De bedste anbefalinger
Jeg har brugt Rydningskompagniet til rydning af dødsbo. Det hele forløb meget tilfredsstillende og helt efter planen. De var professionelle, effektive og empatiske.
Rydningskompagniet rydder og opkøber konkursboer, restboer, dødsboer, antikviteter og moderne møbler - primært i Københavns området, men også øvrig Sjælland. Vi giver nogle af markedes højeste priser på (måske) netop dit indbo/møbel og/eller dødsbo. Og så afregner vi kontant og kan som regel afhente inden for 24-48 timer. Hvis du mailer os billeder, kan vi ofte også give en vurdering inden for få timer.
Solbakken 2E, 3400, Hillerød, Dinamarca
Rydningskompagniet hjalp med tømning af villa. De gav god besked og information. De trak værdigensande fra. De gjorde fint rent. Vi er meget tilfredse og vil klart bruge dem igen.
Jeg brugt rydningskompagniet to gange nu og har været meget tilfreds begge gange. De er super fair, både billige og effektive - kæmpe anbefaling herfra!
Virkelig god oplevelse!
Jeg var meget usikker på, hvordan jeg skulle gribe det an at vælge et firma til at rydde boet efter min far. Jeg valgte Rydningskompagniet, da jeg fik dem anbefalet af en veninde, og det viste sig at være den helt rigtige beslutning.
Jeg har fået en billig, hurtig og effektiv rydning, og Nikolas var super fair og omhyggelig, da han gav mig priser på de ting, der var noget værd.
En kæmpe anbefaling i en branche, der er fyldt med rådne kar
Vi har haft en rigtig god oplevelse med Rydningskompagniet. Nicholas kom hurtigt og afgav et tilbud som indfriede vores forventninger og han var imødekommende og venlig.
Nicholas og hans hold var professionelle og de overholdt alle aftaler, var punktlige og ryddede dødsboet hurtigt og effektivt. Priserne var fair og de gav en ærlig vurdering af værdigenstande, hvilket vi satte stor pris på. Hele processen var tryg og problemfri og det var tydeligt, at de har stor erfaring i branchen. Kan varmt anbefale Rydningskompagniet
Kære potentielle kunder - jeg kan kun anbefale Rydningskompagniet. Lige fra første telefonsamtale til afslutningen af rydningen var Nicolas og hans medarbejdere søde, respektfulde og forstående. Det var muligt undervejs at ændre på aftalen, når effekter skulle tilføjes, eller udelades. De arbejder effektivt, men passer på karme, døre og vægge. Så, vær ikke i tvivl..... ring til dem, I vil ikke fortryde det - og nej, vi er ikke i familie eller kender hinanden :-)
Vi har haft en rigtig god oplevelse med Nicholas og hans team i forbindelse med tømning af dødsbo. God kommunikation og opfølgning. Bl.a. fandt de et fotoalbum, vi havde overset, hvor de straks tog kontakt. Hjemmesiden er transparent og informativ, så alt i alt er vi meget tilfredse med forløbet.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.