Rugebutikken Avaliações

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico de pedidos de avaliações

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

11 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Nós verificamos as avaliações

Elendig

Etter en vellykket bestilling tidligere, hvor alt var i orden, prøvde jeg på en ny bestilling et par måneder senere. Betalte for varene når jeg bestilte, men fikk aldri ordrebekreftelse eller noe annet. Purret gjentatte ganger på mail, og ba om å kansellere bestillingen og tilbakebetale beløpet jeg hadde betalt på flere tusen. Etter 3-4 uker dukket varene plutselig opp, men jeg hørte fortsatt ikke noe fra de. Ordrebekreftelsen jeg trenger i regnskapet mitt får jeg ikke tak i, og håper for guds skyld at reklamasjon ikke blir nødvendig for det finnes ikke mulighet for å oppnå kontakt. Frarådes på det sterkeste å handle herfra!

22 de maio de 2026

Svar da!

Vi har bestilt drikkeskåler, men har ikke fått bekreftelse eller pakkseddel. Har purret, men får ikke svar. Ikke akkurat imponerende kundeservice.

30 de julho de 2026
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Har bestilt og dessverre betalt for…

Har bestilt og dessverre betalt for varer fra Rugebutikken. Varene blir ikke sendt, det er umulig å få kontakt med dem. Har sendt mail uten å få svar, og telefon finnes ikke.
Dette oppleves som ekstremt useriøst, rett og slett svindel.
Min anbefaling er ikke bestill noe herfra.

15 de julho de 2026

Useriøst firma

Fekk varene etter kvart, men kvaliteten er elendig. Flutørane virkar ikkje og pakningane held ikkje. Dei svarere ikkje på mail og tlf finst ikkje.
Ikkje eit seriøst firma.

1 de junho de 2026
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Rugebutikken er nok en svindelside

Rugebutikken er nok en svindelside. Bestilte varer for lenge siden. De er ikke kommet. Har sendt flere mail, men de er ikke blitt besvart. Rugebutikken markedsfører seg bredt på sosiale medier og tjener nok endel penger på at folk bestiller varer fra dem. Varene vil nok aldri komme. Styr unna !

1 de junho de 2026
Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Rugebutikken - tok lang tid.

Betalte for varene 5. mai, fekk beskjed om at dei var levert til DHL Freight Västberga 12. mai. Ringde til DHL i går, dei sa dei ikkje kunne finna noko på ordrenummera eg ga opp. Har senda rugebutikken e-post, ikkje svar. ...

Har nå fått begge varene, den eine 29. mai, den andre
1.juni.

26 de maio de 2026

Useriøs nettbutikk

Ikke kjøp herifra. Svarer ikke på mail. Varene jeg bestilt for lenge siden har fortsatt ikke komme.
Useriøs nettbutikk som alle borde styre unna. Anbefales ikke i det hele tatt.
Lurer folk på penger føles det som.

16 de abril de 2026

STYR UNNA!

STYR UNNA!
Kjøpte varer for 20 dager siden, enda ikke fått de og sporinga står stille. Siste sporing er vel at firmaet har fått beskjed om pakka men at de ikke har fått pakka. De svarer ikke på henvendelser og dette er bare penger tapt.

5 de maio de 2026
Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Firmaet er svensk

Oppdatering: mottok varene som bestilt etter ca 3 uker.

Firmaet er svensk, ikke norsk. Varene sendes fra utlandet. Bestilte varer for 10 dager siden og de er ikke sendt, de svarer heller ikke på henvendelser.

21 de maio de 2026

Esta empresa é sua?

Criar uma conta gratuita

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais