suuper netjes en luxe ingepakt . & snelle verzending !! bestelde de zwarte mulberry silk bonnet , je kan m vast binden wat super handig is . nu ook de roze bonnet , slaapmasker en witte sc... Ver mais
Care for yourself
Holanda
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Zijden slaapmutsje besteld. Na paar weken gebruikt te hebben zo uitgerokken als wat. Veel te groot. Onbruikbaar.

Resposta de Salomé Amsterdam
De bonnet is een fijn product, maar houdt er rekening mee dat je die dus echt met de hand moet wassen... ik las iets over in een netje op 30 graden wassen met mild wasmiddel, dus dit gedaan maar hij voelt nu juist heel stroef en de glans is eraf, daar gaat mijn dure bonnet...

Resposta de Salomé Amsterdam
suuper netjes en luxe ingepakt .
& snelle verzending !!
nu ook de roze bonnet , slaapmasker en witte scrunchie besteld . Oh en de travel pouch 😊
aanbevolen aan mn vriendinnen !! ♡
ps; wel jammer dat jullie de slaapmaskers & scrunchies niet in meerdere kleuren beschikbaar hebben , maar volgens mij zijn jullie een nieuw bedrijfje ?
hopelijk in de toekomst wel zodat ik ze niet ergens anders hoef te halen 🤗

10/10
Alles wat ik tot nu toe heb besteld is geweldig! Zelfs wanneer ik met pluizend haar ga slapen, word ik wakker met zacht en glanzend haar. De service is heel erg goed, de verpakkingen zijn prachtig en ik kan niet wachten op een nog uitgebreider assortiment. <3

Resposta de Salomé Amsterdam
The bonnets arrived but one of them was brown instead of Pink. I’m still keeping it but another thing is that the stitches of said bonnet are loosening up so I’m stitching them now… I hope they last because I want believe this is a good product

Resposta de Salomé Amsterdam
Goede producten en snelle levering. Mijn vriendin is er nog steeds blij mee. Zeker een grote vooruitgang vergeleken haar oude slaapmasker

Resposta de Salomé Amsterdam
Mega blij met mijn bonnet!
Zou het echt aan iedereen aanraden 🩷

Resposta de Salomé Amsterdam
Ontzettend blij met mijn Bonnet, eerder een bonnet van Biyu geprobeerd maar dit kwaliteitsverschil is enorm! Je voelt direct verschil in kwaliteit, dus zeker de kleine investering waard!

Zo enorm fijn!!
Super goede customer service en goede producten. Ik heb van alles wat en ik merk het verschil in mijn haar en huid. Echt een aanrader!

Resposta de Salomé Amsterdam
Kwaliteit is super goed, de bonnet zit heerlijk!
Enige minpunt is voor zon dure bonnet dat de stiksel bij het 'touwtje' los aan het raken is. (Heb hem nu 2/3 maanden)

Resposta de Salomé Amsterdam
Wat een fijne ervaring was dit! Een dag voor sinterklaas iets besteld en dankzij de super snelle levering kwam het nog op tijd binnen. Daarnaast had ik een foutje gemaakt bij het bestellen maar door de vriendelijke en razendsnelle reactie is alles toch goed gekomen. Ook het product is geweldig. Ik raad iedereen aan hier te bestellen!

Resposta de Salomé Amsterdam
Dit is de eerste bonnet die erg lekker zit. Ben er erg blij mee

Resposta de Salomé Amsterdam
Recentelijk aangeschaft voor mijn moeder & zus als cadeau. In een woord? Fantastisch! De maskers slapen lekker en geven genoeg verduistering.

Resposta de Salomé Amsterdam
Echt een mega fijn product! Mocht je elke avond een klein treat yourself momentje willen, gun dan jezelf deze geweldig kussensloop en wordt wakker met silky haar en huid! Helemaal fan en kan dit wachten de andere producten van Salome Amsterdam te gebruiken <3 Hele fijne kwaliteit en snelle levering!

Resposta de Salomé Amsterdam
Salome is echt HET merk voor de beste slaapkamer accessoires! De kussenslopen en slaapmaskers zijn mega zacht en zijn zo fijn om mee te slapen. Ik kan niet wachten tot er meer fijne producten online komen 😍

Resposta de Salomé Amsterdam
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.