Hurtig levering af varer - jeg kunne dog bruge lidt inspiration på et stykke papir - især når man giver det som værtindegaver!
Veja o que dizem as avaliações
Jeg prøvede den til kaffen, er desværre ikke synderligt begejstret, kan faktisk bedre lide det uden. Saltblandingerne er prøvet et par gange, men glemmer lidt jeg har dem, så ikke noget jeg kommer til... Ver mais
Min mand og jeg tilbereder ret ofte den lækre ret, Paella, så derfor bruger vi en del safran. Er ikke interesseret i salt og te med krydderier.
Jeg havde fået lavet en fejl på min ordre, men den blev rettet uden problemer inden afsendelse.
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
Hos Saffronwork brænder vi for at bringe ægte, høj kvalitetssafran til Danmark – uden mellemled. Vi tilbyder kun den fineste safran, høstet og håndteret med omhu for at bevare smag, farve og aroma. Vores passion er at forvandle hverdagens madlavning til en oplevelse med et strejf af luksus og sundhed – uanset om det er i en kop te eller en risret.
Informações de contato
Elmedalsvej 1, 4200, Slagelse, Dinamarca
- +4523621880
- info@saffronwork.com
- saffronwork.com
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 48 horas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Kongen af Koppen produkt med Safran og…
Kongen af Koppen produkt med Safran og kanel kokos sukker mm. har en bismag, måske lidt saltbittert? Kom produktet igennem en si og blandede lidt mere kanel i og vanilje og nu smager det bedre
Jeg blev først skuffet over det lille…
Jeg blev først skuffet over det lille glas der kom med posten. Men såen er det bare.
Jeg er ikke blown away over det. Desværre.
Fantastisk smag
Kongen af koppen er totalt vanedannende, smager fantastisk. Saltet giver lige det ekstra til madlavningen. Kommer helt sikkert til at købe mere
Rigtig gode produkter,en god smags…
Rigtig gode produkter,en god smags oplevelse
Saffronsalt med hvidløg
Saffronsalt med hvidløg sørger for en ekstraordinær smagsoplevelse - det giver et ekstra pift til maden på en helt unik måde.
Kan varmt anbefales!
Det smager rigtigt godt
Det smager rigtigt godt, og kundeservice er meget behjælpelig
Skøn smag og skønt look!
lækkert krydderi
lækkert krydderi, som har en særlig smag. Virkelig et hit her i huset.
Hurtig
Det var hurtigt og godt . Selv om jeg misforstod informationen. Tak til safran for hurtigt respons.
Skuffende
Troede man fik nogle sfrantråde med. Men fik kun noget konge noget🙁

Resposta de Saffronwork
Et virkelig lækkert produkt
Et virkelig lækkert produkt.
Stort anbefaling herfra
Hurtig ekspedition og dejlige produkter
Hurtig ekspedition, skønne produkter og en dejlig opskriftsamling - what’s not to like 😊👍🏼
Hurtig levering og fantastisk olie med…
Hurtig levering og fantastisk olie med safran
Dejlig overraskelse
Igen en fantastisk oplevelse- safrans Kongens Sol gør min kaffe/te ekstra lækker 🤩🤩 oven i hatten kom der også en lækker Garlic salt 😍
god vare til en god pris og lynhurtig…
god vare til en god pris og lynhurtig forsendelse
Jeg syntes det er godt og er meget…
Jeg syntes det er godt og er meget tilfreds med mit køb
Prisen er for høj for 0,7gr.
Normalt er der 2 gr i et glas. Jeg føler mig forført til at tro, der var mere I, når man ser billedet. Med fragt er det ikke billigt.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.