Roast Avaliações

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,7

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Mooi produkt, mooie service, goede documentatie. 3 verschillende boeiende koffies per maand, toegestuurd in een mooie verpakking. Nadat ik een vraag had, heb ik goed contact gehad. Omdat ik 's ochte... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Elke maand word ik verrast door drie nieuwe koffies. Allemaal van branders door het hele land en verschillend verpakt en gestyled. En altijd allemaal lekker! Heel leuk ook om koffie te proeven uit... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Venda de Café

Roast, Het specialty koffie abonnement. Ontvang elke maand 3 unieke koffies van 3 verschillende specialty coffee roasters uit Nederland en België. Maandelijks een verrassing en met gemak door je brievenbus!

Informações de contato

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

48 avaliações

Pede aos clientes que avaliem

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

14 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Gisteren heerlijk met zijn vieren…

Gisteren heerlijk met zijn vieren gegeten op het terras, heerlijke plek.Waren hier alle vier nog nooit eerder geweest Vlotte en vriendelijke bediening Ik had samen met mijn broer een heerlijke vleesplank vooraf dat was echt super lekker . Porties zijn ruim kreeg niet eens alles op. Alles wordt op de green egg klaargemaakt prachtig om dit te zien door het glazenraam in het restaurant zelf, binnen is het ook erg sfeervol. Heerlijke toetjes als afsluiter die zeker niet standaard zijn.De mannen hadden sparreribs die ontzettend mals waren en van goede kwaliteit en wij dames een heerlijke tenderlon steak die super mals was en de smaak overheerlijk. Vlees van goede kwaliteit. Lieve en vriendelijke eigenaar ook. Was zeer geslaagd en we komen binnenkort zeker weer terug naar n dan gaan we de rest van de kaart uitproberen . Bedankt voor deze heerlijke avond allemaal lief team . Fam Bakker en Moll

11 de julho de 2026

Wow !

Wow , wat een leuke koffiebar, lekkere drankjes, lekkere broodjes, lekker gebak, én suuuuuperlieve mensen 😍🤩

12 de maio de 2026
Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Elke maand word ik verrast door drie heerlijke, verrassende koffies.…

Heel leuk ook om koffie te proeven uit minder bekende landen en langzaam gelijkenissen te gaan herkennen van aroma's van bepaalde streken.

Ideaal voor dat ene kopje verwenkoffie om de dag te beginnen...

24 de novembro de 2025

Ben al jaren lid

Ben al jaren lid. Koffie komt altijd op tijd, service is altijd bereikbaar en toen 1x de koffie niet is bezorgd kreeg ik alsnog kosteloos een nazending.

24 de novembro de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Heerlijk gegeten op 30/3.

Heerlijk gegeten op 30/3.
De Currysoep is vooraf uitstekend, met aansluitend de overheerlijke Sukadesteak. Mijn spaakpupillen weten niet wat er overkomt. De bijbehorende wijn was goed gekozen. En als afsluiter de Pinda-kokosmousse.
En niet te vergeten de uitstekende bediening.

1 de abril de 2024

gaaf!

vroeger was het mijn vaders bedrijf en ik vind het knap dat het nog steeds bestaat vanwege de koffieprijzen!

26 de setembro de 2022

Super

Super om iedere maand verrast te worden door de heerlijke smaken van de toegestuurde zakjes koffiebonen!

6 de abril de 2022
logotipo da Roast

Resposta da Roast

Super fijn om te horen, bedankt!

Amazing coffee subscription

Amazing coffee subscription - I buy the filter beans for in my chemex - and the nicest people running it!

24 de julho de 2020
logotipo da Roast

Resposta da Roast

Thanks Guy! Enjoy the coffee :-)

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Leuk, maar bovenal lekker!

het is erg leuk, maar vooral lekker en inpsirerend om per periode 3 nieuwe zakjes met bonen uit te proberen. Elke keer is het weer feest als het pakketje van Roast is bezorgd. Soms zit er een kleinigheidje bij, wat het extra fijn maakt.

23 de março de 2020