Banner for Ruugs

Ruugs Avaliações 144

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,4

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Jeg har ikke mottatt noe fra dere. En uke siden bestilling av en vareprøve. Det skulle ta 1-2 dager. Etter at Ruugs leste denne meldingen fikk jeg svar om at de ville sende en ny prøve til meg og at... Ver mais

A empresa respondeu

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

A empresa respondeu

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super udvalg i bl.a. lækre løse tæpper til absolut fine priser. Lynhurtig bekræftelse - lynhurtig levering med Feed-ex. SKØNNE løse tæpper i lækker-lækker vaskbar kvalitet ankommet og jeg kan... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Bestilte et græstæppe til altanen onsdag kl 17. Modtaget ved døren fredag kl 11. Altså 2 dage. Super service da vi endda fik skåret 5 cm af bredden uden beregning. Jeg kan varmt anbefale dette f... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de Carpetes
  2. Loja de Pisos
  3. Loja de tapetes

Sobre Ruugs

Escrito pela empresa

Rugs Made to Fit Your Room

Ruugs is one of the leading online rug stores in Northern Europe, trusted by more than 100,000 customers. We make it easy to buy custom-made rugs perfectly fitted for your room.

• 🇸🇪 SwedenRuugs.se
    Köp dina mattor på Ruugs.se – ledande nätbutik för måttbeställda mattor i hela Sverige.
    Läs Ruugs omdömen och se varför våra kunder älskar sina nya mattor.
  • 🇩🇰 DenmarkRuugs.dk
    Køb dine tæpper på Ruugs.dk – eksperter i skræddersyede tæpper online.
    Læs Ruugs anmeldelser og kundernes erfaringer med vores tæpper.
  • 🇳🇴 NorwayRuugs.no
    Kjøp dine tepper på Ruugs.no – spesialister på skreddersydde tepper levert rett hjem.
    Les Ruugs erfaringer og vurderinger fra våre fornøyde kunder.
  • 🇩🇪 GermanyRuugs.de
    Kaufen Sie Ihre Teppiche bei Ruugs.de – Experten für maßgefertigte Teppiche online.
    Lesen Sie Ruugs Bewertungen und Erfahrungen unserer Kunden.
  • 🇫🇮 FinlandRuugs.fi
    Osta mattosi Ruugs.fi – asiantuntijat mittatilausmatoissa.
    Lue Ruugs arvostelut ja asiakkaiden kokemuksia matoistamme.

With Ruugs, you can find or design a rug that truly fits your space – whether it’s a round rug for your living room, a long runner for your hallway, or a wall-to-wall carpet for a complete look. Our assortment also includes outdoor rugs and doormats, all crafted with care and delivered directly to your door.

We believe every room deserves a rug that fits perfectly – in size, color, and style. You can even order free samples of our custom rugs to see the material and color before you decide. Our goal is simple: to offer high-quality rugs without middlemen, at fair prices, with reliable home delivery.

Need help choosing or designing your rug? Our friendly support team is here to assist you with questions about materials, sizes, or delivery.
📧 Email: info@ruugs.com | ☎️ Phone: +46 8 26 50 01

2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 55% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 24 horas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Hurtig levering af prøver

Hurtig levering af prøver, som lever op til forventningerne

31 de março de 2026

Resposta de Ruugs

Hvor dejligt at høre, at du er tilfreds med dine prøver.
Med venlig hilsen
Ruugs supportteam

Måttbeställde en matta

Måttbeställde en matta, fick exakt det jag önskade samt otroligt snabb leverans. Kommer definitivt köpa fler mattor därifrån.

26 de março de 2026

Hejsan Kristina,
Vad kul att Ni är nöjd med ert köp.
MVH

Snabb leverans

Snabb leverans. Jätte fin matta.

26 de março de 2026

Hejsan,
Vad kul att höra att Ni är nöjd med ert köp.
MVH

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Fikk ingen prøve, men da de ble gjort oppmerksom på det vil de sende ny

Etter at Ruugs leste denne meldingen fikk jeg svar om at de ville sende en ny prøve til meg og at penger var refundert :)

1 de abril de 2026

Hejsan,
Vad tråkigt att höra att era prover verkar kommit bort hos posten.
Vi har nu återbetalt ert köp, samt kontaktat er för verifiering av er adress så kan vi skicka om era prover.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Tolle Ware. Immer wieder.

Ware wie beschrieben. Sehr freundlicher Kontakt.

30 de janeiro de 2026

Resposta de Ruugs

Wir freuen uns sehr, dass Sie mit Ihrem Kauf zufrieden sind. Ihr MVH Ruugs Support-Team

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Versand erfolgte zügig-Muster winzig, nicht zu gebrauchen

Versand erfolgte zügig, jedoch erhielt ich kostenpflichtige Mini-Muster für Bodenbeläge mit grossem Muster. Viel zu klein um einen Eindruck davon zu bekommen (ca. 5x5cm). Daher 2 Sterne Abzug. Werde bei anderem Anbieter, der mir Muster in DIN A4 und und sogar kostengünstiger, zukommen lassen hat.

25 de fevereiro de 2026

Resposta de Ruugs

Hallo, wir haben kürzlich unsere Farbmuster auf Mustermuster im Format 20 x 15 cm umgestellt. Ihre Bestellung wurde gutgeschrieben. Teilen Sie uns bitte mit, ob wir Ihnen die neue Größe zusenden sollen.

Herzliche Grüße, Ihr Ruugs-Support-Team

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Snabb leverans och väl förpackat

Snabb leverans och väl förpackat. Mattan helt perfekt enligt vårt tycke. Dessutom en vettig fraktkostnad. Rekommenderas starkt!

Resposta de Ruugs

Vad kul att höra att er beställning kom fram hel och fin.
Mvh

Hurtigt og problemfrit

Hurtigt og problemfrit, mere kan man ikke ønske sig. God hjemmeside.

Resposta de Ruugs

Vi er glade for at høre, at vores kunder er tilfredse. Hav en god weekend. Med venlig hilsen
ruugs supportteam

Entrada

Veldig fornøyd med Entrada dørmatte. Rask levering. Anbefales.

Resposta de Ruugs

Entrada er vår mest populære inngangsmatte, håper du blir fornøyd.
mvh
ruugs supportteam

Bra produkt

Bra produkt, passar perfekt i mitt badrum!

23 de fevereiro de 2026

Resposta de Ruugs

Vad trevligt att ert köp blev bra.
mvh
Ruugs support teamet

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fint inngangsteppe fra Ruugs etter…

Fint inngangsteppe fra Ruugs etter ønsket mål. Levert etter 3 dager på døra. Ingenting å utsette på kvalitet og opplevelsen av å handle på denne nettsiden.

27 de fevereiro de 2026
Avaliação não solicitada

Resposta de Ruugs

Så hyggelig å høre at du er fornøyd med kjøpet ditt.
Mvh
Ruugs support team

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais