Stalden Selskabslokaler v/Glenn Knudsen Avaliações

O TrustScore é 5 de um total de 5

4,8

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Dejlig oplevelse. Med fantastisk mad lavet af gode råvarer. Betjening og informationer var på alle plan tip top og ikke mindst stemningen og det pæne sted gjorde en forskel for min dag. PRØV DET

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fantastisk velsmagende mad, og smukt anrettet samt pyntet. Vi er imponerede over kvaliteten, og der er altid mere end rigeligt af alting. Stor ros fra os, og anbefaler glædeligt dette sted. Vi har båd... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Virkelig lækker brunch buffet! Som overordnet set var perfekt. Det hele smagte så skønt, det så flot ud og fortjener egentlig 5 stjerner. Også hvad angår rådgivning, service, levering og den... Ver mais

Detalhes da empresa

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

0 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

PRØV DET👍

22 de agosto de 2022

Resposta da Stalden Selskabslokaler v/Glenn Knudsen

Tusinde tak for de pæne ord.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Alt i alt en fantastisk oplevelse

Alt i alt en fantastisk oplevelse , har netop holdt sølvbryllup i stalden og hold nu op hvor var det bare lækkert mad , det smagte fantastisk 👍 og vi fik en super god betjening så jeg kan varmt anbefale stalden til fest
Tak for god behandling 😊

13 de junho de 2022

Resposta da Stalden Selskabslokaler v/Glenn Knudsen

Tusind tak for de pæne ord.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Lækker mad og professionel service - alt spillede som det skulle

Vi har netop holdt vores datters barnedåb hos Stalden Selskabslokaler, og kan kun anbefale stedet. Lige fra første møde, til vi forlod stedet efter festen, blev vi mødt af professionel service og stort engagement.
Personalet var hele tiden venlige og imødekommende. Maden var flot anrettet og smagte lige så godt som det så ud. Vi har efterfølgende kun fået positive tilkendegivelser fra vores gæster, hvoraf flere fremhæver maden som værende rigtig lækker.
Så vi kan kun give de varmeste anbefalinger herfra.

20 de janeiro de 2020

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

STOR ROS til Finn Berg og "pigerne"

STOR ROS til Finn Berg og "pigerne"!

Vi vil gerne takke for et godt arrangement med god mad, god betjening og hyggelige lokaler.

Det betød, at "festen" foregik som vi kunne ønske - gæsterne hyggede sig, og der var en rigtig god stemning.

Vores gæster roste også den gode mad og de hyggelige lokaler.

18 de janeiro de 2020

Resposta da Stalden Selskabslokaler v/Glenn Knudsen

Tusind tak for de pæne ord. Det glæder os meget at hører.

70 års fødselsdag

al maden var perfekt rigtigt god servering
desserten unik

13 de janeiro de 2020

Mange tak.

Meget lækker mad

Meget lækker mad, service och information helt i top

13 de janeiro de 2020

Mange tak.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super tilfredse med mad og service til…

Super tilfredse med mad og service til julefrokost i Rolfhallen, kan kun anbefale Stalden.

18 de dezembro de 2019

Resposta da Stalden Selskabslokaler v/Glenn Knudsen

Mange tak. Det glæder os at høre.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi havde en smuk og fantastisk…

Vi havde en smuk og fantastisk bryllupsfest hos Stalden. Det var en fornøjelse, bare at skulle møde op, og så nyde de smukke omgivelser og den virkelig lækre mad. Vi kan på det varmeste kun anbefale Stalden.

4 de dezembro de 2019
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Lækkert og veltillavet julefrokost mad

Lækkert og veltillavet julefrokost mad. Alle gæsterne roste maden, og skønt med både traditionelle retter samt friske salater

25 de novembro de 2019

Fødelsdags fest jeg giver5 stjerner

Fødelsdags fest jeg giver5 stjerner det hele var perfekt,alle gæster roste maden og sagde det have været hyggeligt.

18 de novembro de 2019

Resposta da Stalden Selskabslokaler v/Glenn Knudsen

Det glæder os at høre at du og dine gæster havde en dejlig dag.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi har været meget tilfreds med at…

Vi har været meget tilfreds med at afholde vores fest i Stalden
Selskabslokaler. Maden var god , betjeningen ligeså,,
vi har fået mange gode tilbagemeldinger fra vores gæster.
Vi har kun ros til maden, betjeningen og blomster-pynt.
endnu engang tak for en god oplevelse d. 27. oktober 2019,
hilsen Lisbet Skau og Mogens Andersen

4 de novembro de 2019

Resposta da Stalden Selskabslokaler v/Glenn Knudsen

Tusinde tak for den pæne anmeldelse. Det glæder os meget at I var glade for jeres arrangement.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Flotte lokaler

Flotte lokaler, borddækning samt god professionel og behagelig betjening fra start til slut. Kan helt klart anbefales!

8 de outubro de 2019

Fremragende arrangeret

Fremragende arrangeret, god mad og betjeningen i top.

7 de outubro de 2019

Resposta da Stalden Selskabslokaler v/Glenn Knudsen

Tusind tak, det glæder os at hører.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg stod for årets fætter- kusinefest

Jeg stod for årets fætter- kusinefest, og med samarbejdspartner i Staldens Selskabslokaler blev arrangementet en succes - lige nøjagtig som alle mine mange øvrige erfaringer med Stalden.

Maden er veltilberedt, og med rigeligt af det hele. En enkelt festdeltager nævnte, at prisen var lidt høj, men alle andre roste madens kvalitet, som var sublim. Man får hvad man betaler for.

11 de setembro de 2019

Resposta da Stalden Selskabslokaler v/Glenn Knudsen

Mange tak for de pæne ord. Dejligt at det levede op til forventningerne.

Perfekt

Perfekt. Alting fungerer bare.Fantastisk mad.Venlig og fin betjening.

9 de setembro de 2019

super fest

super fest - mad/mad betjening ,alt til vores tilfredsstillelse

4 de setembro de 2019

Tusind tak.

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais