Rozen.nl Avaliações 2.257

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,3

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Alles is goed verlopen Helaas konden ze niet de gewenste kleur leveren omdat ze ook afhankelijk zijn van hun leverancier Verder alles top Ook netjes gecorrespondeerd over de kleur Ook de moge... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

De rozen die wij besteld hadden waren niet geleverd bij rozen.nl dus werden we netjes opgebeld over wat we i.p.v. wilde. Alle bossen zouden duurder uitvallen,maar daar hoefden we niet naar te kijken e... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Blauwe rozen besteld voor een crematie. Even spannend of ze op tijd binnen kwamen maar dat kwamen ze. Rozen waren prachtig! Heel mooi lichtblauw en een volle bloem. Zeer tevreden!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik heb bij Rozen.nl een boeket besteld van 5 rode rozen en 1 witte roos. De bloemen kwamen netjes verpakt aan in een grote, stevige doos, en vielen direct op door de lange, prachtige stelen. Het p... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Delivery de Flores
  2. Loja de decoração de design de interiores
  3. Floricultura

Bestel eenvoudig uw rozen online via rozen.nl. Dagverse rozen direct van de kweker. Verser kan niet! De meeste rozen zijn in Nederland gekweekt. Daarnaast halen we een gedeelte (vooral de geverfde rozen) uit Ecuador. Ook daar doen we alleen zaken met de betere kwekers. Gratis bezorging door heel Nederland boven € 125,-

Supersnelle levering Dagvers!

Op werkdagen - Vandaag besteld (tot 11:00 uur) Morgen in NL + BE bezorgd.

Bestel tot 11:00 uur, en in de meeste gevallen kunnen we ook die dag versturen. De volgende dag geleverd in Nederland en België, ook op zaterdag. (we zijn wel afhankelijk van de prestaties van de koeriers. Afhalen is dagelijks mogelijk maar wel in overleg, want we hebben geen winkel.

Informações de contato

Respondeu a 31% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 semana

Mooie rozen

Mooie rozen.

De bezorging dreigde qua tijdstip in het honderd te lopen, maar door goed meedenken van rozen.nl werden ze toch keurig op tijd bezorgd.

15 de janeiro de 2024

Super mooie Rozen.

Ik heb een aantal keer Rozen laten bezorgen en alle keren super mooi en in goede staat aangekomen.
De rozen blijven ook best lang goed en een genot om te zien.

12 de janeiro de 2024
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

PAS OP OPLICHTERIJ

PAS OP OPLICHTERIJ! Rode rozen besteld en half dode bevroren zwarte kapotte rozen ontvangen. Nam contact op met eigenaar, maar hij wilde niets weten! Bestel daar zeker nooit meer! Walgelijke service en product

11 de janeiro de 2024
Avaliação não solicitada
logotipo da Rozen.nl

Resposta da Rozen.nl

Altijd jammer om zo'n review te moeten lezen. Het zal naar mijn mening niet bij ons vandaan komen. Review is organisch geplaatst en er is niemand met die naam in ons klantenbestand. Mocht het wel zo zijn dan hoor ik het graag. Kan mij ook geen enkel telefoongesprek van deze strekking herinneren.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Netjes op tijd geleverd, goed verpakt en vers

I.v.m. een asverstrooiing hebben wij rood en witte rozenblaadjes besteld. Deze zijn netjes op tijd geleverd, ze waren goed verpakt en vers. Wij zijn erg tevreden. Een aanrader.

3 de janeiro de 2024
logotipo da Rozen.nl

Resposta da Rozen.nl

Bedankt voor je reactie en fijn dat ze goed zijn bevallen.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Elk jaar bestel ik hier rozen nooit…

Elk jaar bestel ik hier rozen nooit problemen, dit jaar dus weer besteld maar helaas waren ze naar een paar dagen op een of andere manier al rijp voor de prullenbak, had een mail gestuurd en een nieuwe bos gekregen. Bedankt voor de super service en deze zijn zoals we gewend zijn prachtig.

22 de dezembro de 2023

Topp

Hele fijne communicatie met het bedrijf gehad.
Ondanks het postbedrijf niet in staat was te leveren de volgende dag. Heb ik nieuwe rozen kunnen ophalen bij de eigenaar! Dit was echt top en de rozen waren prachtig!
(Rozen eindstand pas een week later gehad van het postbedrijf.)

22 de dezembro de 2023
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Avond levering ontzettend fijn en…

Avond levering ontzettend fijn en contact via de mail verliep uitstekend.

Rozen waren prachtig en vers!

Alleen ik had denk achteraf zelf nog moeten melden de doornen eraf te halen .
Was lastig uitdelen zo .

27 de dezembro de 2023

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.