Tillverkningsland är Kina - INTE Sydkorea som hävdas.

Här var det inte många rätt. Rituel hävdar både på sin webbplats och här på Trustpilot att produkterna ”formuleras enligt EU:s kosmetikaregler och tillverkas i Sydkorea.” Jag beställde deras PDRN Collagen Volume Balm, och nu när jag fått det levererat - tre veckor efter beställning - står det klart och tydligt på förpackningen att det är Kina som är tillverkningsland (Made in PRC, distribuerat från Guangzhou). Det ser heller inte ut som det gör på bilden där produkten har en ljusrosa nyans, detta ser ut som ett vanligt cerat. Inte ens loggan har de orkat få med på förpackningen. Eftersom man anger helt felaktig information om produkten kan jag omöjligt veta om det är säkert att använda, så jag kommer att returnera varan. Återstår att se om det kommer några pengar tillbaka.

17 de junho de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

⭐⭐⭐⭐⭐

⭐⭐⭐⭐⭐

I am very happy with my purchase from Rituel. The balm is easy to apply, feels comfortable on the skin, and has become part of my daily routine. After using it consistently, I noticed visible improvements and my skin feels smoother and more hydrated.

The ordering process was simple, delivery was smooth, and customer service was helpful and responsive. Overall, a great experience and a product that delivered better results than I expected. I would definitely recommend Rituel and will purchase again.

9 de junho de 2026
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.