Ekstrem gode lærere , undervisnings niveauet var i top, og forcen der havde svært ved at lære det som mig foreksempel, er de rigtig gode til at sætte sig ned og hjælpe den enkelte der har særlige beh... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Kan varmt anbefale speedbådskurset med Kirstine. Hun er en dygtig, rolig og engageret instruktør, som gør undervisningen både lærerig og hyggelig. Jeg følte mig godt forberedt til prøven. Tak for et s... Ver mais
Det har været en fantastisk god oplevelse at tage speedbådscertifikat hos sailors. Vi fik alt den nødvendige teori der skulle til for at bestå prøven. Samtidig fik vi det hele med da vi kom ud på vand... Ver mais
Rigtig fint speedbådskursus. Kirstine og Jakob var gode til at forklare både teori og praksis, så vi lærte stoffet og fik god forståelse.
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
As pessoas também visitaram
Mega god undervisning og læring
Mega god undervisning og læring
Og ikke mindst god lektion i at sejle en båd 👍🏽🙌🏽
Rigtig søde og dygtige instruktører
Rigtig søde og dygtige instruktører. Gode til at forklare, vise ting og svare på spørgsmål. Hyggeligt lokale, god mad og kaffe. Rigtig god oplevelse
Super overskueligt og punktligt
Super overskueligt og punktligt. Fornøjelse
Rasmus underviste mit hold for speedbåd…
Rasmus underviste mit hold for speedbåd certifikat. Han er en suveræn god underviser.
Sørg for at være i topform, da der er meget information. Kan helt sikkert anbefales.
Kanon god oplevelse
Kanon god oplevelse. Nikolaj formåede at gøre svært materiale forståeligt. Jeg føler mig klædt på til, at komme ud på vandet og faktisk befærde mig sikkert. Stor anbefaling herfra.
En god grundig undervisning
En god grundig undervisning, som absolut ikke var kedelig, men derimod omhyggelig med god karakter 👌
Sammenlagt et fantastisk kursus
Det var en rigtig god dag med grundig…
Det var en rigtig god dag med grundig undervisning. Rasmus skal have stor ros for sin undervisning 👍
RIGTIG GOD UNDERVISNING
RIGTIG GOD UNDERVISNING som er nemt at forstå.
God mad undervejs og overordnet bare en KÆMPE fornøjelse
Kæmpe anbefaling
Johanne var en sød og dygtig…
Johanne var en sød og dygtig underviser. Generelt fremstod hele teamet, som dygtige og kompetente sejlere.
Mega god og hyggelig undervisning
Mega god og hyggelig undervisning! tiden fløj afsted, mens vi lærte alt vi havde brug for og mere til!
Meget god oplevelse😁
God undervisning 5/5
Tak til Nikolaj for dårlig humor og god mad.
Varm anbefaling herfra.
Rigtig godt kursus
Rigtig godt kursus, og fare instruktører
Super fedt kursus med god energi og…
Super fedt kursus med god energi og effektiv læring! 5/5
Godt kursus og gode folk
Fint kursus som giver et godt indblik i at sejle
Rigtig motivering og inspirerede underviser
Vi havde Nikolaj som underviser, som bare gjorde sit arbejde hamrende godt! Det var en god og forståelig måde han forklarede tingene på🙏🏻
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.