sackit Avaliações 2.456

O TrustScore é 4 de um total de 5

4,2

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Spiller bare !! Bestilte ekstra fyld til mine sackit stole, der nu på 4 år er ved at være der, hvor ekstra fyld var nødvendig! Hele processen forløb som det forventes af en online aktør i dag... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Bestilte min sofa, 2 nakkepudder, sækkestolefyld 100L og 1 x rensespray søndag aften ved 21-tiden. Tirsdag formiddag omkring kl.10, ankom det hele. Det er virkelig effektiv levering 😃 Eneste min... Ver mais

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Pæne og smarte møbler (puff og tilhørende bakke), men da puffen er langt mere “rund” i det, end det fremgår på billederne, står bakken og vakler meget på puffen.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Købte 6 puf 2 bordplader og noget snor Hurtig levering Ved en fejl glemte de at sende snor blev sendt med det samme jeg opdagede fejlen Fragtfirmaet stillede pakken i tørvejr da det pissede n... Ver mais

Detalhes da empresa

6. Loja de móveis ao ar livre

Sobre sackit

Escrito pela empresa

Vision

Hos SACKit arbejder vi ud fra den ultimative kvalitetstest. Vi sælger kun produkter, som vi gerne selv vil eje! Derfor kan vi altid stå inde for produkternes kvalitet, funktionalitet og design.

Levering

1-4 hverdage

Fragt

Gratis fragt på ordrer over 699.- på www.sackit.dk til alle adresser i Danmark.

Returnering

2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 semana

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Alt som det skulle være.

Alt som det skulle være.. dejlige møbler.

10 de novembro de 2025

Hej Hans,

Tak for din anmeldelse! Vi er glade for, at alt var som det skulle være, og at du er tilfreds med dine møbler 😊

Tak fordi du valgte SACKit – vi håber, du får stor glæde af dem!

Venlig hilsen
Frederik // Team SACKit

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

great service

22 de dezembro de 2025

Dear John,

Thank you so much for your 4‑star review! We’re really happy to hear that you experienced great service with us.

We appreciate you taking the time to share your feedback. Your are mcuh welcome to contact us, if you need help with anything.

Merry Christmas!

BOOM siger jeg bare.. 🤘😁

SACKit 150 Boom!! BOOM siger jeg bare. Fed lyd når man tænker på hvad det er, en batteridreven bærbar højttaler.. Jeg er imponeret og den skal nydes på campingpladsen til årets Copenhell og Næstved Metalfest🤘
Til prisen og størrelsen, fed fed fed højttaler👍

19 de dezembro de 2025

Kære Morten,

Tusind tak for din fantastiske 5‑stjernede anmeldelse! Hvor er det fedt at høre, at SACKit 150 BOOM lever op til dine forventninger – og mere til. Det glæder os virkelig, at du er imponeret over lyden!

Vi håber, den giver dig masser af gode musikoplevelser. 😊️

Tak fordi du delte din oplevelse med os.

Du ønskes en rigtig god jul!

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Skod produkter

Skod kina produkter
Jeg havde trukket min anmeldelse tilbage men har fortrudt.

18 de dezembro de 2025

Kære Martin,

Tak fordi du har delt din oplevelse med os - også selvom den desværre ikke har været positiv. :/

Vi har læst din tidligere anmeldelse, og det er rigtig ærgerligt at høre, at du er utilfreds med monteringen og kabelplaceringen på din WAVE Soundbar. Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker, at vores kunder skal stå tilbage med.

Produktbillederne på vores hjemmeside er blot et syn på, hvordan soundbaren kan se ud i et hjem, ved f.eks. at trække kabler gennem væggen.

Vi forstår godt din frustration over de synlige kabler og de udfordringer, du har oplevet i forbindelse med ophænget. Soundbaren er designet med et integreret vægbeslag for at gøre opsætningen enkel, men vi kan se, at det i nogle opsætninger kan give udfordringer med kabelstyring, og det beklager vi.

Dine input er værdifulde for os, da feedback som dette, kan tænkes ind i vores produkt udvikling.

Hvis du føler du er stødt på et problem vi kan hjælpe med, og som muligvis kan gøre din oplevelse bedre, så er du meget velkommen til at kontakte os.

Du ønskes en rigtig glædelig jul!

Fin og hurtig levering

Fin og hurtig levering

3 de dezembro de 2025

Kære Svend,

Tusind tak for din flotte 5‑stjernede anmeldelse! Det glæder os at høre, at du har oplevet en fin og hurtig levering.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse. 😊️

Vi ønsker dig en rigtig god jul!

God service og korrespondance

God service og korrespondance

2 de dezembro de 2025

Kære Brian,

Tusind tak for din fine anmeldelse. Det glæder os meget at høre, at du har været tilfreds med både service og korrespondance. Vi står altid klar til at hjælpe.😁️

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Lækker Sækkestol

Lækker Sækkestol. Virkelig svær at samle selv (fyld i betræk). Vi er stadig ikke lykkes med at fordele fyldet ordentlig, så ingen har lyst til at sidde i sækkestolen. Den er ikke som dem vi har set i udstilling. Derfor lidt dårlig oplevelse.

17 de dezembro de 2025

Kære Lisbeth,

Tak for din ærlige anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du synes, sækkestolen er lækker, men vi er selvfølgelig kede af, at samlingen ikke har levet op til forventningerne. Det er vigtigt for os, at sækkestolen giver samme gode oplevelse som den, I har set i udstilling.

I er meget velkomne til at kontakte os på info@sackit.dk, så hjælper vi gerne med vejledning til, hvordan stolen samles korrekt, så stolen får den rette komfort og form.

Lyskugler👌🏻

Mega flotte lyskugler 👌🏻

Kære Lone,

Hvor er det dejligt at læse din anmeldelse – 5 stjerner og ros for vores belysning! Vi er stolte af, at designet lever op til dine forventninger, og vi sætter stor pris på, at du deler din oplevelse med os.

Vi ønsker dig en herlig juletid!

Bedste hilsner,

Lækkert stykke møbel 👌👍

Kære Danny,

Tusind tak for din 5‑stjernede anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med dit nye møbel. 😊️

Din feedback betyder meget for os.

Vi ønsker dig en glædelig jul!

Super oplevelse

Super oplevelse, rigtig fine barstole som lever op til forventningerne. Nøjagtig som beskrevet og vist på hjemmesiden.

Kære Natasha,

Tusind tak for din 5‑stjernede anmeldelse! Det glæder os meget at høre, at du har haft en super oplevelse, og at barstolene lever op til dine forventninger. 😃

Vi ønsker dig en rigtig god jul!

Hurtig levering 👍

27 de novembro de 2025

Kære Orla

Tusind tak for din flotte 5‑stjernede anmeldelse! Det glæder os at høre, at du har oplevet en hurtig levering.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hurtig levering og super lækker mini…

Hurtig levering og super lækker mini radio med god lyd og eksklusivt design trods prisen.

27 de novembro de 2025

Kære Suzanne

Tusind tak for din flotte 5‑stjernede anmeldelse! Det glæder os virkelig at høre, at du er tilfreds med den hurtige levering og din nye radio. Fantastisk at du synes både lydkvalitet og design lever op til forventningerne.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Perfect

We are really enjoyed by our purchase. The shipment was fast and the customer service very réactive. I recommanded !

9 de dezembro de 2025

Dear Celine

Thank you so much for your wonderful 5‑star review! We’re delighted to hear that you’re enjoying your purchase. It’s great to know that the shipment was fast and that you found our customer service responsive.

We truly appreciate your recommendation, it means a lot to us.

We wish you a great day!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Nem bestilling og hurtig levering

21 de novembro de 2025

Kære Dorte,

Tusind tak for din flotte 5‑stjernede anmeldelse! Det glæder os virkelig at høre, at du oplevede en nem bestilling og hurtig levering.
Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse med os.

Rigtig god dag!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super snelle levering en een prachtige lamp in huis!

My Danish isn't very good, so I'll just use English. I was looking for a lamp and found one very quickly. I ordered it and it was delivered super fast. The quality is good and we are delighted with this beautiful lamp. The price-quality ratio is also excellent. So don't hesitate if you see something you like on this site.

24 de novembro de 2025

Dear Silvia

Thank you so much for your wonderful 5-star review! We’re delighted to hear that you found the lamp quickly, received it with fast delivery, and that the quality has met your expectations. It makes us very happy to know you and youre are enjoying the lamp and that you find the price-quality ratio excellent.

Your kind words mean a lot to us, and we truly appreciate you recommending our site to others.

We wish you a great day!

Glad

Nem og hurtig betjening

3 de novembro de 2025

Kære Bethina,

Tusind tak for din skønne anmeldelse! ⭐️

Det glæder os at høre, at du oplevede både nem og hurtig betjening.

Vi ser frem til at hjælpe dig igen næste gang! 😊

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Ødelægger deres produkter med vilje

Jeg har en Moveit wifi højtaler fra SACKit. Da jeg skiftede internetudbyder, stoppede den med at virke. Jeg skrev til kundeservice for at få hjælp til at koble på mit nye netværk, da jeg ikke kunne få det til at lykkes. Deres svar var blot at deres app ikke længere er tilgængelig og derfor kan jeg ikke bruge højtaleren via wifi længere. Jeg står derfor tilbage et dårligere produkt, som nu ikke har de funktioner, det er købt med. Det er sidste gang, jeg køber et SACKit produkt.

10 de novembro de 2025

Kære Kevin

Tak for din henvendelse og for at dele din oplevelse. Vi forstår godt din frustration.

Moveit-Wifi appen blev desværre udfaset for 3 år siden, ca. 2 år efter selve højttaleren udgik af sortiment. Hvis man har haft appen installeret på sin telefon hele tiden, uden at skifte telefon, slette appen eller ændre internet, kan den fortsat bruges. Men da produktet er så gammelt, blev det besluttet at stoppe supporten til appen.
Vi beklager, at dette betyder, at du ikke længere kan benytte wifi-funktionen, og vi håber, at du fortsat kan få glæde af højtalerens bluetooth-funktion.

Vi ønsker dig en rigtig god dag!

Super service

20 de outubro de 2025

Hej Allan

Tusind tak for de 5 stjerner og den fine kommentar! Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse med vores service. 😊️

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

SackIT soundbar af…

Har fået en sackit soundbar af arbejdet i gave.
Lyden er hul og ikke særlig god. Betjæningen er kluntet. Man skal f.eks holde power knappen inden i 3 sek. for at tænde den. Den slukker alt for hurtigt hvis der ikke er lydinput. Hvorfor!?? Det er lidt frustrerende.
Ellers fungere den som den skal.

3 de novembro de 2025

Hej Tobias

Tak for din ærlige feedback!

Vi er kede af at høre, at lydoplevelsen og betjeningen af soundbaren ikke lever op til dine forventninger. Vi tager dine kommentarer med videre i vores løbende produktudvikling og håber, du får glæde af soundbaren trods udfordringerne.

Rigtig god dag!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

A great experience with them

A great experience with them, starting with their customer service that answered all our questions promptly and precisely before our purchase!
We bought an Expo 185 lamp which is stunning, surpassing our expectations. For sure we'll purchase again in the future

3 de outubro de 2025

Hi Alexis,

Thank you so much for your wonderful feedback! We’re thrilled to hear that our customer service was helpful and that your Expo 185 lamp exceeded your expectations. It’s always our goal to provide both exceptional products and support. We look forward to serving you again in the future!

Best regards
Frederik // Team SACKit

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais