Rstbiler Avaliações 36

O TrustScore é 3 de um total de 5

3,0

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

⭐ 1 stjerne: Meget dårlig oplevelse hos RST Biler Jeg købte en bil hos RST Biler i juni måned, og det har desværre været en rigtig dårlig oplevelse fra start til slut. Bilen skulle være... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Helt igennem fantastisk. Jeg har både fået solgt og købt bil hos RST biler og anvendt deres værksted utallige gange. Bilen blev solgt til mere end forventet, grundet den professionelle mar... Ver mais

A empresa respondeu

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi handlede bil hos Rstbiler i Ishøj og kan kun give dem vores bedste anbefaling. Vi havde fra starten flere reklamationer, der bl.a. handlede om styretøjet og bagbremserne, begge dele blev omgå... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Useriøs forretning… Man køber en bil hos ham og der bliver ved med at være problemer.. Manden svare ikke tilbage på mails nu. Kan IKKE anbefales!

Detalhes da empresa

1. Concessionária

Escrito pela empresa

Velkommen til RST BILER – Fokus på Kvalitet og Tryghed. Hos RST BILER er vi en familieejet virksomhed med mange års erfaring inden for salg og service af biler. Vores mission er at skabe en uforglemmelig oplevelse for vores kunder – præget af tryghed, høj kvalitet og en kundeservice i topklasse. Vi tilbyder et stort udvalg af brugte kvalitetsbiler til nogle af Danmarks mest konkurrencedygtige priser. Uanset om du søger din næste personlige bil eller blot ønsker rådgivning, står vi klar til at hjælpe dig med at finde den perfekte løsning. Finder du ikke præcis den bil, du drømmer om, gør vi vores bedste for at skaffe den hurtigt og med samme attraktive vilkår som de biler, vi allerede har på lager. Vores dedikerede og professionelle team står klar til at hjælpe dig – vi ser frem til at byde dig velkommen til en god og tryg bilhandel.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico de pedidos de avaliações

Não respondeu a avaliações negativas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

⭐ 1 stjerne

⭐ 1 stjerne: Meget dårlig oplevelse hos RST Biler

Bilen skulle være klargjort ved afhentning, men den var hverken rengjort eller i orden – der var mange hundehår og pletter.
Vi skulle også have vinterhjul med i handlen, men måtte rykke gentagne gange, før vi endelig fik dem.

Der manglede desuden en hattehylde, som sælger først påstod, at bilen var "født uden". Efter pres fik vi den dog udleveret.

Kort tid efter gik bilnøglen i stykker. Vi blev sendt til Tåstrup, hvor der blev lavet en ny, men den virker stadig ikke. Ifølge nøglemanden skal der en ny styreboks til.

Siden da har jeg i flere måneder forsøgt at få fat i RST Biler – både på telefon, mail og via Facebook – uden at få nogen som helst respons.

Alt i alt: Meget dårlig service, manglende opfølgning og uindfriede løfter.
Jeg kan desværre ikke anbefale at købe bil hos RST Biler.

2 de junho de 2025

Fantastisk service

Fantastisk service, der lever op til alle aftaler, med ærlige sælgere. Det bliver bestemt ikke sidste gang, og jeg kan varmt anbefale dem til andre!

9 de janeiro de 2025

FANTASTISK

Helt igennem fantastisk.

Bilen blev solgt til mere end forventet, grundet den professionelle markedsføring, kompetencer og know-how fra personalet.

Værkstedet er helt igennem perfekt og med rimelige priser.

Meget tilfreds kunde. Jeg vil uden tvivl anbefale RST biler til alle. :)

25 de setembro de 2023
logotipo da Rstbiler

Resposta da Rstbiler

Kære Burak,

Vi vil gerne udtrykke vores dybfølte taknemmelighed for din fantastiske anmeldelse! Det glæder os virkelig at høre, at du er tilfreds med vores service, og vi værdsætter din støtte.

Vi arbejder konstant på at levere den bedst mulige oplevelse for vores kunder, og din feedback er afgørende for os. Det motiverer os til at fortsætte med at stræbe efter kvalitet og forbedringer.

Hvis du nogensinde har spørgsmål, brug for yderligere hjælp eller bare ønsker at dele mere feedback, er du mere end velkommen til at kontakte os. Vi er her for at hjælpe dig.

Endnu en gang tak for at tage dig tid til at dele din positive oplevelse. Vi sætter pris på din tillid til os.

Med venlig hilsen,
Rst Biler ApS

Super god oplevelse!

super god kundeservice.

Venlige og hjælpsomme medarbejder.
God oplevelse!

Kan kun anbefale RST biler.

25 de setembro de 2023
logotipo da Rstbiler

Resposta da Rstbiler

Kære Makbule,

Med venlig hilsen,
Rst Biler ApS

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Bedste værksted jeg har prøvet

Bedste værksted jeg har prøvet.

Har været utalige steder og få fixet min bil, det her værksted er det bedste.

Venlige og imødekommende,
rimelige priser
rigtig gode til at spotte fejl og fixe dem.

14 de setembro de 2023
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi købte en Skoda Octavia hos RST og…

Vi købte en Skoda Octavia hos RST og havde en rigtig god dialog med sælgeren. Bilen var tip top og prisen god.
Der var lidt kosmetiske småting på bilen, vi gerne ville have fikset, og det blev gjort uden beregning og som en god service. Hurtig levering.
Kan anbefales.

12 de dezembro de 2022

Idag fik jeg lavet alle 4 støddæmpere

Idag fik jeg lavet alle 4 støddæmpere, perfekt service som sædvanlig.
Min bil har ændret sig 80 % selvfølgelig på den positive måde. Tak igen for den service og for det arbejde i har lavet ved min bil. Snart skal jeg få lavet mit partikel filter og det glæder jeg mig til.

24 de novembro de 2022

Glad & Tilfredskunde

Nu er det nr 2 bil som vi har købt hos Rst Biler, og kan kun anbefale dem 1000%

Altid biler med lavt km og i tip top stand, som bliver leveret 100% fejlfrit... Fordi hos Rst biler er kunde tilfredshed på første prioitet!

Indehaveren og medarbejderne er total søde og rare, og er altid med på en handel, som vil gavne kunden.

Tusind tak Rst biler og vi ses igen😊👍

20 de março de 2022

Bedste service

Bilforhandler med et godt udvalg af biler, i min tilfælde havde de ikke den model jeg ønskede mig, personalet var hurtig til at finde en bil til mig.

Jeg fik bestilt en Passat hos dem og fik den leveret indenfor den aftalt tid, med de ønsker jeg havde til min drømme Passat! De holder, hvad de lover.

Alt i alt en rigtig god oplevelse at købe bil hos denne forhandler.

20 de dezembro de 2021

Fantatisk oplevelse

Fantatisk oplevelse og gennemgang af flere biler som dækkede vores behov og ønsker, vi endte med at købe bilen, vi havde set på hjemmefra.

Ved handlen, fik vi Super god kundeservice og de står til rådighed og er super hjælpsomme ved spørgsmål, som gir en tryghed, både hos forhandleren og deres værksted, ingen bøvl med reklamation, vi fik leveret bilen klargjort, som det var lige kommet ud af fabrikanten, verdens klasse service.

Alt i alt et fantastisk sted at købe bil.

20 de julho de 2022

Kan klart anbefales

Kan klart anbefales. Virkelig god service og kundepleje. De holder deres aftaler med hensyn til og påtage sig evt omkostninger hvis dette skulle dukke op. Man er i trykke hænder hos RST Biler og deres værkfører Ibo.

27 de janeiro de 2021

God service og pris

RST biler kan helt klart anbefales. Jeg har solgt min bil til dem og er altid blevet mødt af kompetente og flinke medarbejder. Super service hele vejen.

29 de agosto de 2020

Mazda2

Købte min datters første bil hos Rst biler. Samme service som vi fik skal man lede længe efter. Fantastisk oplevelse.

9 de julho de 2020
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais