Kontakter tre firmaer for at få tilbud på en simpel ydelse for en forening. De to selskaber vender tilbage med et timeoverslag samt en estimeret pris. Sagførerne vender tilbage, at de skal have be... Ver mais

A empresa respondeu
Jeg havde forberedt nogle spørgsmål jeg manglede info omkring i en given sag. Jeg talte med Monica Stensdal Dalgård og fik svar på mine spørgsmål. Meget lyttende og utrolig venlig. Dejlig oplevels... Ver mais
A empresa respondeu
Vi har oplevet en fremragende indsats i forbindelse med vores sag. Deres professionalisme, grundighed og klare rådgivning , samt nem tilgængelighed har gennem hele forløbet givet os stor tryghed. Vi... Ver mais
A empresa respondeu
Sagførernes rødder rækker tilbage til 1977. Det er ikke tilfældigt, at vi benytter sloganet “Jura med hjerte”, da det indeholder mange af de værdier, vi forsøger at efterleve. Vi bestræber os altid på at møde vores kunder og samarbejdspartnere med glæde og empati. I forhold til private kunder arbejder vi særligt med fast ejendom, og alt hvad dertil hører. Vi har dog også ganske mange erhvervskunder inden for de små og mellemstore, ejerledede virksomheder. Vores mål er at skabe en arbejdsplads, hvor vi gør en forskel for vores kunder, hvor der er balance mellem arbejde og fritid, hvor vi trives og passer på hinanden, og hvor vi tager et medansvar for samfundet og miljøet omkring os. Vores hverdag tager afsæt i værdierne: Glæde - følelse af tilfredshed eller lykke Empati - det at forstå og leve sig ind i andre menneskers følelser og situation Innovation - at skabe eller indføre noget der ændrer den etablerede metode eller opfattelse (til det bedre) Integritet - evne og vilje til at handle selvstændigt, ærligt og redeligt uden uvedkommende eller upassende hensyn.
Møllegårdsvej 1, 8240, Risskov, Dinamarca
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 semana
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Sagførerne vender tilbage, at de skal have betaling for at give et timeestimat. I en kort telefonsamtale nævner jeg, at andre selskaber godt kan give et estimat uden det kræver betaling. Så bliver røret smidt på i den anden ende.
Opdatering efter nedenstående svar:
De omtalte fremsendte mails og sms’er er korrekte. Deres svar mangler dog, at jeg ringede til dem. I telefonen fik jeg oplyst, at det “estimat”, der var fremsendt på mail var prisen for at give et estimat på opgaven. Jeg spurgte eksplicit ind til om det virkelig kunne forholde sig sådan. Det fik jeg tydeligt svar på, at der skulle betales for at kunne sige noget om forventet timer og dermed pris. Det var derefter røret blev smidt på fra deres side.

Resposta de Sagførerne Advokatinteressentskab
Jeg havde en god oplevelse, søde og engagerede medarbejdere. Kan ikke sætte en finger på noget.

Resposta de Sagførerne Advokatinteressentskab
En helt fantastisk oplevelse fra start til slut. Kristoffer Duggen Mackenhauer havde en professionel tilgang og en virkelig god håndtering af hele sagen. Vi følte os trygge og godt taget hånd om hele vejen igennem. Kan klart anbefales!

Resposta de Sagførerne Advokatinteressentskab
Vi fik bistand ifb med køb af sommerhus. Kristoffer har været grundig, tydelig og professionel hele vejen igennem forløbet. Vi har følt og godt hjulpet. Vi anbefaler Sagførerne.

Resposta de Sagførerne Advokatinteressentskab
Svarede kort, godt og præcist på alle spørgsmål.
Min datter, som selv er advokat, var meget tilfreds med Monica.
Jeg gik fra samtalen og var mere afklaret og optimistisk end jeg har været længe.

Resposta de Sagførerne Advokatinteressentskab
Jeg havde forberedt nogle spørgsmål jeg manglede info omkring i en given sag.
Jeg talte med Monica Stensdal Dalgård og fik svar på mine spørgsmål. Meget lyttende og utrolig venlig. Dejlig oplevelse som jeg varmt kan anbefale
Mvh Bjarne

Resposta de Sagførerne Advokatinteressentskab
Vi har brugt Sagførerne og advokat Kristoffer Duggen Mackenhauer i forbindelse med vores huskøb. Købsprocessen blev håndteret professionelt og vi var i meget trygge hænder.
Vi kan derfor give en klar anbefaling til Sagførerne og advokat Kristoffer Duggen Mackenhauer.

Resposta de Sagførerne Advokatinteressentskab
Kort fortalt: Min sag hos Sagførerne blev aldrig ført til ende. Jeg oplevede manglende dialog og vejledning undervejs og stod tilbage med en regning på over 14.600 kr., selvom jeg flere gange havde fået et prisestimat på 8–12.000 kr.
Samtidig blev det foreslået, at samarbejdet måske burde afsluttes “for alles skyld”. I samme forbindelse blev det nævnt, at prisen kunne reduceres til 12.000 kr., hvis jeg samtidig fjernede min negative anmeldelse. Det oplevede jeg som en meget ubehagelig situation.
Jeg valgte derfor at indbringe sagen for Advokatnævnet. Jeg var realistisk omkring udfaldet, da centrale dele af forløbet foregik telefonisk og derfor er svære at dokumentere. Men princippet var vigtigt for mig: hvis jeg alligevel skulle betale for et forløb, der efter min mening ikke levede op til forventningerne, kunne Sagførerne i det mindste bruge tid og ressourcer på at redegøre for sagen over for nævnet.
Nævnet gav mig ikke fuldt medhold, men vurderede dog, at der var opkrævet lidt for meget. Jeg fik derfor 1.100 kr. tilbage samt klagegebyret retur – hvilket ærligt talt gjorde de 500 kr. i klagegebyr til nogle af de bedst brugte penge i forløbet, alene fordi Sagførerne så måtte bruge tid på at forklare sagen over for nævnet.
Min oplevelse er fortsat, at sagen ikke levede op til mine forventninger til gennemsigtighed, kommunikation og rimelig honorarfastsættelse. På den baggrund kan jeg desværre ikke anbefale Sagførerne.
Opdatering til svar d. 17 marts 2026:
Jeg vil i den forbindelse også gerne knytte en bemærkning til den måde, I håndterer kundeoplevelser og feedback på.
Det er naturligvis nemt at fremhæve et positivt billede skriftligt. Men når der samtidig – som jeg har oplevet – tilbydes rabatter eller lignende incitamenter for at få ændret eller fjernet anmeldelser, og dette udelukkende sker telefonisk, efterlader det et indtryk af manglende gennemsigtighed.
Det giver anledning til at stille spørgsmålstegn ved, hvor retvisende det samlede billede af kundetilfredsheden reelt er, når sådanne forhold ikke fremgår åbent.
Som kunde opleves det problematisk, da man forventer en transparent og redelig behandling – både i sagsbehandlingen og i den måde, virksomheden fremstår offentligt.
Jeg mener derfor, at dette er noget, der bør tages alvorligt og indgå i en samlet vurdering af jeres håndtering af sagen.

Resposta de Sagførerne Advokatinteressentskab
Vi har haft Jacob Brix Kvols som har vist stort arrangement og evner til at forklare komplekse juridiske forhold på en forståelig måde. Vi vil til enhver tid anbefale Sagførerne og ikke selv tøve med at benytte dem igen ved behov.

Kostbar tid er spildt.
Jeg kontakter Sagførerne for at få en vurdering og et estimat. Jeg oplever at jeg bliver manipuleret og trukket rundt i manegen. Der bliver ikke ringet retur når jeg har spørgsmål. Men der bliver sendt en faktura lignende mail med konto nummer og lignende.
Jeg har ønsker om en specifikt advokat, hende der ringer mig op, senest. En behagelig kvindelig advokat,de har fået til at ringe op, lader det til. En sælger?
De to andre jeg har fravalgt føles ikke som noget match. Hårde og afsluttende når man taler med dem.
Ikke trygt.
Man må udfra en tryg oplevelse vælge en advokat, hos Sagførerne, som alle andre steder og brancher.
Hos Sagførerne skal man påduttes noget der ikke opleves rart.
Jeg kan ikke få den som sagsbehandler på min følsomme sag, åbenbart.
Jeg får en manipulerende mail fra en advokat der står for kunderelationer. I hans mail får han mig fremstillet som besværlig og krævende fordi jeg takker nej til to andre advokat og så kan de ikke hjælpe mig.
Er jeg med i en sketch?
Istedet for at få et mailsvar fra denne Kamilla, som i øvrigt ringer mig op kl. 8, om morgenen (så lidt vigtig må jeg være) får jeg pludselig et mailsvar fra en helt 4. advokat om at jeg ikke kan bestemme og at jeg basically er besværlig og krævende og at de derfor fratræder.
Det virker forvirrende dikterende og ubehageligt.
Sagførerne vælger at droppe sagen og afvise mig som klient, fordi de ikke får lov at bestemme alt.
Det er mig der skal betale for en sag. Tryghed er vigtigt men at føle sig ordentligt behandlet.
Jeg tør nærmest ikke udtrykke at de to advokater jeg har fravalgt efter telefonisk kontakt ikke understøttet tryghed eller venlighed. Men det er sandheden. Desuden bliver den ene og jeg enige om at hun er for dyr. Pludselig er jeg besværlig fordi jeg siger nej tak til hende og den pris hun tager.
Det virker suspekt og magtsygt og giver ingen mening at jeg ikke kan få den advokat der var en god dialog med.
Jeg har fået oplyst at alle advokater kan tage den sag jeg og også hende jeg taler med som er rar. Hvorfor understøtter man så ikke det samarbejde fra Sagførernes side.
Det opleves som manipulation fremfor kunderelations-arbejde.
Det opleves som en magtkamp og en pengemaskine og føles på ingen måde tryghedsskabende eller sagligt.
Tab for alle og stupidt.
Hvorfor lader man en advokat ringe og skabe tryghed, men som ikke vil/kan/må tage sagen. Det er usagligt.
Jeg kan ikke anbefale at ringe dette sted op, fra start af.
Når man søger efter specialister i lejeret kommer de heller ikke op. Måske er de dygtige. Men sikke en ubehagelig og forvirrende proces og kostbar tid spildt. Håbløs process jeg gik ind.

Resposta de Sagførerne Advokatinteressentskab
Vi har haft fornøjelsen af at bruge Kristian i forbindelse med forhandlingerne om entreprisekontrakten til vores kommende hus. Vi har været meget positivt overraskede over kvaliteten af Kristians arbejde og den grundighed, han har lagt for dagen.
Hans rådgivning har overgået vores forventninger, og han har været en uvurderlig sparringspartner gennem hele processen. Kristian formår at kommunikere komplekse juridiske og kontraktmæssige forhold klart og tydeligt – på en måde, som er let at forstå for almindelige mennesker.
Kæmpe ros herfra og vores varmeste anbefaling.

Anne Mette Aaris har hjulpet os meget - absolut anbefalesværdig

Bedrag, bedrag,bedrag.
Hold jer langt væk, de har snydt mig og ingen kompetente eller har forstand på juridiske. De bruger AI og overfakturer uden samtykke eller accept. Derfor er de anmeldt til advokatnævnet.

100% tilfreds vil stærkt anbefale dette firma
Havde meget kontakt med Charlotte Ploughmann som var meget hjælpsom med alle mine spørgsmål !
Tusind Tak

Resposta de Sagførerne Advokatinteressentskab
God professionel og proaktiv rådgivning hele vejen gennem forløbet, som er tilpasset ens nødvendige behov. Per Sundgaard var tilknyttet min sag og synes meget kompetent og saglig i hele forløbet. De bedste anbefaler herfra.

Resposta de Sagførerne Advokatinteressentskab
Der blev bare taget så godt hånd om alt og svaret på alle tænkelige spørgsmål. Tak for meget professionel hjælp.

Resposta de Sagførerne Advokatinteressentskab
Advokat Monica Stensdal Dalgaard hjalp os igennem vores bodeling på en behagelig og kompetent måde.

Resposta de Sagførerne Advokatinteressentskab
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.