Rrs Rioolservice

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

OPLICHTERS!!!!!! Zelfde verhaal als de rest hieronder. Wie wil gezamenlijk actie ondernemen ? Ik wil lid worden van de genoemde fb groep gedupeerden rrs rioolservice maar kan deze niet vinden.... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Op 29 april j.l. is RRS Rioolservice bij mijn moeder langsgekomen voor een ontstopping in de keuken. Voordat er ook maar enig onderzoek was uitgevoerd, moest zij al een handtekening zetten, v... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

1281 euro moeten betalen. Garantie van 3 maanden beloofd. Probleem weer terug na 5 dagen, bel ze op en hangen telefoon op en daarna niet meer bereikbaar. Deze gasten zouden gelyncht moeten worden! Hoo... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Net als vele anderen ook vandaag opgelicht door dit bedrijf wat zich voordoet als een betrouwbaar bedrijf. Onderdruk en onwetend de rekening meteen betaald en achteraf bedacht dat het wel een erg hog... Ver mais

Detalhes da empresa

Informações de contato

Todas as avaliações

0 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Wat een bagger firma

Wat een bagger firma. Ze komen hier. Zijn 15 minuten bezig. Lekkage opgelost zeggen ze. 289 euro lichter. Na 20 minuten stond de salon onder water. Nog erger dan voorheen. Bel je ze ; meneer u heeft geen garantie🤣niet te geloven. Wat moeten wij hier in godsnaam met zulke mensen. Erger dan erg zijn ze. Ze nemen gewoon telefoon niet meer op of gooien snel neer. Weet toevallig iemand het adres van hun zogenaamde firma. Ivm DAS echtsbijstand.

21 de janeiro de 2025

Ze heten tegenwoordig rioolservice-rrs

Ook ik ben door dit bedrijf opgelicht, alleen hebben ze tegenwoordig de link van hun website veranderd naar rioolservice-rrs.
Had een verstopping in de keuken. Het lukte niet om de verstopping met hoge druk te verhelpen, maar er moest een zogenaamde freesmachine aan te pas komen. En toen ging de teller lopen; 139,90 per meter ex btw. Volgens hen was het 12,8 meter dus reken maar uit hoe hoog het totaalbedrag was. Ik kon slechts een deel ervan betalen. Moest dat bedrag naar een rekening overmaken en zal nog een factuur krijgen van het resterende bedrag.
Het berekenen per meter ipv per uur, het aantal meters, geen bedrijfsnaam op de werkbon. Er klopt allemaal niets van. En toch ben ik erin getrapt en voelde ik me met m’n rug tegen de muur staan.

17 de janeiro de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Mijn ouders zijn ook door dit bedrijf…

Mijn ouders zijn ook door dit bedrijf opgelicht in december 2024. Ze zijn 600 euro armer, de 2 jongens die in een witte bestelbus kwamen zijn 10 minuten binnen geweest. Ze moesten meteen afrekenen (via SumUp).
Mariëlle Merkens ik heb je via FB een bericht gestuurd. Hopelijk kunnen we gezamenlijk hier iets aan doen.

31 de dezembro de 2024

Very bad service attitude

. I called them and they told me that almost a week will pass before they can come to help me. I told them it's holidays season with guests in the house and very problematic to wait so long but they said they can't come before . And when I asked for time they said 8.00 -17.00 to wait all day in the house for them . And when I asked for a call or SMS 1 hour ot 30 minutes before they arrive to not wait all day at home but they again said no we don't do that . And
Since then past a week with clogged sink .so waited a week and today was the they for them to come but at the end of day after waiting all day in the house they call me at 16.45 to tell me oh we can not come today .when I ask why not calling me before to tell me they dont come today they said we don't do that.
So I still didnt get help from this company with very very bad service and very bad attitude. Speaking in a very unsympathetic and careless manner.

8 de janeiro de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Opgelicht door dit nep bedrijf

Vanmiddag bij ons geweest, ivm borrelende afvoeren, 35 euro voorrijden en inspectie.
Volgens hen moest het riool gereinigd worden want dat was de reden dat het zo stonk en het water met veel herrie het riool in ging. Totaal zijn ze 2 mannen met niet Nederlands uiterlijk niet langer dan totaal een uur binnen en bezig geweest.
Moest ruim1500 euro afrekenen. Gelijk!

Voel me zo ongelofelijk stom, ben er kapot van, zo net voor kerst.
Had geen factuur gehad, geen werkbon gekregen, kwamen in hun trainingsbroek, wit klein busje.
Heb camera beelden van hem en ook het kenteken.
Melding bij de politie gedaan en wordt zo snel mogelijk gebeld om naar bureau te komen om aangifte te doen.

Had ik maar…. Zoals ik het normaal altijd doe. Eerst checken op Google en Trust.
Ondanks ik verbaasd was dat ze niet met een bedrijfsauto met logo erop aan kwamen, ( had namelijk de grote gele bus van RRS verwacht), ging ik als leek af op hun kunde.

Schandalig dat er zo misbruik wordt gemaakt van mensen die met een probleem zitten.

20 de dezembro de 2024

Iedereen aangifte doen

Zelf helaas ook slachtoffer geworden van oplichting door dit laagste soort volk. Ik heb inmiddels aangifte gedaan en ben bezig met het achterhalen van de NAW-gegevens. Hiervoor is het belangrijk dat meerdere mensen aangifte hebben gedaan en contact opnemen met hun eigen bank én de bank waarnaar het bedrag is overgemaakt.

Wanneer er voldoende meldingen zijn bij de politie, kunnen de NAW-gegevens worden opgevraagd en kan er een civiele zaak worden gestart.

Voor meer informatie of uitleg kun je mailen naar: RRSfraude AT outlook.com

21 de novembro de 2024

Oplichters!

Mijn ouders zijn ook voor ruim € 2000 euro opgelicht.
Zij hebben aangifte gedaan maar de politie kan niets doen ze zijn ermee bekend, zaak is geseponeerd.

2 de dezembro de 2024

Opgelicht door rrs-hrt.nl

Ook ik ben opgelicht door een loodgieter die zich voordeed als rrs medewerker. Ruim 1000 euro !!!
Graag zou ik met andere gedupeerden in contact willen komen maar ik weet niet hoe?

29 de novembro de 2024

Dure grap

Ze voeren de prijs op waar je bij staat. Ze nemen misbruik van je positie 'in nood'.
Geld terug krijgen is geen optie. Heb nou al twee weken geprobeerd reactie terug te ontvangen, maar tevergeefs. Hoop nog in de goedheid van de mens, maar tot nu toe ziet het er slecht uit

9 de novembro de 2024

Gewetenloze oplichters…

Deze lui hebben mijn 92-jarige schoonmoeder een poot uitgedraaid. 1340 euro voor een half uurtje werk. rrs-rioolservice probeert qua naam te lijken op rrs (riool reinigings service), die mij wél betrouwbaar lijkt. Achter rrs-riooldienst zit Smartcare Logistics uit Amsterdam, eigendom van Smail (of Ismail) Aoulad-Lhaj. Als je telefonisch reclameert gooien ze gewoon de hoorn er op. Trap er niet in! Ontstoppen hoeft slechts een paar honderd euro te kosten.

17 de novembro de 2024

OPLICHTERS!!!!!

OPLICHTERS!!!!!
Dit is NIET RRS! Doen zich voor alsof ze van het bedrijf zijn om vervolgens torenhoge prijzen te betalen!

Wij zijn op zoek naar gedupeerden die aangiften willen doen of gedaan hebben!

DOE ANDERS DIRECT AANGIFTE!!!

ZOEK MIJ OP FACEBOOK!! (Zie profielnaam)

Contacteer mij: Marielle Merkens op Facebook!

19 de novembro de 2024
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

oplichters van het laagste soort

oplichters van het laagste soort, (loodgieters-spoedlijn.nl) stelletje laffe hoerenzonen om een klein aowtje van bejaarden mensen te stelen. We hebben je kop en je bus op camera wordt sowieso gedeeld met de politie

28 de outubro de 2024

Niet mee in zee gaan

Dure rekening, probleem is niet opgelost, direct moeten betalen via overmaken. Lijkt een malafide bedrijf die zich voordoet als de echte RRS.

6 de novembro de 2024

Oplichters

Oplichters! Heb bijna € 2000,00 af moeten rekenen, moest direct betalen, heb nooit een factuur ontvangen. Ze hebben alles onder de stront achtergelaten, de wc pot niet opnieuw gekit. Laten je betalen per meter, wou mij in eerste instantie €2700,00 laten betalen. Doen zich voor als RRS, komen met een andere bus voorrijden en liegen daar dan over. Geen goed woord voor over.

23 de outubro de 2024
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Bedrijf doet zich voor als RRS

Bedrijf doet zich voor als RRS. Zijn echter oplichters. Factuur betaald van bijna € 2.000 maar toilet is nog steeds verstopt en lekt nu ook. Bedrijf reageert niet meer

23 de setembro de 2024