Restaurant Royal Cuisine Avaliações 15

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Virkelig skuffende oplevelse

Virkelig skuffende oplevelse. Det her var en kinesisk buffet, men kvaliteten var helt i bund.
Udvalget af sushi var meget begrænset og direkte elendig. i forhold til der står københavns bedste sushi største løgn Fisken virkede ikke helt frisk var lidt tør, meget af det hele så ud som om det havde stået fremme alt for længe. Når man serverer sushi, skal det være frisk – det var det overhovedet ikke.
Kyllingen var tør og sej, og flere af retterne virkede som om de bare blev genopvarmet igen og igen. Smagen var flad og uinspirerende.
Hygiejnen var også under al kritik. Der var rodet og beskidt omkring buffeten, og folk stod og spiste direkte hen over maden uden at personalet greb ind. Det føltes uappetitligt og uprofessionelt.
Alt i alt en elendig oplevelse. Kan ikke anbefales – der findes langt bedre steder.

28 de fevereiro de 2026
Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

We had a very nice experience

We had a very nice experience in the restaurant in Østerbro.
The service was very friendly and attentive—especially from a guy with tattoos on his left arm and earrings, who provided excellent service.
The food was good and lived up to our expectations. The only thing that could improve the overall experience is the interior. A cozier lighting setup and better table placement would make the place feel even more inviting🙏🏻

14 de fevereiro de 2026
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Sender en bestilling 18:07 og ringer…

Sender en bestilling 18:07 og ringer til dem 19:08 efter der stod inde på justeat 25-50min til aflevering og de er først begyndt da jeg har ringet til dem og hvor de fortæller mig at der går yderligere 30min og at de er ret ligeglad

29 de maio de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fantastisk sted for familier

Fantastisk sted for familier, forskellige lækkert mad for alle. Lækkert desert, kaffe til, God service. Vi har spist der flere gang gennem de seneste 4 år, og vil sige har haft andre familier med os. Og gennem alle de gange, er ingen blevet syge eller noget ligne som jeg kan se på nogens kommentarer🤔.

22 de dezembro de 2024
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hyggeligt sted.

Vi har været her år efter år i snart 8år, og egentlig aldrig været utilfredse. Jeg har været en del steder efterhånden og den kinesiske mur på Amager og denne er mine absolut favorit steder. Friskt, smagfuldt, og søde mennesker de har ansat. De har skruet en smule ned for chili’en i stærkt oksekød med grøntsager, det var godt! for jeg syntes altid den har været i overkanten da man næsten ikke kunne smage retten og jeg sidst blev lidt utilpas fordi den var så stærk , så dertil ros! Brændende varmt mad i fadende, perfekt. Eneste lille ting er måske at hvis det var mit sted ville jeg sørge for pæne toiletter, dame toilet brættet så virkelig ikke kønt ud og et billigt nyt bræt kunne gøre en stor forskel.

11 de outubro de 2024

Kæmpe KÆMPE skuffelse

Kæmpe KÆMPE skuffelse, - vi havde bestilt bord, som der stod på hjemmesiden man skulle.
Restauranten var proppet med gæster, - flest af asiatisk afstamning, - som meget hyggeligt fejrede fødselsdage, med mange asiatiske retter på bordene.
Vi bad om et ala carte kort, men fik besked på at "idag, er der kun buffet". - altså på nær lige for dem, som var af asiatisk afstamning.
Buffetten var kedelig, maden så brun ud, og den var halv lunken og smagsløs.
Bad man om at få ristet/stegt noget kød og grøntsager, kunne man stå og vente 15 min på, at der var nogen som gik i gang med det.
Sushien var kedelig
Nogen gæster sad med deres egen alkohol i tasken og hældte op i små glas. ;-( - der var ikke styr på noget pga af travlhed.
Meget ærgerlig oplevelse.
Inden vi kom, var jeg glad for at vi havde fundet en kinesisk restaurant relativt tæt på vores hjem, - men nu er det ligemeget, - vi kommer ikke igen.

I

3 de fevereiro de 2024
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Det er virkelig ikke pengene værd

Det er virkelig ikke pengene værd. Al maden i buffeten var kold, forårsrullerne var frosne inde i midten og tallerkenerne var beskidte.
Personalet var flinke nok, men det er ikke et sted vi kommer forbi igen.

1 de novembro de 2023

Undgå stedet!

Undgå stedet!. Vi fik det rigtigt skidt efter vores besøg -tydelige tegn på madforgiftning. Kan se her på siden vi ikke er de første. Vi tænkte at give det en chance, men må erkende mange af de negative anmeldelser herinde er stadig til stede.

9 de agosto de 2023
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Hvis jeg kunne give 0 stjerner havde jeg gjort det.
Vi var 9 gæster der skulle fejre 2 tvillingers fødselsdag. Ved reservation oplyser jeg at der er TO, som har fødselsdag og endvidere ved ankomst oplyser vi at der er TO fødselarer. De spørger også om ville have to flag, hvilket vi takker nej til, da ét er nok.
Vi har et par gange fejret fødselsdag på restauranten for tvillingerne, og det har aldrig været et problem at de to fødselarer spiser gratis, da det er det restauranten markedsfører med. “Den der har fødselsdag spiser gratis ved mindst 4 voksne” dette fremgår af deres egen hjemmeside. Vi var som sagt 9, så der var ingen problematik i at udfylde dette kriterie.

En af gæsterne er sød at betale regningen, men opdager først da han er hjemme, at det kun er givet gratis til et af fødselarerne, hvilket vi tænker nok er en fejl.

Jeg ringer til restauranten og den pågældende i røret oplyser at hun er ejer, og at der ikke er taget forkert pris, da det kun gælder én fødselarer.
Jeg oplyser hende de tidligere besøg og hun sværger på at jeg lyver og at dette ikke passer. Hun oplyser endvidere at hun godt kan huske os, men at det ikke gælder som de har reklameret med. Det gælder kun en fødselarer. Jeg oplyser om den falske markedsføring og hun benægter deres fejl, selvom det er dem fejlen ligger hos.
Hun nægter at gøre noget ved det, andet end at hun kan se fejlen, men at hun blot beklager. Kunden har i dette tilfælde ret, men hun lukker den ned med at vi lyver.

Synes ikke man kan drive forretning på den måde, ved at snyde kunderne. Jeg oplyser flere gange at vi mange gange oplyser, at der er to fødselarer. Så jeg ser det rimelig kritisk at en restaurant snyder på denne måde bare for at få sølle 200.- ekstra. Det er ikke pengene for os, men princippet i hvordan de driver forretning på. Super dårlig stil.

Hvis i er flere med samme fødselsdag der overvejer at holde den her - vil jeg anbefale jer at gøre det andetsteds.

15 de maio de 2023
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Wolt jeg har idag bestilt mad igennem…

Wolt jeg har idag bestilt mad igennem Wolt, fra restaurant Restaurant Royal Cuisine
Alle dybstegte rejser er rå, dumlings var kolde og rå.
Fisken lugter ulækkert og maden er generel uspiseligt.
De prøver så også at bilde mig ind at jeg har fået den rigtig Alaska Rolls hvilket jeg ikke har, der er krebbe kød i det jeg har fået og der skal rigtig være laks i!!!

Her yder august virkelig dårlig service, jeg kan få 57,20kr tilbage for noget jeg har givet 572kr for. Og det kan ikke spises.

Har også kontakten restauranten med utrolig dårlig service og ingen hjælp..

4 de novembro de 2022

Fare!!! Hold jer væk!

Fare!!!! Jeg spise fra royal cousin og har ligger syg med Roskilde syge i et døgn og har slem feber nu. Spise ikke engang så meget og er blevet helt ualmindeligt syg, har aldrig oplevet noget lignede!

3 de outubro de 2022

Elendigt og beskidt sted

Elendigt og beskidt sted. Vi var 3 venner som besøgte stedet. Alle 3 havde maveonde efter vores besøg på Royal Cuisine. Vi blev lokket af anmeldelserne her på Google.dk. Maden var generel gammel, skaldyr og rejer langt fra friske. Friture stegte forårsruller og rejer opvarmet i olie fra dagen i forvejen. Sushi blev overbevaret i en "skotøjs kommode", hvor sushi normalt skal opbevares køligt og gerne på køl, da den friske fisk ellers vil kunne give maveonde og Roskildesyge. Generelt var stedet skummelt, snusket, bestik beskidt og glas ligeså, og det vigtigste af alt maden var gammel. Jeg har været i Dalle Valle i Amager Centret, hvor maden var 100% friskere end her. Og det siger ikke så lidt. Kort sagt spar jeres penge og spis et andet sted. Dette her sted burde blive kontrolleret af Fødevarestyrelsen ASAP og eventuelt lukket indtil, at de kan garanterer frisk mad, rent bestik og glas.

22 de julho de 2019
Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

spiste der da min datter blev 18 der …

spiste der da min datter blev 18 der blev samtidig holdt barnedåb ..personalet havde for travlt med gæster og ikke tid til deres andre kunder .. maden var halv kold og kedelig igen nok fordi de havde travlt med de andre gæster .. de reklamere med en del af deres buffetvar med is .. der var bare ikke mere is .. så alt i alt øv

9 de agosto de 2017

Esta empresa é sua?

Criar uma conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais