Spiller bare !! Bestilte ekstra fyld til mine sackit stole, der nu på 4 år er ved at være der, hvor ekstra fyld var nødvendig! Hele processen forløb som det forventes af en online aktør i dag... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Bestilte min sofa, 2 nakkepudder, sækkestolefyld 100L og 1 x rensespray søndag aften ved 21-tiden. Tirsdag formiddag omkring kl.10, ankom det hele. Det er virkelig effektiv levering 😃 Eneste min... Ver mais
A empresa respondeu
Pæne og smarte møbler (puff og tilhørende bakke), men da puffen er langt mere “rund” i det, end det fremgår på billederne, står bakken og vakler meget på puffen.
A empresa respondeu
Købte 6 puf 2 bordplader og noget snor Hurtig levering Ved en fejl glemte de at sende snor blev sendt med det samme jeg opdagede fejlen Fragtfirmaet stillede pakken i tørvejr da det pissede n... Ver mais
Detalhes da empresa
- Loja de Móveis
- Fornecedor de Banco para Bares
- Loja de Móveis de Jardim
- Loja de Iluminação
- Loja de móveis para sala de estar
- Loja de móveis ao ar livre
Sobre sackit
Escrito pela empresa
Vision
Hos SACKit arbejder vi ud fra den ultimative kvalitetstest. Vi sælger kun produkter, som vi gerne selv vil eje! Derfor kan vi altid stå inde for produkternes kvalitet, funktionalitet og design.
Levering
1-4 hverdage
Fragt
Gratis fragt på ordrer over 699.- på www.sackit.dk til alle adresser i Danmark.
Returnering
30 dage returret
Informações de contato
Lyngvej 1, 9000, Aalborg, Dinamarca
- info@sackit.dk
- sackit.dk
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 semana
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Virkelig god produkter
Virkelig god produkter. Lever fuldt op til mine forventninger.
God service, nemt og hurtigt bestilling og levering.
Hvis jeg skal sige en ting som jeg syntes godt kunne blive anderledes, så skulle det være leverings mulighed. For man kan kun, ved forsendelse vælge hjemme levering. Det kunne også være rart, at kunne vælge levering til pakke shop.

Venlig og hjælpsom kundeservice
Jeg købte en Sackit sækkestol med fodskammel, pga designet Da jeg fik den leveret viste det sig, fordi jeg har dårlig lænd, ikke kunne sidde i stolen. Jeg kontaktede Sackit og beklagede min nød. De var herefter meget behjælpelige med at få refunderet mit fejlkøb, selv om der ikke var defekter på stolen, men kun på min lænd. De hjalp også med at få afhentet stolen på min adresse. En meget venlig og servicevenlig kundeservice. Tak for jer. Venligst Jan Larsen

Resposta da sackit
Synes at Sackit har de fedeste designs…
Synes at Sackit har de fedeste designs på deres ting..
Glæder mig meget over mine højtalere og skønne opladelige lamper 🤗🙏

Resposta da sackit
Ser ud til at værre et godt produkt
Ser ud til at værre et godt produkt, mere ved jeg ikke. Hurtigt levering.

Resposta da sackit
Venlig betjening og hurtig svar på min…
Venlig betjening og hurtig svar på min spørsmål om lev.

Zweite Bestellung bei sackit
Zweite Bestellung bei sackit, Ware wie erwartet, alles in ausgezeichnetem Zustand und in Ordnung. Lieferung mit Spedition klappte problemlos.

Resposta da sackit
Lader eksisterende kunder i stikken
Har købt WiFi Moveit højttalere til både hus og sommerhus.
Sackit har sidenhen valgt at lade deres app udgå fra AppStore, så deres support siger nu at man bare kan prøve to andre apps….. som ikke genkender Moveit højttalerne.
Til det er kommentaren fra Sackit support: Så må du prøve at rode lidt med det.
Én ting er sikker:
Jeg køber IKKE flere produkter af nogen art fra Sackit.
Nogensinde.

Fantastisk hængekøje
Fantastisk hængekøje i super lækker kvalitet.
Nemt at bestille på hjemmesiden og hurtig levering.

Fedt produkt👌🏼
Fik varerne hjem som planlagt og er bare mega glad for dem (voksen og Junior sækkestole m. Puff) De er bare super fede og fantastiske at sidde i🤗👍🏼

God kundeservice
God kundeservice, da jeg havde lavet en fejl ved bestilling, og produktet var som forventet.

Resposta da sackit
Utrolige flotte varer i super kvalitet.
Utrolige flotte varer i super kvalitet.
Hurtig levering og god kundeservice.
Alt er godt.

Resposta da sackit
Jeg har købt nogle earpots
Jeg har købt nogle earpots. De er fantastiske. God kvalitet.

Hurtigt forsendelse
Hurtigt forsendelse. Alt var som det skulle håber jeg da produktet ikke er taget i brug endnu

Super tilfreds
Super tilfreds! Helt fantastisk - kan kun anbefales 🎉fungere perfekt

Resposta da sackit
Love the cooacabana’s and their made…
Love the cooacabana’s and their made perfectly…gonna order more soon

Resposta da sackit
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.