Rxp Traders

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

To the incredible support team at RXP Trade , i have to pour my heart out!!! When i lost access to my account, I was in a panic. But you, you beautiful souls, came to the rescue! Your swift respo... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fixed spreads on RXP? Does that mean no more erratic spreads that bounce around like squirrels on caffeine? Finally, some stability in my trading life! 🐿️

Detalhes da empresa

1. Instituição Financeira

Escrito pela empresa

At ​RXP Trades we pride ourselves on offering fully transparent quality execution, alongside some of the best trading conditions in the industry. Experience superior execution & trading conditions With 15+ years of excellence and innovation, we provide high-quality access to financial markets, through our advanced execution model. Discover the world of online trading with CFDs on thousands of instruments in 6 asset classes.

Informações de contato

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Move to a more reliable one

They are not reliable..All they want is for you to keep putting in more and at the end of the day restrict your withdrawals. I switched to “Assėts P” and I can they are one of the best platforms I have ever used. Decent returns , active customer services/support team, zero restriction on withdrawals

31 de outubro de 2023

To oszuści!!!

To oszuści!!!! Grupa przestępczą!!! Nie wpłacajcie żadnych pieniędzy. Na początku wszystko wygląda pięknie, do czasu wypłaty. Chcą wówczas kolejne pieniądze i kolejne... Jeśli nie wpłacisz dzwonią z różnych numerów wielokrotnie- nękają. Nie możesz oddzwonić, bo pani która odbierze nic nie wie o sprawie, bo jej numer zostaje użyty losowo.

1 de setembro de 2023

odwiedź stronę internetową

Oszustwo... Właściciel prowadzi tę witrynę i spamuje Cię na Tiktok, próbując nakłonić Cię do zainwestowania większych pieniędzy. Skontaktuj się z ᴄᴏɪɴRefunds org, aby uzyskać pomoc dotyczącą wypłat

23 de outubro de 2023
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Natknąłem się na Rxptraders i…

Natknąłem się na Rxptraders i postanowiłem spróbować. Na początku wszystko wydawało się w porządku, a nawet osiągnąłem pewne zyski. Jednak w momencie, gdy zażądałem wypłaty, sprawy zaczęły iść w dół. Twierdzili, że muszę uiścić opłatę podatkową, aby kontynuować, co wydawało się podejrzane. Czując frustrację i obawiając się utraty inwestycji, skontaktowałem się z xpress assets w celu uzyskania porady. Na szczęście przeprowadzili mnie przez cały proces i pomogli odzyskać pieniądze, które wpłaciłem Rxptraders. Było to trudne doświadczenie, ale jestem wdzięczny za rozwiązanie tej kwestii, ponieważ mimo że moje zaufanie zostało nadszarpnięte, w końcu odzyskałem swoje pieniądze.

29 de setembro de 2023
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Ten portal to jedno wielkie oszustwo

Ten portal to jedno wielkie oszustwo, nie ma możliwości odzyskania pieniędzy, po wysłaniu wiadomości o zwrot wpłaconego udziału, dwóch "maklerów" Krystian Jarmoła oraz Robert Novak wyśmiewa, nie pomaga straszenie zgłoszeniem na policję i do innych organów. Mechanizm jest bardzo wiarygodny, obiecują zyski ale bez przesady, dodatkowo przez ok 2 tygodnie nie ma nacisków tylko inwestowanie. Po ok 2 tygodniach mówią że okres próbny się kończy i trzeba wpłacić 1000 euro, żeby dalej inwestować. Dodatkowo chcą aby przesłać skan dowodu osobistego oraz karty kredytowej ( tu powinna się zapalić czerwona lampka). Ja na szczęście wpłaciłem tylko 250 euro i się zorientowałem, że coś jest nie tak. Udało się na również trochę oszukać tych oszustów, pod pretekstem chęci wpłaty większych pieniędzy poprosiłem o przelew zwrotny i 50 euro mi odesłali. Mała satysfakcja choć 200 niestety nie udało się odzyskać.
Proszę wszystkich sprawdzajcie tego typu firmy w kilku źródłach i potwierdzajcie, nie wysyłajcie żadnych pieniędzy jeżeli nie macie 100% pewności.
P.S akcent wschodni rozmówców ( najprawdopodobniej rosjanie)

27 de setembro de 2023

przeczytajcie to!!

Może i tak by mnie to nie bolało jakby fakt, że dałem się urobić bandzie prawdopodobnie małolatów z jakiegoś śmiesznego callcenter na ukrainie... dobrze, ze mam kumpla co się zajmuje takimi cwaniakami i sledzi ich ile wlezie. Polecil mi jakiegoś gościa pod tym numerem798710200i faktycznie zna się na rzeczy, działamy razem w większej grupie bo pozew nam przygotował. Polecam z czystym sumieniem się kontaktować

12 de setembro de 2023

Fixed spreads on RXP

20 de setembro de 2023
Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Tak zgadza się RXP Traders to oszuści.

Tak zgadza się RXP Traders to oszuści.
Już dwa miesiące czekam na zwrot wpłaconej kwoty
250 EUR i nie mogę się doczekać!.
/Klient nr #2790775/

23 de setembro de 2023

Szanowny Jan Kowalski,

Dziękujemy za poinformowanie nas o swoich obawach i przepraszamy za wszelkie niedogodności, których mogłeś doświadczyć. Twoja sytuacja jest dla nas bardzo ważna i zapewniamy, że będziemy pracować nad jej wyjaśnieniem i rozwiązaniem.

Jeśli oczekujesz zwrotu 250 €, martwimy się, że trwa to tak długo. Rozumiemy, jak ważne jest to dla Ciebie i obiecujemy podjąć odpowiednie działania, aby przyspieszyć proces zwrotu pieniędzy.

Po otrzymaniu skargi przeprowadzimy wewnętrzny przegląd, aby dowiedzieć się, co mogło pójść nie tak w procesie zwrotu i dlaczego trwa on tak długo. Naszym celem jest zidentyfikowanie wszelkich problemów i zoptymalizowanie naszych procedur, aby uniknąć podobnych opóźnień w przyszłości.

Zapewniamy, że wszyscy nasi pracownicy zostaną sprawdzeni w celu zidentyfikowania wszelkich problemów i znalezienia rozwiązań.

W międzyczasie zachęcamy do skontaktowania się z naszym działem obsługi klienta lub zespołem pomocy technicznej w celu uzyskania aktualnych informacji na temat sprawy i monitorowania postępów w procesie zwrotu pieniędzy.

Jeszcze raz przepraszamy za wszelkie niedogodności i chcemy zapewnić, że zrobimy wszystko, co w naszej mocy, aby jak najszybciej rozwiązać tę sytuację.

Z wyrazami szacunku,
zespół obsługi klienta

In the realm of trading

In the realm of trading, where every move holds significance, your broker's expertise has been my guiding star. Your insights on entry and exit points have allowed me to navigate trends and seize opportunities amidst market volatility. Your skill in deciphering chart patterns and indicators has armed me with a competitive edge that translates into profits. From mastering Fibonacci retracements to unraveling the secrets of Japanese candlestick analysis, your wisdom echoes in every trading decision I make. You've transformed my trades into a series of well-planned maneuvers that consistently yield gains. Kudos to your astute approach!

20 de setembro de 2023

UWAGA, TO OSZUŚCI

Pomyliłem platformy brokerskie i założyłem konto oraz wpłaciłem na RXP. Szybko się zorientowałem, że popełniłem błąd. Poprosiłem o zamknięcie konta i zwrot środków (250 euro). Miało to trwać dwa dni robocze. Po dwóch dniach, zwróciłem się z zapytaniem o zwrot. Zadzwonił do mnie gość i stwierdził że w tym celu muszę zainstalować apkę do zdalnej weryfikacji, oczywiście odmówiłem. Bredził coś o Komisji Nadzoru Finansowego i ustawie o przeciwdziałaniu terroryzmowi i praniu brudnych pieniędzy, bzdury na resorach. Kolejnego dnia zadzwonił do mnie i chciał abym przesłał skany lub zdjęcia dowodu, karty kredytowej, również odmówiłem. Na moich koncie na platformie zleciłem przelew na moje konto bankowe i to w zupełności spełnia warunki do zwrotu środków. Wszyscy ci ludzie mówią ze wschodnim akcentem. Mało tego, za każdym razem dzwoniono do mnie z innego numeru telefonu, gdy próbowałem połączyć się z tymi numerami okazało się że są to numery osób które nie mają o niczym pojęcia (prawdopodobnie korzystają z jakiejś apki lub oprogramowania). Jedyny kontakt był przez WhatsApp i niejakiego Marka M....c, pewnie również fikcja. Oczywiście złożyłem zawiadomienie na Policji. Jeszcze raz powtarzam, TO ZŁODZIEJE, nie dajcie się nabrać.
Piszecie żeby się skontaktować z biurem obsługi klienta. Jakie biuro obsługi !!!? Wyraźnie napisałem, numery telefonów z których dzwoniliście (za każdym razem inny) należą do osób które nie mają o niczym pojęcia. Przesłałem do Was również wiadomość email, z opisem całej sytuacji i wezwaniem do zapłaty, bez odzewu. W załącznikach przesłałem zrzuty ekranu z mojego konta na Waszej platformie, gdzie jest numer mojego konta, oraz polecenie wypłaty środków. Czego jeszcze potrzebujecie? Stanu konta bankowego? Zdolności kredytowej? A może rozmiaru buta. Wasza odpowiedź to szczyty bezczelności.

22 de setembro de 2023

Drogi Krzysztof,

Dziękujemy za wiadomość. Jesteśmy firmą, która działa zgodnie z obowiązującymi przepisami i standardami etycznymi i jesteśmy zobowiązani do zapewnienia naszym klientom uczciwego i bezpiecznego środowiska handlowego.

Jeśli jednak rzeczywiście popełniłeś błąd i chciałbyś zamknąć swoje konto na naszej platformie, skontaktuj się z naszym działem obsługi klienta pod odpowiednim adresem e-mail lub numerem telefonu, abyśmy mogli pomóc Ci rozwiązać tę sytuację. Nasza firma nie jest powiązana z działaniami opisanymi w wiadomości, a naszym celem jest świadczenie uczciwych i przejrzystych usług inwestycyjnych.

Jeśli nadal masz wątpliwości lub pytania, daj nam znać, a my postaramy się pomóc najlepiej jak potrafimy. Rozumiemy Twoją sytuację i jesteśmy gotowi pomóc wyjaśnić tę kwestię.

Ponadto chcielibyśmy poinformować, że przeprowadzimy wewnętrzny przegląd i rozmowy z naszymi pracownikami, aby ustalić, czy w Twojej sytuacji wystąpiły jakiekolwiek nieprawidłowości lub nieścisłości.

Dziękujemy za zrozumienie i zaufanie do naszej firmy. Dołożymy wszelkich starań, aby wyjaśnić tę kwestię i podjąć odpowiednie działania.

Z wyrazami szacunku,
zespół obsługi klienta

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Yo, rxp...

Yo, rxp traders! Your platform's interface is absolutely fantastic! I feel like a trading ninja, effortlessly navigating the markets. It's become my secret weapon!

7 de setembro de 2023

JEDNO WIELKIE OSZUSTWO

BARDZO PROSZĘ O PRZECZYTANIE MOJEJ OPINII.

Niestety, ofiarą oszustwa padła moja naiwna babcia, która mimo ostrzeżeń zawarła za moimi plecami umowę z oszustami z RXP Traders i wkręciła się w "inwestowanie".

Całe modus operandi jest tutaj takie, że na początku trzeba przelać 250 dolarów lub euro na konto owej działalności, a następnie te pieniądze trafiają pod skrzydła "inwestora", który za pomocą jakiejś platformy ma je niby pomnażać. Dodatkowo koniecznym jest wysłanie danych swojego dowodu osobistego, założenie konta Revolut, a także zainstalowanie oprogramowania Anydesk na komputerze i telefonie (notabene za pomocą którego można szpiegować i zdalnie sterować komputerem ofiary). Daniel i jakiś inny f***s obiecują Ci wielkie bogactwo, wakacje all-inclusive oraz inne gruszki na wierzbie. Przez pewien czas wszystko idzie pięknie, pieniążki się same pomnażają i przychodzą w przelewach, po czym pewnego dnia wchodzisz na konto bankowe (nie tylko to Revolut, ale również na to główne) i zastajesz wszystko wyzerowane. Na moją babcię dodatkowo ktoś zaciągnął kredyt na 2000 zł, a uratował ją tutaj fakt, że nie miała większej zdolności kredytowej.

Z całego serca przestrzegam każdego, komu wydaje się to być dobrym sposobem na dodatkowy zarobek – nie ma pieniędzy za darmo! Absolutnie nie powierzajcie RXP Traders nawet jednego Waszego grosza, inaczej czeka Was przykra niespodzianka. Proszę, kontrolujcie Waszych seniorów, aby się nie wpakowali w to g***o.

A jeżeli wy, oszuści, czytacie moją opinię – życzę wam wszystkiego najgorszego i mam nadzieję, że karma do was wróci, ludzkie gnidy :)

31 de agosto de 2023

Drogi Kliencie,

Dziękujemy za podzielenie się z nami tą informacją, choć jest nam bardzo przykro, że Twoja babcia padła ofiarą oszustwa. Naszym priorytetem jest bezpieczeństwo i dobro naszych klientów i traktujemy te sprawy bardzo poważnie.

Wiemy, że obecnie istnieje wiele takich firm, ale nasza również stara się z nimi walczyć. Chcielibyśmy podkreślić, że RXP Traders nie jest powiązany ani zaangażowany w żadne oszukańcze działania. Być może ktoś przedstawił się jako my, aby oszukać babcię. Oferujemy uczciwe usługi handlowe i zawsze staramy się zapewnić naszym klientom uczciwe i przejrzyste środowisko handlowe.

Jesteśmy bardzo zaniepokojeni opisaną przez Ciebie sytuacją, a zrozumienie i pomoc w tej sprawie jest dla nas priorytetem. Aby zrozumieć tę sytuację i pomóc nam w jej rozwiązaniu, prosimy o przekazanie nam jak największej ilości informacji na temat zaistniałej sytuacji, takich jak dokładna data i szczegóły umowy. Pomoże nam to dokładnie zrozumieć, co się stało i podjąć odpowiednie działania.

Nasza firma przestrzega ścisłych procedur i zasad bezpieczeństwa, aby chronić naszych klientów. Niemniej jednak handel zawsze wiąże się z ryzykiem, dlatego zawsze zachęcamy do zachowania ostrożności i niepodejmowania pochopnych decyzji.

Chcielibyśmy podkreślić, że nasza firma podejmuje wszelkie możliwe działania, aby wyjaśnić tę sytuację i zapobiec podobnym incydentom w przyszłości.

Z poważaniem,
obsługa klienta

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

I value the educational resources on…

I value the educational resources on RXP's platform. They've expanded my knowledge and empowered me to make more informed trades

5 de setembro de 2023

Dear Oscar G.,

We are happy to hear that you have found value in our educational materials and that they have contributed to expanding your knowledge as a trader.

At RXP Traders, we strive to provide our traders with the tools and resources they need to make informed and confident trading decisions.

If you have specific topics or areas of trading that you would like to see covered in our educational resources, please do not hesitate to let us know.

Thank you again for choosing RXP Traders as your trading platform.

Best regards,

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Scamming call center based in ukraine

Don't trust them; they will rip you off by their "investment" scheme. You can pretend to be interested in wasting their time, but don't send them any money.

7 de setembro de 2023

Dear client,

Thank you for taking the time to express your concerns. We take all feedback seriously as it allows us to continuously improve and address any issues that may arise.

We are well aware that the number of fraudulent institutions has increased in our time and understand your concerns. We are committed to conducting our business in an ethical and transparent manner, and we do not participate in any fraudulent or deceptive investment schemes. We recognize the importance of trust in the financial industry and work hard to maintain the confidence of our clients.

We take allegations of misconduct seriously and thoroughly investigate any issues raised. Please be assured that we will interview all employees involved in the matter to ensure that our practices are consistent with our values and standards.

If you have any specific information or details related to your experience that you would like to share, please contact our customer service team. We are ready to assist you and answer any questions or concerns you may have.

Your feedback is valuable to us and we strive to resolve any issues and ensure a positive experience for our customers.

Best wishes,

OSZUŚCI!

OSZUŚCI!! Uwaga! Nie wpłacacie pieniędzy bo ich więcej nie zobaczycie, szajka Ukraińców. OSZUSTWO

18 de agosto de 2023

Worlds biggest scam…

Don’t do it, this is the biggest scam ever. There are a big investigations underway.

14 de agosto de 2023

Dear Bo,

We appreciate your feedback, although we are concerned about the allegations you've made. We take our business integrity seriously and operate within legal and ethical boundaries.

We encourage open and constructive dialogue. If you have specific concerns or issues, we would appreciate more detailed information to address them appropriately. Without concrete details, it's challenging for us to understand and assist with your situation.

Please be assured that we value your input and aim to provide a positive experience for all our clients.

Best regards,
Customer Support

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais