Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Bardzo profesjonalna obsługa. Błyskawiczna wysyłka, w bezpiecznym opakowaniu. Towar najwyższej jakości. Wszystko na najwyższym poziomie cena, dostawa, obsługa. Oby wszystkie sklepy tak dobrze funkcjo... Ver mais

1,6

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Szajsung - kup-będziesz bez produktu i pieniędzy😡

Od ponad miesiąca bez pralko-suszarki i bez pieniędzy. Przywieźli szrota uszkodzonego! Teraz nagle nie mają na magazynie, żeby wymienić. W marketach nagle obniżka ceny na Bespoke pralko-suszarki. Czyżby dotarło, że to syfiaste buble, na które szkoda kasy?
Infolinia szajsung to kpina- nic nie wiedzą, nic nie mogą, mają gdzieś...
Ponad miesiąc!!!! Zbywają klienta, ważne że zapłacił. Teraz nie ich problem.
POZYTYWNE OPINIE O SZAJSUNG TYLKO ZA ZWROTY CASHBACK - UOKIK JUŻ IM SIEDZI NA OGONIE ZA TE KUPOWANE OPINIE.

ABSOLUTNIE NIE POLECAM - WYKREŚLIĆ TĘ MARKĘ ZE ŚWIADOMOŚCI !!!!

18 de abril de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Opinia o bezprzewodowym odkurzaczu Samsung Jet 95

Po raz pierwszy korzystam z odkurzacza bezprzewodowego i jestem zadowolony z zakupionego urządzenia VS20C9544TB/GE firmy Samsung. Do jego zalet zaliczam mały ciężar oraz łatwość wymiany poszczególnych elementów (szczotek i elementu myjącego). Ułatwia to mi, jako osobie starszej, szybkie sprzątanie wielopoziomowego domu oraz samochodu. Odkurzacz wraz ze stacją ładowania ma ładną formę co umożliwia pozostawianie go w miejscach widocznych.
Do szczególnie istotnych dla mnie rozwiązań, których nie miałem w poprzednich urządzeniach zaliczam zastosowanie szczotki Jet Dual Brush, która bardzo dobrze się sprawdza w czyszczeniu dywanów, zastosowanie giętkiego adaptera umożliwiającego odkurzanie mebli i samochodu, oraz a przede wszystkim możliwość zmywania podłogi przy pomocy końcówki mopującej. Końcówka mopująca z wirującymi talerzowymi powierzchniami myjącymi jest świetnym rozwiązaniem. Wymienne nakładki dobrze się sprawdzają w czyszczeniu parkietów i posadzek ceramicznych. Poszczególne akcesoria odkurzacza takie jak zbiornik kurzu, zbiornik wody, filtry oraz szczotki są łatwe w utrzymaniu czystości. Można je łatwo demontować i myć pod bieżącą wodą.
Do wad zakupionego zestawu zaliczam brak jasnej instrukcji o możliwości stosowania środków czyszczących/nabłyszczających w systemie mopowania. Nie wiadomo czy można je stosować, czy nie, a jeśli tak to jakie i w jakich rozcieńczeniach. Poza tym podawany przez producenta czas pracy 60 min jest mocno przesadzony. Właściwie do komfortowej pracy niezbędne są dwie baterie i szkoda, że w ofercie sprzedaży nie ma o tym mowy.
Dotychczasowe użytkowanie odkurzacza VS20C9544TB/GE firmy Samsung pozwala mi na pozytywną opinię o tym urządzeniu. Jestem bardzo zadowolony z zakupu tego urządzenia!

26 de março de 2026
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Witm.Chcialbym podzielić się opinią na…tv samsung wylamane gniazda usb slaba jakość !

Witm.Chcialbym podzielić się opinią na temat tv samsung i jego serwisu.Zakupilem nowosc z 2025 tv samsung 90d 77 cali piekny duzy, i na tyle.Po kilku wsadzeniach kabla usb,by skorzystac twardego dysku zaczely sie problemy z połaczeniem,nie wiedzialem co sie stało.Okazalo sie że wyłamaly sie gniazda,smiech.Po zgloszeniu do serwisu samsung i serwis stwierdzili ze wina leży po mojej stronie.Tyle lat używalem samsunga tv i nie bylo problemow z gniazdami.Posiadam pensjonat i akurat firma samsung u mnie krolowala do dziś,byla nie zawodna i nie bylo problemów.Ale sie rozczarowałem szkoda ,nie polecam tej firmy i jej zlewajacego serwisu.

25 de março de 2026

Badziewie

Nie dość, że po 3 latach stracił łączność ze Smart,( nie można zaakceptować warunków prywatności) to teraz w 4 roku zaczęło się wypalanie LED,(fioletowe cienie). Kontakt z serwisem jest ale, odpychają wszystko od siebie.

14 de março de 2026
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

They should stay out of refrigerator…

They should stay out of refrigerator business they've been to my house seven times and haven't fixed the issue. I've explained to them what the issue was but they had never addressed it the cost of the issue is a third of what the refrigerator is worth.

28 de fevereiro de 2026

Nie kupujcie Flip

Niestety moje doświadczenie z tym sklepem oraz smartfonem typu Flip jest bardzo rozczarowujące. Urządzenie okazało się wadliwe ekran pękł samoistnie po krótkim czasie użytkowania, bez żadnego upadku czy uszkodzenia mechanicznego z mojej strony.
Co więcej, po około trzech miesiącach od zakupu sklep potwierdził istnienie wady, jednak mimo to odmówiono mi zwrotu pieniędzy. Cała sytuacja została potraktowana w sposób, który – moim zdaniem nie uwzględnia należycie praw konsumenta.
Czuję się zawiedziony zarówno jakością produktu, jak i podejściem do klienta. Z tego powodu nie mogę polecić ani tego modelu telefonu, ani zakupów w tym sklepie. Warto dokładnie rozważyć decyzję przed zakupem.

25 de fevereiro de 2025

Produkty tej „marki” przychodzą…to Żart

Produkty tej „marki” przychodzą uszkodzone lub z wadami kontakt z Samsung Polska nie istnieje przekierowanie na stronę gdzie AI pisze informacje i wskazują nr telefonów które wg komunikatu są trwale wyłączone. Jeśli z Warszawy dzwonią jeden sygnał pewnie automat kiedy człowiek oddzwania nr nie istnieje. To jakiś żart i farsa trzeba zainteresować Media tym procederem i odpowiednie organa

17 de fevereiro de 2026

Ekran się złamał

Ekran się złamał. Poprosiłem o jak najszybszą naprawę zwrot pieniędzy lub zamianę na prostego nie składanego flipa czyli s25. Stwierdzili że to nadmierne koszty. A telefon naprawiali ponad miesiąc, to jakaś bzdura. Za chwilę faktycznie oled fony z chin ich zjedzą... Powodzenia Samsung Polska, przyda wam się za nie szanowanie klienta.

5 de janeiro de 2026

Nie polecam Samsung

Nie polecam Samsung. Lodówka miała wady, serwis ingerował bez mojej zgody, naciskał na uruchomienie sprzętu, a reklamacja trwa już tygodniami. Informacje z infolinii sprzeczne, obsługa posprzedażowa chaotyczna.Nadal nie mam lodówki, nie mogę zamówić nowej. Nigdy w życiu nie kupie już nic w tym sklepie. Kupując bezpośrenio u producenta liczyłam na super jakośc obsługi ie bezproblemowośc oraz otrzymanie sprzętu dobrej jakości bez wad. Natomiast ja jestem bez lodówki bo otrzymałam ją z wadami. Dodatkowo Samsung na siłę chce naprawiać sprzęt pomimo mojego prawidłowego odstąpienia od umowy. UOKiK powinien się za nich wziąść. Tak samo jak się wziął za nieprawidłwości przy opiniach tak za nieprawidłwości podczas rozpatrzywania reklamacji z tytułu niezgodności towaru z umową.

26 de janeiro de 2026

Don't buy any Samsung Refrigerators

I purchased a Samsung refrigerator in 2015 after we did some renos in our house. The refrigerator has given us a lot of problems with the ice maker but overall happy with it and looks really nice in our kitchen. The problem I have is that each shelve is cracked except for one and this started after we had the fridge for 5 years. My husband has duct tape them which looks horrible when you open the door. I called Samsung and each shelve costs over$60.00 so probably cheaper to replace the fridge because I don't know how much longer the fridge will last before it breaks down. I asked if i could get a discount on the shelves and the answer was no. Poor quality and cheaply made.

25 de fevereiro de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

To najgorszy telefon jaki kiedy kolwiek…

To najgorszy telefon jaki kiedy kolwiek miałam ciągle z nim są jakieś problemy jak nie traci dźwięki to sms ów nie można wysłać i nie wiadomo czemu tragedia w cholere kasy tylko wydane w bagno cóż czym nowsze tym gorsze więcej nie wezme żadnego Samsunga

22 de janeiro de 2026

Sklep Samsung.pl nie polecam

Sklep Samsung.pl nie polecam. Beznadziejna obsługą na czacie, wiadomośći z czata po opuszczeniu strony nie zachowują się mimo, że się jest zalogowanym do konta. Zakupiłem telefon Samsung S25 wraz z dodatkami w czwartek, przesyłka dotarła dopiero w poniedziałek. Mimo, że zakup opiewa na kwotę około 4000 zł to nawet nie wykupią w IN POST opcji dostarczania w weekend,przez co telefon utknął w centrum logistycznym i tak odbieram telefon z paczkomatu rano w poniedziałek przy temperaturze - 15 co napewno skróci żywotność baterii. Reasumując sklepu Samsung. pl zdecydowanie nie polecam.

19 de janeiro de 2026

Lodówka Samsung RR39C7BJ5S9 Totalna katastrofa

Lodówka Samsung RR39C7BJ5S9 to jeden wielki żart i kpina z klienta. Sprzęt, który kosztuje ogromne pieniądze i jest reklamowany jako „nowoczesny”, „AI”, „premium”, przestał chłodzić po 5 miesiącach. Pięć miesięcy! To nie jest awaria — to kompromitacja producenta.

Od tego momentu zaczęła się gehenna. Infolinia Samsunga jest kompletnie bezużyteczna — jedyne, co potrafią, to bezmyślnie przekazać zgłoszenie do serwisu i umyć ręce. Brak jakiejkolwiek odpowiedzialności, brak realnej pomocy, zero empatii. Klient zostaje sam z problemem.

A serwis? Absolutne dno. Ignorowanie zgłoszeń, brak kontaktu, brak terminów, totalny brak zainteresowania naprawą. Nikt się niczym nie przejmuje. Lodówka nie działa, jedzenie się psuje, a Samsung i jego „autoryzowany serwis” mają to gdzieś.

To jest bardzo droga lodówka, a poziom wykonania i obsługi klienta przypomina tani sprzęt z marketu bez gwarancji. Cała ta marka to marketingowa wydmuszka — ładne hasła, a w rzeczywistości drogi bubel i klient traktowany jak intruz.

Nigdy więcej Samsunga. Makabryczna obsługa, żenujący serwis i produkt, który nie wytrzymuje nawet pół roku. Jeśli szanujesz swoje pieniądze i nerwy — omijaj ten model i tę firmę szerokim łukiem.

9 de janeiro de 2026

Utrata zdjęć

Samsung s25 ultra. Miałam zdjęcia w galerii i poprostu od tak znikły bez żadnej mojej ingerencji. Pomimo wykonaniu prób odzyskania nie ma takiej możliwości.

30 de dezembro de 2025

[Numer zlecenia z serwisu 4289600325]

Numer zgłoszenia naprawy: [Numer zlecenia z serwisu 4289600325]
Telefon Samsung [samsung s24 ultra 512gb
został przekazany do autoryzowanego serwisu Samsung w dniu naprawy [14.10.2024].Telefon został opłacony naprawą 1001 zł

Pomimo upływu [2 miesiecy] , urządzenie nadal nie zostało naprawione
dzwonie tam a oni nienaprawiaja bo chcą 3500tys bo coś znalezli uszkodzenie .złodzeje i oszusci odradzam kłamcy

27 de dezembro de 2025

Korzystałem z promocji Samsung

Korzystałem z promocji Samsung, która była reklamowana jako korzystna oferta z dodatkową zniżka - CashBack
Uważam, że taka promocja była wprowadzająca w błąd i nie odzwierciedlała tego, co było promowane na materiałach reklamowych. Samsung powinien transparentnie informować o zasadach promocji i realnie realizować to, co obiecuje klientom.
Żeby w ogóle zarejestrowywać wszystkie sprzęty i wprowadzić je w system potrzebny jest duży spryt oraz dwa dni urlopu - osoby starsze nie mają szans z tym sobie poradzić. Zakupiony sprzęt po paru dniach został jeszcze obniżony o wartość 500zł.
Już nigdy więcej nie kupie sprzętu tej marki oraz będą go notorycznie negował !!.
Nie polecam nikomu tych ich pseudo reklam i obniżek cen !!!!

22 de dezembro de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Totalna porażka używam Samsunga od lat…

Totalna porażka używam Samsunga od lat ale to co dzieje się w ostatnich latach jest totalnym dnem. Samsung zaczął celowo powtarzać swoje flagowiec by kupować nowe. Dno totalne robię mesę zdjęć używałem do tego zawsze Samsunga od 6 do teraz s23 ultra ale nie mam zamiaru już zmieniać na kolejnego Samsunga. Z aktualizacji na aktualizację coraz gorzej telefon zwalnia zdjecia coraz gorsze wiem że to celowy zabieg także odradzam i nie polecam może ktoś się wkońcu za to weźmie szok i niedowierzanie ;(

19 de dezembro de 2025

Esta empresa é sua?

Criar uma conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais