Saal Digital Nederland Avaliações

1.425
O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,5

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Ik heb het grote fotoboek met meer dan 80 pagina's in lay flatlay uitvoering, super! Prachtige kleuren, heldere foto's en tekst, stevige rug/binding.(ik had nl eerst een Travelbook via Polarsteps la... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Het gebruik van de tool was vrij gemakkelijk, maar we zijn vooral heel tevreden met het resultaat! Het is echt een kwalitatief album, waar je met plezier doorbladert. De matte fotopagina's zijn zeer a... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Saal heeft in korte tijd twee perfect geproduceerde fotoboeken geleverd. Beide op het prachtige high end mat papier. Dat papier beveel ik ten zeerste aan!!In combinatie met de prima afwerking van Saal... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik maak regelmatig fotoboeken en die zijn altijd 5 sterren. De designer om de boeken te maken is heel eenvoudig, of je de vooringestelde ontwerpen van Saal wil gebruiken, of dat je zelf met een leeg... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Laboratório fotográfico
  2. Impressão de fotos
  3. Serviços de fotografia

Wij zijn een professioneel fotolab met een groot enthousiasme voor fotografie. Wij werken voortdurend aan de verdere ontwikkeling van onze producten om hogere normen te bereiken en aan de behoeften van onze klanten te voldoen. Als moderne online dienstverlener zijn wij gespecialiseerd in hoogwaardige fotoproducten, waaronder Fotoboeken, Fotoprints, Posters, Kalenders, Wenskaarten, Wanddecoratie (Metaalprint, Acrylglas, PVC-schuimplaat, GalleryPrint), alsmede Fotogeschenken.

Informações de contato

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

1 mil avaliações

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 semana

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

(1.425)

341 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Goede fotoboeken maar klantenservice is…

Goede fotoboeken maar klantenservice is niet goed. Ik had betaald maar nooit bevestiging ontvangen, toen stuurde ze me naar Ideal in plaats van het zelf op te lossen. Na door blijven zeuren kon het opeens wel.

10 de março de 2026

Resposta da Saal Digital Nederland

Bedankt voor uw feedback! We bieden onze oprechte excuses aan voor het ongemak en het feit dat onze klantenservice niet aan uw verwachtingen heeft voldaan. Dit is zeker niet de ervaring die we onze klanten willen bieden en we zullen uw feedback gebruiken om ons te verbeteren. We zijn blij dat het probleem uiteindelijk is opgelost en dat u tevreden bent met uw fotoboeken! We vragen u vriendelijk om te reageren op ons Trustpilot verzoek zodat ons team rechtstreeks contact met u kan opnemen. Bedankt!

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Prachtige kwaliteit en snelle levertijd

Ik heb een lijn fotoboek met linnen kaft besteld. De kwaliteit van het fotoboek is prachtig! De levertijd is verrassend snel.

Klein minpuntje: het fotoprogramma werkte niet optimaal. Ik had de app gedownload maar als ik hier de foto’s in zette, werd de foto niet meer weergegeven. Ook het opslaan werkte niet altijd even goed.

9 de março de 2026
Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Het bedrijf is goed in oplossingen bij…

Het bedrijf is goed in oplossingen bij beschadigd product , je krijgt 2 voorstellen waaruit je kunt kiezen.
Wat absoluut niet goed werkt is het meesturen van de foto's met de beschadiging als bewijs. Ook heel jammer dat je niet telefonisch contact kunt krijgen want dan zou het probleem veel sneller opgelost kunnen zijn. Ze reageren ze snel. De kleuren in het fotoboek zijn prachtig!

6 de março de 2026

Resposta da Saal Digital Nederland

Dank je wel voor het delen van je ervaring.

Fijn om te horen dat je tevreden bent over de oplossingen bij een beschadigd product en dat de kleuren in het fotoboek zo mooi zijn. We begrijpen je opmerkingen over het aanleveren van foto’s als bewijs en het gemis van telefonisch contact — dat zijn waardevolle aandachtspunten die we meenemen. Bedankt voor je eerlijke feedback en vertrouwen.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Mooie fotoalbum, wel duur en niet perfect

Goede website en tool om je fotoalbum in elkaar te zetten.
Werkt wel echt minder goed op mijn android telefoon.

Soms was de scherpte van sommige wel minder dan ik had verwacht (foto's die echt met een camera zijn gemaakt). Had ook hiervoor optie om betere foto papier gebruikt.

Levering is snel en het boekje ziet er in het algemeen echt goed uit.
Wel vond ik de prijs hoog van het fotoalbum. Je zit namelijk al snel aan de 100 euro.

26 de fevereiro de 2026
Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Ik heb meerdere wanddecoraties besteld

Ik heb meerdere wanddecoraties besteld. Ik ben heel erg blij mee. Goede kwaliteit, snel geleverd en een bijzondere goede service via klantenservice. Mijn eerste bestelling, wanddecoratie van 190x70cm was beschadigd. Er werd meteen een oplossing voorgesteld. Ik heb opnieuw besteld. Er is een kleine beschadiging aan een van de hoeken, jammer. Ik ben van mening dat de grote bestellingen beter ingepakt moeten worden. De kleinere waren heel goed beschermd tijdens transport en ook zonder probleem geleverd.

25 de fevereiro de 2026

Prachtig album

Prachtig album is er geleverd. Software om boek te maken niet echt gebruiksvriendelijk en soms onduidelijk. Aanwijzingen om je te helpen waren moeilijk te vinden.

4 de março de 2026
Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Zeer mooie kwaliteit en fijne software

Het product voldoet volledig aan mijn verwachting, en kwalitatief erg mooi. De software is zeer gebruiksvriendelijk met veel optie.

Het zou mooi zijn als er een chatfunctie was die het ook echt deed. Ik heb nu mijn vragen per mail moeten stellen en dan duurt het even voordat je reactie krijg.

maar zeker een aanrader.

2 de março de 2026

Prachtig fotoboek geworden

Prachtig fotoboek geworden! Vond de software erg fijn om mee te werken en het boek viel 3 dagen na de besteldag al op de mat (ook heel goed verpakt!)

1 de março de 2026

Aanrader!

Prachtige fotoboek. Snele levering. Tot nu toe heb ik altijd bij Cewe fotoboeken gemaakt maar dat gaat zeker veranderen. Ik vind de kleuren en de qualiteit toch beter bij Saal. Ook met de max aantaal paginas van 130, had ik bij Cewe altijd plek te kort , bij Saal past eindelijk alles in met de max van 160. Ook kun je per 2 paginas erbij doen ipv 4 wat veel beter werkt. En ze hebben ook nog veel betere acties. In andere worden, echt een aanrader!

12 de fevereiro de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Boek is prachtig maar jammer voor wazige foto's

Boek is prachtig maar jammer dat er slechte en wazige foto's tussen zitten. Er zou bij het opmaken van het boek moeten worden aangegeven dat sommige foto's niet goed genoeg zijn om te plaatsen want deze maken het boek minder mooi. Na klacht geweldig geholpen met een voucher voor een nieuw boek. Top van dit bedrijf.

25 de fevereiro de 2026
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Schijnvoucher

Ik voel me opgelicht.
Ik had een voucher van 100€ "gewonnen".
Toen ik afgerekend had zag ik dat ze de gewone standaard korting (die er altijd is en die iedereen krijgt), hier vanaf hadden getrokken!
Dat is niet hoe een voucher werkt. Een voucher houdt in dat je dat bedrag kunt besteden in de winkel. Op de uiteindelijke prijs moet gewoon €100 af gaan.
Ik heb hier nu 2x iets besteld en heb beide keren gedoe gehad. De eerste keer waren alle posterfoto's gekreukt.

24 de fevereiro de 2026

Resposta da Saal Digital Nederland

Bedankt voor je feedback! Het spijt ons dat de ontvangen bestelling en de werking van de voucher niet aan je verwachtingen voldeden. We vragen je vriendelijk om op ons Trustpilot-verzoek te reageren, zodat we je case in detail kunnen bekijken en professioneel kunnen behandelen.