Safedrive Avaliações 1.047

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,4

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Veldig greit å få beskjed om dyr i veien og hindringer i veien, av og til går skilt fort forbi da er det greit å sjekke fartsgrense på safedrive. Skulle ønske det var en vet ikke boble for fartskontr... Ver mais

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Veldig bra tenesten, men kan absolutt ikke forsvare at de øker prisen med 50% på en gang. I tillegg er holder til mc helt ubrukelig og dyr. Ikke vanntett og umulig å varsle noe om det er dårlig vær.... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hei Dette er et TOPPERS produkt for aktive landevegens travle folk. Jeg har hvert medlem fra start og er svært fornøyd. Det handler ikke om å kunne råkjøre, heller om forutsigbarhet og stabilite... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Safedrive er på hver gang jeg kjører med bilen. Varsler om dyr og andre hindringer i veibanen. Gir også beskjed om kontoller og det får en til å følge ekstra med på eget speedometer i bilen. Tilpasse... Ver mais

Detalhes da empresa

Escrito pela empresa

Velkommen til Safedrive. Vi er et teknologiselskap med hovedfokus på trafikksikkerhet, besøk siden vår, og bli bedre kjent med oss i dag!

Informações de contato

2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 6% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 2 semanas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Godt hjelpemiddel i trafikken

Godt hjelpemiddel i trafikken, som gjør en mer "obs" når det blir varslet fare og hindring i veien.
God og hjelpsom kundeservice.
Eneste negative jeg har å si er at det skulle vert rabatter på abonnement på enhet to og tre på samme bruker.

22 de março de 2026

Tryggere bilkjøring

Safedrive medvirker til en tryggere bruk av bil gjennom sine gode varsler spesielt om dyr og hindringer i veien.
Har reddet meg fra flere hendelser!
Virker som produsenten er genuint opptatt av fornøyde kunder og videreutvikling av produktet.
Anbefales!

1 de março de 2026

👍 Safedrive

Safedrive er et nyttig og viktig hjelpemiddel i trafikken. Varsler om farer og hindringer i/ved vegbanen + diverse kontroller. Det gjør oss mer årvåkne i trafikken og til dyktigere og mer varsomme trafikanter.

21 de março de 2026

Safe Drive

Safe Drive, har livets rett ! Viktigst er varsler når det er dyr i veibanen. Noe det er ofte, når man bor i skogen på Nøtterøy. Jeg mener Safe Drive er medvirkende årsak til at man i dag kan kjøre tryggere

2 de março de 2026

Livreddende produkt!

Denne enheten har varslet meg om dyr og andre hindringer i veibanen så utrolig mange ganger. 3 av gangene er jeg helt sikker på at jeg ikke hadde klart å unngå uhell hvis jeg ikke hadde fått varsel. Jeg bruker Safedrive både i bil og på motorsykkel. Spesielt på motorsykkel føler jeg meg sårbar for hindringer i veien og dette produktet vil jeg ikke kjøre uten. Fått varsel om hindring i veibanen og det viser seg å ligge en 2"x4" planke på tvers av veien, da er det bare prise seg lykkelig for at jeg har fått varsel og bremset ned til 50km/t før jeg ser hindringen selv. Unikt produkt på grunn av at det er så mange brukere og at de som bruker Safedrive er flinke til å varsle.

8 de setembro de 2025

Genial og nyttig sak.

Genial og nyttig sak.
Lett å varsle om hindringar og farar.
Den gjer deg oppmerksom eit godt stykke før du møter hindringen, samt påminning. Veldig kjekt å bli varsla om is og stein som ligg i vegbana og om det er observert dyr i området.
Alle bilar burde ha dette her.
Einaste som manglar er app til carplay.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Safedrive er et svært godt produkt som jeg kan anbefale til alle bilister

Safedrive er et svært godt produkt som bidrar til økt trafikksikkerhet i hverdagen. Jeg bruker det daglig og er veldig fornøyd med hvordan det fungerer. Det gjør det enkelt å varsle andre trafikanter om hendelser langs veien, for eksempel biler som har fått problemer og står i veikanten. På den måten kan man være med på å forebygge farlige situasjoner for både seg selv og andre. Jeg anbefaler Safedrive på det sterkeste, og støtter arbeidet deres fullt ut.

Safedrive

Dette er et supert produkt som egentlig alle burde ha . Den varsler om uforutsigbarhet i ditt område hvor du kjører og varsler om hindringer og dyr i veibanen. Dette medfører at du er mere på vakt i varslingsområdet og setter ned farten til sikkert adferd i trafikken . Du kan planlegge eventuelle omkjøringer osv . Pluss for varsel av kontroller, da du kan forberede deg på dette .

Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais