Hvis jeg kunne give 0 stjerner havde jeg gjort det.
Vi var 9 gæster der skulle fejre 2 tvillingers fødselsdag. Ved reservation oplyser jeg at der er TO, som har fødselsdag og endvidere ved ankomst oplyser vi at der er TO fødselarer. De spørger også om ville have to flag, hvilket vi takker nej til, da ét er nok.
Vi har et par gange fejret fødselsdag på restauranten for tvillingerne, og det har aldrig været et problem at de to fødselarer spiser gratis, da det er det restauranten markedsfører med. “Den der har fødselsdag spiser gratis ved mindst 4 voksne” dette fremgår af deres egen hjemmeside. Vi var som sagt 9, så der var ingen problematik i at udfylde dette kriterie.
En af gæsterne er sød at betale regningen, men opdager først da han er hjemme, at det kun er givet gratis til et af fødselarerne, hvilket vi tænker nok er en fejl.
Jeg ringer til restauranten og den pågældende i røret oplyser at hun er ejer, og at der ikke er taget forkert pris, da det kun gælder én fødselarer.
Jeg oplyser hende de tidligere besøg og hun sværger på at jeg lyver og at dette ikke passer. Hun oplyser endvidere at hun godt kan huske os, men at det ikke gælder som de har reklameret med. Det gælder kun en fødselarer. Jeg oplyser om den falske markedsføring og hun benægter deres fejl, selvom det er dem fejlen ligger hos.
Hun nægter at gøre noget ved det, andet end at hun kan se fejlen, men at hun blot beklager. Kunden har i dette tilfælde ret, men hun lukker den ned med at vi lyver.
Synes ikke man kan drive forretning på den måde, ved at snyde kunderne. Jeg oplyser flere gange at vi mange gange oplyser, at der er to fødselarer. Så jeg ser det rimelig kritisk at en restaurant snyder på denne måde bare for at få sølle 200.- ekstra. Det er ikke pengene for os, men princippet i hvordan de driver forretning på. Super dårlig stil.
Hvis i er flere med samme fødselsdag der overvejer at holde den her - vil jeg anbefale jer at gøre det andetsteds.
15 de maio de 2023
Avaliação não solicitada