R O S E N F E L D T Avaliações

O TrustScore é 5 de um total de 5

4,8

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Max på stjerner, guld glimmer og high fives! Super god service og hurtig respons på emails frem og tilbage... Fantastiske billeder taget af mine børn. I har virkelig formået at fange deres rigtige... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Altid leveret billeder i topklasse – han fanger både personlighed og autenticitet med et skarpt blik for detaljen. Servicen er ligeledes på et yderst højt niveau. Min datter stod akut og manglede s... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg har haft en rigtig god oplevelse og er meget tilfreds med hjælpen. Der blev lyttet til mine bekymringer, og kommunikationen har været både venlig og professionel hele vejen igennem. Jeg føler mig... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi skulle bruge det digitale foto fra en fotopakkerne til min datters kørekort. Fotoet opfyldte alle krav bortset fra størrelsen, som jeg spurgte om Rosenfeldt kunne tilpasse så det passede. Jonas yde... Ver mais

Detalhes da empresa

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que avaliem

Não respondeu a avaliações negativas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

137 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Super Service....

Super god oplevelse og service.... sætter måske lidt store krav til det endelige produkt- men det leves der op til og jeg blev mødt med forståelse og en hurtig løsning. Mega sejt....nu bliver det visuelt lækkert med endnu et skole foto til samlingen :)

8 de outubro de 2025

Ekstra god service!

Da vi er flyttet midt i bestillingen, går min søn ikke længere på skolen hvor Rosenfeldt skulle levere skolebillederne til. Mod al forventning har de sagt ja til at sende billederne uden beregning, til vores nye hjem. En super service, så min søn kan få et godt minde med fra sin gamle klasse.

7 de outubro de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi oplevede en system fejl…

Vi oplevede en system fejl under bestillingerne så vi ende med at få de forkerte billeder. Kundeservice var super hurtige til at svare og rette fejlen. Tak til Amalie for den gode service.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Kundeservice er hurtige og handlekraftige

Da jeg kontaktede kundeservice fordi der var sket en fejl, hvor vi havde fået to bestillinger og ikke kun en, var kundeservice hurtige til at hjælpe.

Det eneste der er som kunne være en ide at se på, er at da jeg skulle bestille billeder kunne jeg ikke udvælge uden at betale. Hvilket endte ud i at jeg havde to bestillinger fordi vi også havde udfyldt sedlen som barnet fik med hjem fra skole. Jeg kunne ikke bare vælge et billede uden at bestille.
Men fordi kundeservice var fantastisk fik de det hurtigt løst.

1 de outubro de 2025

Fantastisk service

Fantastisk service !
Havde super oplevelse ved bestilling af skolefoto.Kundeservicen var hurtig til at svare på mine spørgsmål og jeg blev mødt med venlighed og professionalisme Hele processen var nem og overskuelig . Flotte billeder- kan varmt anbefales !

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Havde den bedste oplevelse med Walter…

Havde den bedste oplevelse med Walter fra Rosenfeldt. Jeg var ved en fejl kommet til at lave en fejl i min bestilling (manglende læsebriller) og modtog derfor to af de samme billeder. Da jeg henvendte mig til dem, skrev Walter med det samme, at det var intet problem, og bestilte og sendte det billede, jeg troede jeg havde bestilt hjem til os uden ekstra beregning. Kæmpe chef og virkelig dejlig service. Blev helt rørt.

Rigtig god service

Rigtig god service. Havde lavet en dobbeltbestilling men Walter fra Rosenfeldt viste god kundeservice og fik annulleret den ene ordre.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Flotte billeder og virkelig god…

Flotte billeder og virkelig god kunderservice. Walter og Amalie var super søde, venlige og hjælpsomme med at efterbestille billeder via nettet. Meget professionel håndtering!

26 de setembro de 2025
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais