Max på stjerner, guld glimmer og high fives! Super god service og hurtig respons på emails frem og tilbage... Fantastiske billeder taget af mine børn. I har virkelig formået at fange deres rigtige... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Altid leveret billeder i topklasse – han fanger både personlighed og autenticitet med et skarpt blik for detaljen. Servicen er ligeledes på et yderst højt niveau. Min datter stod akut og manglede s... Ver mais
Jeg har haft en rigtig god oplevelse og er meget tilfreds med hjælpen. Der blev lyttet til mine bekymringer, og kommunikationen har været både venlig og professionel hele vejen igennem. Jeg føler mig... Ver mais
Vi skulle bruge det digitale foto fra en fotopakkerne til min datters kørekort. Fotoet opfyldte alle krav bortset fra størrelsen, som jeg spurgte om Rosenfeldt kunne tilpasse så det passede. Jonas yde... Ver mais
Detalhes da empresa
Informações de contato
Grusbakken 2k, 2820, Gentofte, Dinamarca
- rosenfeldt@rosenfeldt.nu
- rosenfeldt.nu
Pede aos clientes que avaliem
Não respondeu a avaliações negativas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
En både og oplevelse....
Opdatering: Efter at have givet min mening tilkende på Trustpilot, blev jeg efterfølgende kontaktet af Rosenfeldt som var meget venlige og hjælpsomme. Eneste anke herfra er, at det ville have været rart at blive mødt på den måde, da jeg skrev til deres kundeservice og ikke først efter min anmeldelse her...
Kan ikke anbefales herfra, dårlig redigeringsarbejde, får alle billeder på en A4 som jeg så selv kan klippe ud... til den pris man betaler, ville de have været plottet ud andre steder.
Der er tale om portræt skolefoto.
Rosenfeldt - Service i verdensklasse
Vi havde købt et ekstra skolefoto - DAO bøjede foto for at få det i postkassen.
Rosenfeldt sendt os et nyt - DAO bøjede det igen (de havde i mail lovet at det ikke ville ske igen)
Rosenfeldt sendte os et nyt DAO bøjede det igen, igen.
Rosenfeldt sendt nyt foto til min arbejdsplads og nu fik vi det frem uden at det var bøjet.
Sikkert en dårlig forretning for Rosenfeldt, men kæmpe tak for den super gode service de leverede.
Kunne de få flere stjerner havde de fået det herfra
God kundeservice
Vi fik dobbelt billeder grundet misforståelse i bestillingen. Dette løste kundeservice hurtigt og venligt.
Dejligt med en kundeservice der svare og hjælper.
En stor ros til Jan for fantastisk…
En stor ros til Jan for fantastisk service! På min datters skolefoto var der en tot hår, som dækkede lidt af ansigtet – billedet var ellers så fint. Jeg skrev til Jan, og han svarede hurtigt tilbage, fik billedet rettet og sendt til os i rekordfart.
Virkelig flot arbejde og super service – tak, Jan! 🌟
Gode billeder og rigtig god…
Gode billeder og rigtig god kundeservice. jeg havde ved en fejl fået bestilt 2 billedpakker, skrev til rosenfeldt for at se om jeg kunne returnere det ene sæt. De var søde at give mig pengene tilbage og beholde alle billederne. Det gjorde mig meget glad.
Der var gået rod i bestillingen af…
Der var gået rod i bestillingen af klassebilleder til mine børn. Jeg opdager det først efter modtagelse af billederne. Rosenfeldt retter med det samme og kompenserer. Virkelig god service.
Virkelig et ærligt og fantastisk…
Virkelig et ærligt og fantastisk selskab.
Servicen er i top.⭐️
Hurtigt og generøst svar
Jeg havde tastet en fejl i bestilling, men fik hurtigt og sødt svar, og nu får min datter alligevel sit klassefoto. Tak.
Virkelig god service og svare hurtigt…
Virkelig god service og svare hurtigt på mails
Skolen mistede mIn søns billeder
Skolen mistede mIn søns billeder, Rosenfeldt sendte nye billeder uden beregning. Super service.
God kundeservice
God kundeservice og fin kvalitet af billederne.
Virkelig flotte billeder
Virkelig flotte billeder. Og kundeservice helt i top ❤️ Tak for hjælpen med teknikken - håber vi høres ved til næste skoleår 🤩
Venlig og hjælpsom
Én ting er god kundeservice. Noget andet er hvad jeg fik hos Rosenfeldt. Trods en massiv kommunikationsfejl fra min side som forbruger, trådte Jan til og sørgede for, at fejlen blev rettet. Jeg fik god og hurtig hjælp og jeg kan ikke være andet end tilfreds med behandlingen.
God kundeservice
Billederne var taget for tæt på synes jeg. Skrev til kundeservice, og de svarede hurtigt tilbage og ville sende nogle nye billeder. Det er god service. Jeg har dog ikke modtaget de nye endnu, og derfor får de 4 stjerner.
Flotte billeder og god service 👍😊
Et skolefoto var ret sløret og jeg…
Et skolefoto var ret sløret og jeg kontakter Rosenfeldt, Jonas kontakter mig så og siger de beklager den fejl at det ikke er opdaget, og giver mig lov til at finde et nyt - han sender resultatet på mail - og blir sendt afsted mandag med posten. Det er service .
Virkelig hurtig service og mail og tingene bliver håndteret .
Hilsen Kia Jørgensen
Fantastisk service
Super god og ikke mindst lynhurtig service trods misforståelser ang. bestilling.
Tak til Anna fra Rosenfeldt.
God stil og god kundeservice!
Vi havde selv lavet en fejl ifm. bestilling af billeder, men selvom fejlen var på vores side, var kundeservice stadig i top og sagen blev løst med det samme og uden omkostninger for os. God stil og god kundeservice!
Super håndtering og hjælp af misforståelse ved bestilling.
Meget fin service!!!
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.