Rooibos Teesakkies die vind je in Portugal niet en na een jaar verschillende soorten thee geprobeerd te hebben, via website gevrazgd of het mogelijk is om de thee te laten bezorgen in Portugal. Heel s... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Goede producten, snelle levering. Enig minpunt is de grote hoeveelheid e-mail die bij een levering gegenereerd wordt; een probleem bij meerdere webwinkels. Niet alleen heel veel mail tijdens het klaar... Ver mais
We bestellen al lange tijd onze rooibos bij Bosveld. Tot volle tevredenheid over de thee als ook over het bedrijf.
De lekkerste thee die er is en helaas niet meer verkrijgbaar bij mijn supermarkt . Die word overgenomen door een grote keten nu toch een fijne manier gevonden om mijn thee te bestellen ! En fijn wat o... Ver mais
Detalhes da empresa
Sobre Bosveld Rooibos
Gewoon Soos Rooibos hoort te wees.
Bosveld Rooibosthee is anders dan andere rooibosthee. Dat komt omdat het bestaat uit 100% pure rooibos. Onze thee bevat zoveel mogelijk rooibosbladeren (naaldje) en zo weinig mogelijk takjes en andere delen van de struik. Daarom is onze rooibosthee van super kwaliteit. Dit noemen we ook wel de "fine cut super grade". De beste kwaliteit voor onze theezakjes.
Onze theezakjes zijn enkelwandig en bevatten 2,5 gram pure rooibos. Dit is de perfecte hoeveelheid voor een zachte en volle smaak. Met deze hoeveelheid onderscheiden we ons van de rest. Onze “Teesakkies” zijn flinterdun en hebben geen touwtje. Zo trekt de thee sneller in het water en proef je de volle smaak zoals Rooibos hoort te zijn.
Met de Bosveld Rooibosthee in onze “Teesakkies” krijg je een heerlijke, zachte smaak die zorgvuldig samengesteld is uit de beste kwaliteit rooibos. Het is zonder toevoeging van geur-, kleur-, of smaakstoffen, betaalbaar en gegarandeerd van de beste kwaliteit.
Onze rooibos ‘Teesakkies’ zijn zeer geschikt voor Eenkopsthee. Je doet het zakje gewoon in een kopje met water. Haal het zakje er vervolgens met een theelepeltje uit als je de thee gaat drinken. De beste manier om een lekker kopje rooibosthee, volgens Zuid-Afrikaans gebruik te maken, is met een ketel (of een waterkoker). Hiervoor doe je ongeveer één liter koud water in de ketel met hierin bij voorkeur 2 ‘Teesakkies’ (5 gram). Vervolgens breng je het water met hierin de ‘Teesakkies’ aan de kook, waarna de thee klaar is. Voor het allerbeste resultaat kook je de thee nog een minuutje zachtjes door.
Informações de contato
Vlaarkom 2, 1657LP, Abbekerk, Holanda
- 0641799364
- info@rooibos.nl
- rooibos.nl
Pede aos clientes que avaliem
We bestellen al lange tijd onze rooibos…
We bestellen al lange tijd onze rooibos bij Bosveld.
Tot volle tevredenheid over de thee als ook over het bedrijf.
Beste rooibos
De beste rooibos te koop in Nederland. Super snelle levering: De dag na de bestelling.
Zoals reeds enkele jaren prima…
Zoals reeds enkele jaren prima service/prijs/en kwaliteit!
Prima prijs/kwaliteit en levering.
goede service
Heerlijke thee en sympathiek bedrijf
Optijd geleverd nooit problemen.
Prima eerste ervaring.
Prima respons op onze eerste bestelling en supersnel bezorgd.
Eigenlijk zoals het overal zou moeten gaan.
Altijd snelle levering van de lekkere…
Altijd snelle levering van de lekkere thee
Heerlijke rooibos thee
Heerlijke rooibos thee en snelle en duidelijke service. Een aanrader.
De lekkerste rooibosthee en meteen verzonden
Allereerst ze hebben de lekkerste rooibosthee.
Duidelijke communicatie. Netjes verpakt. Snel verwerking van de bestelling en meteen verzonden.
Ik bel elke keer om te bestellen en dat…
Ik bel elke keer om te bestellen en dat gaat heel goed en met 2 dagen al in huis en ook een pluspunt de bezorging verliep prima.
Het ging zoals we verwacht hadden.