Saal Digital Nederland Avaliações

1.425
O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,5

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Ik heb het grote fotoboek met meer dan 80 pagina's in lay flatlay uitvoering, super! Prachtige kleuren, heldere foto's en tekst, stevige rug/binding.(ik had nl eerst een Travelbook via Polarsteps la... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Het gebruik van de tool was vrij gemakkelijk, maar we zijn vooral heel tevreden met het resultaat! Het is echt een kwalitatief album, waar je met plezier doorbladert. De matte fotopagina's zijn zeer a... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Saal heeft in korte tijd twee perfect geproduceerde fotoboeken geleverd. Beide op het prachtige high end mat papier. Dat papier beveel ik ten zeerste aan!!In combinatie met de prima afwerking van Saal... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik maak regelmatig fotoboeken en die zijn altijd 5 sterren. De designer om de boeken te maken is heel eenvoudig, of je de vooringestelde ontwerpen van Saal wil gebruiken, of dat je zelf met een leeg... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Laboratório fotográfico
  2. Impressão de fotos
  3. Serviços de fotografia

Wij zijn een professioneel fotolab met een groot enthousiasme voor fotografie. Wij werken voortdurend aan de verdere ontwikkeling van onze producten om hogere normen te bereiken en aan de behoeften van onze klanten te voldoen. Als moderne online dienstverlener zijn wij gespecialiseerd in hoogwaardige fotoproducten, waaronder Fotoboeken, Fotoprints, Posters, Kalenders, Wenskaarten, Wanddecoratie (Metaalprint, Acrylglas, PVC-schuimplaat, GalleryPrint), alsmede Fotogeschenken.

Informações de contato

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

1 mil avaliações

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 semana

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

(1.425)

340 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Normaal zeer tevreden

Normaal zeer tevreden. Deze keer kon ik niet de gewenste papiersoort kiezen waardoor de afdrukken erg tegen vielen. Jammer.

7 de agosto de 2026

Resposta da Saal Digital Nederland

Bedankt voor uw feedback. Het spijt ons dat u een negatieve ervaring heeft gehad. We willen dit graag nader onderzoeken. Wilt u reageren op ons verzoek via Trustpilot en daarbij uw bestelnummer vermelden? Alvast bedankt!

Fotoboek voor 80 jarige

Allereerst is het superfijn dat je in powerpoint je sheets kunt maken, deze vervolgens overzet naar PNG en deze eenvoudig in fotoboek kunt zetten.
En WOW toen ik het luxe boek met plexiglas voorkant in een bewaardoos ontving heb ik even traantje gelaten. Wat een kwalitatief prachtig product.

7 de agosto de 2026

Wauw

Wauw! Onder de indruk van de kwaliteit en de kleuren van dit fotoboek. Zou het zeker aanraden aan familie en vrienden (heb ik eigenlijk al gedaan 😀) Eenmaal de app geïnstalleerd kun je je boek naar eigen smaak en stijl creëren! Super blij mee.

27 de julho de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Mooie kwaliteit, erg aan te bevelen!

Ik heb gekozen voor een album met een plexiglas kaft.Dit geeft een erg mooi effect op de foto op de kaft. Zij-, en achterkant zijn met dun leer afgewerkt. Ik heb een vierkant album gekozen. De pagina’s zijn van een dikke kwaliteit glanzend papier. Het ontwerpprogramma was niet al te moeilijk.
Ik koos dan voor een zwarte, dan voor een witte achtergrond. Hierin is eigenlijk alles mogelijk.
Het album kwam na n kleine week thuis, zorgvuldig verpakt.

15 de julho de 2026

Resposta da Saal Digital Nederland

Beste Trudi, bedankt voor deze mooie review! Heerlijk om te lezen dat u zo tevreden bent met het plexiglas album, de afwerking en het gebruiksgemak van het ontwerpprogramma. Ook fijn dat de zorgvuldige verpakking en snelle levering in de smaak vielen!

Mooie kwaliteit visitekaartjes…

Mooie kwaliteit visitekaartjes dubbelzijdig geprint, voor een goede prijs. Zeer tevreden met de wijze van verpakking en verzending.

24 de julho de 2026

Resposta da Saal Digital Nederland

Beste Mevr, bedankt voor uw review! Fijn dat u tevreden bent met de kwaliteit van de dubbelzijdig geprinte visitekaartjes en de prijs. Ook leuk om te horen dat de verpakking en verzending naar wens waren!

Heel erg mooi geworden

Heel erg mooi geworden. Dik papier, geweldige kleuren

28 de julho de 2026

Resposta da Saal Digital Nederland

Beste Erna, bedankt voor uw review! Fijn dat u zo tevreden bent met het resultaat, het dikke papier en de geweldige kleuren!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Prima software, prachtige boeken!

De software is gemakkelijk, je kunt de pagina's precies zo indelen als je wilt.
Eén kanttekening; foto's worden verwisseld als je even te lang aarzelt over het aanpassen van een kader. Bijzonder irritant! Maar nogmaals, verder is de software super.
De kwaliteit van de boeken is geweldig; mooi vlak liggende pagina's en prachtig geprint!
En heel snel geleverd.

26 de julho de 2026

Resposta da Saal Digital Nederland

Bedankt voor uw uitgebreide review! Fijn dat u de software gemakkelijk en flexibel vindt qua indeling. We nemen uw opmerking over het verwisselen van foto's serieus en geven dit door aan ons team ter verbetering.

Heerlijk om te lezen dat u zo tevreden bent met de kwaliteit van de boeken, de vlak liggende pagina's en de mooie printresultaten – en dat alles ook nog snel geleverd!

snel en professioneel

Mijn klacht is snel en professioneel afgehandeld. De communicatie was vriendelijk, duidelijk en er werd goed meegedacht om tot een passende oplossing te komen.

Hartelijk dank aan José en het team voor de uitstekende service.

23 de julho de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Heb inmiddels 3 Professional Line…

Heb inmiddels 3 Professional Line fotoboeken en 5 wanddecoraties, foto op aluminium allen van m'n grote reizen! De kwaliteit is super! Het ontwerp programma is erg handig. Ik weet zeker dat ik van mijn volgende grote reis weer iets bij hun bestel!!

21 de julho de 2026
Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Traag via VPN vanuit het buitenland!

De producten zijn goed, de software ook. Geoblocking van de website IS UITERMATE SLECHT!!. Ik moet via een VPN werken, wat inhoudt dat alle handelingen. online SUPERTRAAG verlopen. Ik woon in het buitenland en wil af en toe familie in NL trakteren op een fotoproduct. Het is jammer dat alleen via een omweg kan.

17 de julho de 2026

Resposta da Saal Digital Nederland

Bedankt voor uw feedback. Onze excuses voor het ongemak. Uw feedback is inmiddels intern doorgestuurd.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Veel design mogelijkheden

Fijne site, veel mogelijkheden om zelf te ontwerpen en aan te passen, goede kwaliteit stevig papier en hele snelle levering. Er zijn me een paar dingen tegengevallen:
- in lay-outs met meerdere foto’s laadt niet elke foto automatisch in het kader van de lay-out. Je moet dan handmatig bijsnijden met risico dat je dat scheef doet en randjes ziet. Heb niet ontdekt waarom dit gebeurd
- bij lay-outs zonder kader (foto tot de rand van de pagina) zorg dan dat het onderwerp van de foto binnen de getoonde hulplijnen blijft. Er wordt korter afgesneden dan het lijkt

7 de julho de 2026