Jeg registrerte meg en fredag og satte inn 600 kr med bankoverføring, kom med en gang. Bonusen dukket opp og jeg spilte automater, vant rundt 1400 kr. Da jeg ba om uttak startet maset: først ID, så se... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
meldte meg på det gamle nettbrettet, innskudd ok, og så bare utfor. automatene frøs i bonusrundene, saldoen hakka, jeg måtte laste på nytt i ett sett. skrev til supporten og de mente det var enheten m... Ver mais
Dette er stedet jeg alltid kommer tilbake til når jeg vil ha en ordentlig spillopplevelse. Alt bare virker som det skal.
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
Noen liker å planlegge, andre hopper rett inn i opplevelsen. RollRocket er laget for dem som setter pris på spontan underholdning og ønsker en plattform hvor nye gamingopplevelser alltid er innen rekkevidde. Her står energi og nysgjerrighet i sentrum. Brukerne kan utforske casinoinspirerte spill, oppdage nye favoritter og nyte et digitalt miljø som stadig utvikler seg med nye muligheter for underholdning. RollRocket ønsker å inspirere spillere til å utforske, prøve noe nytt og gjøre hver spilløkt til en opplevelse som føles litt annerledes enn den forrige.
Informações de contato
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Não respondeu a avaliações negativas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
la inn 400 kr og bonusen ble aldri…
la inn 400 kr og bonusen ble aldri aktivrt
sto x20 på forsiden
sto x20 på forsiden, etter innskud dukket x45 opp i vilkårene
Siden er treg og tung.
vant 900 kr og plutselig "til…
vant 900 kr og plutselig "til gjennomgang" i ukevis
spillene jeg lette etter var vekk rett…
spillene jeg lette etter var vekk rett etter registreringen
Altfor få bord med ekte kortstokk
Altfor få bord med ekte kortstokk, og stort sett fulle.
Uttaket gikk kjapt
Uttaket gikk kjapt, men bonusreglene var det reine kaoset.
Designet er rotete
Designet er rotete, reklamebannere over alt og du finner så vidt de faktiske spillene.
Appen henger seg opp gang på gang på…
Appen henger seg opp gang på gang på den eldr telefonen min.
Minste uttak er satt altfor høyt etter…
Minste uttak er satt altfor høyt etter min mening.
penger fortsatt ikke på konto
Vant knappe 800 kr
Vant knappe 800 kr, likevel ble uttaket stanset fordi de ville ha enda flere dokumenter. For en slik sum er det ganske frekt.
Supporten svarte etter tre dager med…
Supporten svarte etter tre dager med akkurat samme fraseline.
Velkomstbonusen var grunnen til at jeg…
Velkomstbonusen var grunnen til at jeg registrerte meg, angivelig x20 omsetning. Etter et innskudd på 500 kr sto det x40 i vilkårene og en spillvekting som gjorde det nesten håpløst. Supporten brukte en halv dag og forklarte ingenting. Neste morgen slettet jeg kontoen.
jeg spiller ikke for mye
jeg spiller ikke for mye, men det er irriterende når spillet kutter i bonusen og ikke kommer tilbake. supporten skyldte på nettet mitt, selv om andre sider går fint på samme telefon
Lobbysøket finner ingenting brukbart
Lobbysøket finner ingenting brukbart, jeg måtte bla gjennom alt manuelt. Det går ikke engang an å filtrere på leverandør.
Automatene henger jevnlig
Fikk aldri utbetalt
Det var langt færre live-bord enn de…
Det var langt færre live-bord enn de skrøt av. De med ekte dealer var nesten alltid opptatt.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.