Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Jag har handlat av dem i många år och alltid blivit riktigt nöjd. Proffsigt bemötande och trevligt småprat vid dörren. Plus en meny som innehåller både klassiker och nyheter. Har precis fyllt på inför... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Prima produkter med prima service. Efter att ha handlat fisk och räkor i många år så provade vi givetvis köttfärsen av högrev när det det erbjöds. Vi blev supernöjda när vi gjorde högrevsburgare.... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fantastiskt fin fisk. Rödingen är en höjdare. Den grillar vi om somrarna. Nu på vintern köper vi kolja och rödspätta. Skönt att ha hemma. Vi handlar då Fiskbilen har vägarna förbi Lindesberg. Trevli... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Serviço de Entrega de Mantimentos
  2. Loja de Iscas
  3. Peixaria
  4. Loja de Alimentos Congelados
  5. Entrega de comida

Din lokala fiskbil. Beställ fisk & skaldjur med fri hemleverans och betala med kort eller swish. Välkommen till vår fiskbutik!

Informações de contato

4,6

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

46 avaliações

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Fiskaffären på min trottoar…

Jag har handlat av dem i många år och alltid blivit riktigt nöjd. Proffsigt bemötande och trevligt småprat vid dörren. Plus en meny som innehåller både klassiker och nyheter. Har precis fyllt på inför påsken.

25 de março de 2026

Hej Peter!
Stort tack för din fantastiska recension och för ditt förtroende genom åren! Vi är glada att du uppskattar både våra klassiker och nyheter. Vi önskar dig en riktigt glad påsk och hoppas allt smakar fantastiskt!

Christer

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Tack för dagens hemleverans av alltid…

Tack för dagens hemleverans av alltid lika goda fiskar och räkor och tack för trevligt bemötande!

25 de março de 2026

Hej Barbro!
Tack snälla för de fina orden! Det gläder oss att både leveransen och våra fiskar och räkor uppskattas. Vi ser fram emot att få leverera till dig igen!

Christer

Utmärkt! Rekommenderar.

Hög kvalitet på varor. Fint bemötande. Lyhördhet för smak och behov.

19 de março de 2026

Resposta de Roslagsdeli.se

Tack så mycket för dina fantastiska ord och för de 5 stjärnorna! 🌟 Vi blir glada att höra att du är nöjd med både våra produkter och bemötande. Det betyder mycket för oss att kunna möta våra kunders smak och behov. Varmt välkommen tillbaka!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Supergod fisk och mycket trevligt…

Supergod fisk och mycket trevligt bemötande

6 de março de 2026

Resposta de Roslagsdeli.se

Tusen tack! Det gläder oss verkligen att du uppskattade både vår fisk och servicen. Du är alltid varmt välkommen tillbaka 🐟✨

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fisk-tomten kom i år igen!

Fisk-tomten kom i år igen. Vi satsade på en Nyårslåda med Löjrom och Hummer i år. Alltid så goda och fräscha produkter ifrån Roslagsdeli.

19 de novembro de 2024

Resposta de Roslagsdeli.se

Tack snälla! Fisk-tomten gör sitt bästa varje år 🎣✨ Vad kul att höra att nyårslådan med löjrom och hummer uppskattades. Vi ser fram emot att få överraska dig igen!

Snabb leverans,

Snabb leverans,
kungsflundran smakade bra.
Nu klarar man sig med flundra ett tag.
Värd att prova på.

20 de maio de 2024

Hej Sven
Vi blir lika glada när ni är nöjda med oss. Ser framemot att leverera mera sjömat till er :)

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vad säger ni nu levererar beställningen…

Vad säger ni nu levererar beställningen en timme i förväg. Kan man få bättre service. Inte nog med det fick en present dessutom.
Med ett ord köp.

24 de fevereiro de 2024

Hej.
Tack för ditt omdöme och detta är vad vi strävar efter, det ska vara snabbt och enkelt!

Bra varor

Bra varor, snabb leverans

1 de fevereiro de 2024

Resposta de Roslagsdeli.se

Så kul att höra att du är nöjd. Vi blir så glada att du tog dig tid att skriva ett omdöme. Ser fram emot att leverera mer sjömat till dig.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Otroligt goda fiskar och skaldjur

Otroligt goda fiskar och skaldjur, superkvalitet! Hemleveransen och pratstunden förgyller upplevelsen.

11 de dezembro de 2023

Hej Anna.
Tack för ditt omdöme och betyg. Vi skulle inte vara något utan er och därför är vi alltid lika glada att höra när ni är nöjda. Ser fram emot att leverera mer sjömat till dig!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jättebra kontakt med leverantören-säkra…

Jättebra kontakt med leverantören-säkra leveranser - toppenpkvalité på det som beställs.

24 de novembro de 2023

Resposta de Roslagsdeli.se

Hej Per. Tack för ditt omdöme och betyg. Vi skulle inte vara något utan er och därför är vi alltid lika glada att höra när ni är nöjda.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Bra kommunikation ang leveranstid.

Bra kommunikation ang leveranstid.
Och trevligt bemötande.

27 de outubro de 2023

Hej.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Alltid snabb och smidig leverans

Alltid snabb och smidig leverans! Proffsigt bemötande.

30 de outubro de 2023

Hej Rosalba!

Bra produkter

För det mesta god fisk, goda skaldjur . Alltid snabb och bra service.

27 de outubro de 2023

Hej Lennart.

Service

God glass, trevligt bemötande

20 de fevereiro de 2023

Resposta de Roslagsdeli.se

Hej Ekaterina, tack för din fina recension, det värmer. Ha en fortsatt trevlig helg

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Så himla nöjd med roslagsdeli

Så himla nöjd med roslagsdeli. Räkorna är dom bästa jag ätit! Mycket hög kvalitet på allt, och personalen är super trevliga och sms:ar några dagar innan dom kommer. Värt varenda krona.

25 de novembro de 2022

Resposta de Roslagsdeli.se

Hej Jessica! Tack för ditt omdöme och betyg. Vi skulle inte vara något utan er och därför är vi alltid lika glada att höra när ni är nöjda. Ser fram emot att leverera mer sjömat till er.

Suverän fisk och skaldjur

Kund sedan flera år - alltid toppenkvalitet på skaldjur och fisk, och alltid trevligt snack när de kommer förbi! Rekommenderas varmt. 👍

12 de maio de 2022

Resposta de Roslagsdeli.se

Hej! Tack för ditt omdöme och betyg. Vi skulle inte vara något utan er och därför är vi alltid lika glada att höra när ni är nöjda. Ses snart igen :)

God kvalitet på fisken

Vi handlar då Fiskbilen har vägarna förbi Lindesberg. Trevlig säljare som ringer en vecka innan han kommer.

5 de fevereiro de 2022

Resposta de Roslagsdeli.se

Tack för ditt omdöme och roligt att du tycker om den lika mycket som vi gör, och att du är en återkommande kund 🙏

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hög kvalite’ på vanliga räkor och…

Hög kvalite’ på vanliga räkor och argentinska stora räkor. Bra service och trevlig personal som alltid. 😊

27 de outubro de 2021

Resposta de Roslagsdeli.se

Tack för ditt omdöme och roligt att du tycker om den lika mycket som vi gör.

Roslagsdeli.se

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.