Super sød pige, Sofie Hoffman, som dog ikke lykkedes at sælge noget til mig denne gang. Det tog hun ganske roligt, og jeg ser frem til at høre fra hende igen, med gode spændende tilbud. Årsagen til... Ver mais
A empresa respondeu
Købte 4 stk gavekort. Fin oplevelse, sælger var venlig og kunne tage noget sjov. Kom med et godt tilbud man ikke kunne sige nej til. Han sendte bekræftelse på vores aftale med det samme, så jeg ku... Ver mais
A empresa respondeu
Super behagelig samtale med en sælger der virkelig gjorde noget for at man ikke skulle få en dårlig oplevelses og tænke å nej endnu en skide sælger der vil gøre alt for at få en til at sige ja.
Jeg havde en rigtig god og konstruktiv samtale med en god og særdeles venlig sælger. Jeg købte nogen fine ophold, som vi vil glæde os til at opleve.
A empresa respondeu
Vi er en virksomhed der holder til i Århus, som sælger danske hotelophold udelukkende til andre virksomheder
Bredskifte Alle 5, 8210, Aarhus, Dinamarca
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 semana
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
God service, de har prøvet at efterkomme brugernes ønsker.

Super god service
Gode aftaler
Vi er glade for at få tilbud fra jer
Fortsæt med det tak

Resposta de SAF PARTNERS ApS
Igen venligt og imødekommende service med engageret personale

Resposta de SAF PARTNERS ApS
God service pr tlf, og behagelig og tålmodig sælger mht indgåelse af aftale.

Resposta de SAF PARTNERS ApS
Dejlig samtale med Sara, der både skabte en hyggelig og afslappet atmosfære, og lyttende for at forstå den verden, vi vi forretningsdrivende lever i. Tak for samtalen om stort og småt, og den gode energi og ihærdighed, du sagde for dagen. Vh Kenneth

Resposta de SAF PARTNERS ApS
Det var nemt at finde ud af hele vejen igennem 😊
De gjorde meget ud af, at man forstod alt, hvad pakkerne indeholdte

Resposta de SAF PARTNERS ApS
Meget venlig sælger, som respekterer hvor meget man vil købe og fortæller godt og dybdegående om det produkt man køber.
TEH-Elservice ApS

Resposta de SAF PARTNERS ApS
Altid søde og venlige. Respekterer at man ikke lige har tid og aftaler et nyt opkald. En positiv oplevelse.

Resposta de SAF PARTNERS ApS
nemt og smidigt, holder hvad de lover.

Resposta de SAF PARTNERS ApS
Da jeg tidligere har købt hotelophold hos SAF Partners, blev jeg igen ringet op af en utrolig sød pige/dame som gav mig en særdeles grundig information om et nyt tilbud og de muligheder der er i området og på hotellet. Da min erfaring fra tidligere var yderst positiv, kunne jeg kun sige ja tak.

Resposta de SAF PARTNERS ApS
Jeg oplevede desværre nogle udfordringer med min ordre hos Safpartners, men jeg vil alligevel give dem topkarakter – og det er udelukkende på grund af deres kundeservice.
Personalet var utroligt søde, imødekommende og meget hjælpsomme hele vejen igennem. De tog mit problem seriøst og sørgede hurtigt for at finde en løsning, som jeg var fuldt tilfreds med.

Resposta de SAF PARTNERS ApS
Jeg er blevet kontaktet af SAF af en af deres søde sælger, jeg oplevede en super god vejledning og ideer til hvad vi kunne lave på opholdet, de lyttede til vores behov og strikkere et ophold sammen som passer til os.
Nu glæder vi os bare til at bruge opholdet.

Resposta de SAF PARTNERS ApS
Jeg blev kontaktet af saf partners hvor de solgte mig et fint hotel ophold til 'Hotel Thinggården' ink. et spaophold. Ganske fint ophold jeg købte, dog fik jeg ikke den vin jeg blevet lovet på hotellet.
Flinke sælgere og god tone hele vejen igennem.

Resposta de SAF PARTNERS ApS
God service jo de ringer og presser måske lidt for købe men det jo den verden de er i og lever af at sælge
Jeg har aldrig problemer og købt 2 gange ved dem og gør det gerne igen!

Resposta de SAF PARTNERS ApS
Har lige været på ophold på Hotel Thinggaard i Hurup.
Helt igennem et dejligt ophold, som levede op til hvad
SAF-partners havde lovet.
Stor anbefaling herfra.

Resposta de SAF PARTNERS ApS
Blev ringet op af entusiastisk sælger fra tlf. 91980714 og straks forsøgt overbevist om salg af luksuriøse hotelophold med 67% besparelser. Der var ikke grænser for, hvor lækkert det var. Da jeg spørger ind til, hvorfor der bliver ringet til mig, bliver der henvist til det fantastiske tilbud. Da jeg insisterer på at høre mere om anledning til opkaldet, herunder hvornår jeg har 'bedt om' at blive ringet op, så bliver der kommenteret på, at "jeg kan godt høre, hvor det her er på vej hen"...og derefter lægger telefonsælgeren på.
Jeg behøver vel næppe gøre opmærksom på, at jeg aldrig har hørt om SAF Partners og ALDRIG har givet samtykke til opkaldet eller...
#spam #intetoplystsamtykke #telefonsalg #forbrugerombudsmanden

Resposta de SAF PARTNERS ApS
Havde en meget god samtale med Sarah Remmen fra SAF, vi fandt et godt ophold som jeg vil gøre brug af. Tak for hjælpen :-)

Resposta de SAF PARTNERS ApS
Fantastisk service hos SAF Partners!
Jeg har haft en virkelig god oplevelse med SAF Partners fra start til slut. Processen var tydelig, professionel og tryg hele vejen igennem. Et kæmpe shout-out til Michael Juul Poulsen, som var min sælger – han var utrolig hjælpsom, imødekommende og tog sig tid til at sikre, at jeg fik præcis den løsning, der passede bedst til mine behov.
Michael leverede en service, der er langt over, hvad man normalt oplever, og hans engagement gør virkelig en forskel.
Kan kun anbefale SAF Partners
Få styr på jeres l*** og lad være med at ring mere til mig!

Resposta de SAF PARTNERS ApS
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.