Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Sandberg to firma z najwyższej półki, doskonałe innowacyjne produkty i profesjonalne wsparcie gwarancyjne. Po 4 latach użytkowania 2 powerbanków uległy one awarii. Zdlęcia i opis awarii wysłałem na em... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vores powerbank var begyndt at bule, hvorefter Sandberg instruerede os i at smide den ud og ville sende os en ny. Skrev 16:45, sagen var afsluttet 18:45 samme dag.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ich hab das Streamer USB Mikrophone Kit von Sandberg jetzt schon seit ein paar Jahren fast täglich im Einsatz und bin echt super zufrieden damit. Letztens ist mir dann leider eine der Feststellschra... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Köpte en ergonomisk mus, Vertical Mouse Pro, och tycker mycket om den. Jag har ganska stora händer, kanske lite över ”genomsnittet”, och den ligger skönt i handen och är lätt att kontrollera. Ett p... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Fabricantes de Hardware para Computadores

Escrito pela empresa

Sandberg står for kvalitet og brugervenlighed. Hvis det er vigtigt for dig at tilbehør har en høj kvalitet og er nemt at finde ud af at bruge, så skal du vælge Sandberg. Vores ideologi "IT is for everybody" er gennemført i alt hvad vi foretager os. Siden etableringen i 1985 har både den private forbruger, institutioner og virksomheder draget nytte af denne enkle filosofi. Distributører og forhandlere sætter pris på tilgængelighed, sortiment, enkle procedurer og den usædvanligt lave fejlrate. Hvert år kommer der over en halv mio Sandberg produkter ud til forbrugere i flere end 65 lande. Der er 5 års garanti på alle Sandberg produkter.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

4,9

Todas as avaliações

55 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Produkten var exakt som beskriven

Produkten var exakt som beskriven. Dessutom kom den i en söt liten påse, perfekt som gåva!

15 de setembro de 2025

Hi Julia

Thank you for your review and information regarding your purchase.

Since Sandberg is a Danish company that exclusively sells IT, Mobile and electronics products and accessories, your purchase was not made with us.

Sandberg does not sell products directly to private consumers, as all our products are sold exclusively through our dealers and distributors.

We would therefore like to ask you to please remove your review and contact the correct company where you made your purchase.
You can see on your invoice where you have shopped and who to contact.

Thank you in advance for your understanding and support.

Have a good day!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Deres kundepersonale kan man kun blive…

Deres kundepersonale kan man kun blive glad ved at tale med, de er så flinke og imødekommende.

15 de setembro de 2025

Hej Ove,
Tusind tak for din positive anmeldelse!
Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse med vores kundeservice – det betyder meget for os.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Fint linne

Fint linne, men storleken var lite mindre än väntat. Annars riktigt nöjd!

14 de setembro de 2025

Hi Lovisa

Thank you for your review and information regarding your purchase.

You can see on your invoice where you have shopped and who to contact.

Thank you in advance for your understanding and support.

Have a good day!

utmärkt support

Snabb och bra support!

12 de setembro de 2025

Hi Em😊
Thank you for your review and kind feedback!

Erstatning

Jeg havde problemer med at få solcellerne på min powerbank til at oplade. De kom først med forskellige løsninger og da det fortsat ikke virkede, sendte de kvit og frit en erstatning. Virkelig god betjening😄

22 de agosto de 2025

Hej!
Tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du fik god hjælp og en erstatning uden problemer.
😊

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Älskar designen på toppen jag…

Älskar designen på toppen jag beställde, men färgen var lite annorlunda i var lite annorlunda i verkligheten.

5 de agosto de 2025

Hej Ingrid
Du har ratet et forkert firma. Vi er Sandberg, som laver prylar til computere og mobiltelefoner. Vi sælger ikke toppe. Jeg vil bede dig slette denne forkerte anmeldelse.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

I had a problem with an HDMI to VGA…

I had a problem with an HDMI to VGA converter which my local retailer wasn’t prepared to replace. They told me to contact manufacturer i.e. Sandberg which I did and they replaced it with no problems at all. if only all companies were as efficient and as understanding as Sandburg life would be a whole lot easier cannot recommend them highly enough. Thank you Jesper

31 de julho de 2025

Resposta da Sandberg

Thank you so much for your five stars and nice words.

It is very good to hear your problems were sorted. 🤩

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jag älskar klänningen jag beställde

Jag älskar klänningen jag beställde! Den sitter perfekt och jag har fått så många komplimanger.

31 de julho de 2025

Resposta da Sandberg

Det er dejligt at høre om din gode oplevelse med tøjet. Vi sælger slet ikke tøj, så jeg mistænker at de fem flotte stjerner tilhører en anden virksomhed.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Tak til Jesper fra Sandberg.

Tak til Jesper fra Sandberg.

Kanon hurtig service, manglede et armlæn til en kontorstol og det kom dagen efter min henvendelse!

30 de julho de 2025

Hej Michael,
Tak for din anmeldelse!
Vi er glade for at høre, at du fik hurtig hjælp – og at armlænet kom frem dagen efter.
Vi sætter stor pris på din feedback! 😊

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Har fået den bedste kundeservice

Har fået den bedste kundeservice. Mit produkt fungerede ikke som det skulle. Fik straks erstattet det. Hurtig respons fra firmaet.

22 de julho de 2025

Hej Bettina,
Vi er rigtig glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med vores kundeservice. Det betyder meget for os, at vi kunne hjælpe hurtigt og effektivt. Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Kontaktade supporten och fick svar…

Kontaktade supporten och fick svar omgående, dom hjälpte mig och fick tips på felsökning. Sen visade sig tyvärr att powerbanken var dålig/skadad och fick en ny skickad hem till mig. 10av10 poäng, mycket bra bemötande.

14 de julho de 2025

Hi Remik,
Thank you so much for your kind words!
We're really glad our support team could assist you quickly and get everything sorted with a replacement.
We truly appreciate your feedback! 😊

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Snabb och mer än korrekt support

Snabb och mer än korrekt support, när det första frågetecknet rätats ut.

14 de julho de 2025

Hi Björn,
Thank you for your kind words!
We're glad our support team could assist you quickly and accurately.
Thank you for your support😊

Perfekter Service

Defekter Solar Charger. Support hat sehr schnell geantwortet und nach Problemanalyse sehr kulant das Gerät gegen ein funktionierendes Ersatzgerät getauscht.

7 de julho de 2025

Hi V.M.
Thank you for your feedback!
We're glad our support team could quickly resolve the issue and provide a working replacement.
Wishing you a good day😊

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Prompt response and solution delivered

I bought a Sandberg mini DVD burner in 2021 as part of a new computer set up. For some reason, it wouldn't work with my laptop when I tried to connect it this year. I contacted Sandberg and within 15 minutes had a response from Jesper Erik Raun. He advised me that they would send me a new DVD burner, as the original product was still under warranty. I provided my address details and received a brand new product. Unfortunately, the courier company let us both down and the item took over one month to arrive. However, Jesper was in touch throughout this process and I am very happy with the customer service I experienced. This is how it should be done!

3 de junho de 2025

Hi Victoria T.
Thank you for your kind feedback! We're delighted to hear that customer support was able to assist you promptly and ensure a positive experience despite the courier delay. We truly appreciate your patience and are glad you're satisfied with the service.😊

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Eksemplarisk kundeservice – tak Jesper og Sandberg!

Jeg havde en defekt powerbank (Sandberg 420-71), og kontaktede Sandberg for at høre om mulighederne. Allerede dagen efter fik jeg svar fra Jesper Raun, som håndterede sagen med stor professionalisme, venlighed og hurtig respons gennem hele forløbet.

Efter jeg havde prøvet de foreslåede løsninger uden held, tilbød Jesper straks en ny og opgraderet model (420-75) – helt uden bøvl og uden beregning. Det er virkelig god stil, og jeg føler mig taget seriøst som kunde. Den nye powerbank er nu på vej, og jeg er både lettet og glad.

Sådan kundeservice ser man ikke mange steder længere. Tak for hjælpen – og tak fordi I står ved jeres produkter.

26 de junho de 2025

Hej Beit Safa,
Tusind tak for din flotte anmeldelse!
Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse med vores kundeservice, og det glæder os, at vi kunne hjælpe dig hurtigt og effektivt.
Din tilfredshed betyder meget for os – tak fordi du valgte Sandberg!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hurtig og god service da min Sandberg…

Hurtig og god service da min Sandberg power bank stoppede med at virke inden 5 års garantien. Sandberg fik frem sendt en ny inden for et par dage. Tak!

17 de junho de 2025

Hej August Engkilde,
Mange tak for din anmeldelse!
Vi er glade for at høre, at du fik hurtig hjælp og en ny powerbank – det er præcis den service, vi stræber efter. Tak fordi du valgte Sandberg. 😊

Købte et defekt dvd-drev

Købte et defekt Sandberg dvd-drev. Fik tilsendt et nyt der virkede uden diskussion. Super service fra Jesper Sandberg support.

23 de junho de 2025

Hej Paul,
Tak for din anmeldelse!
Vi er glade for, at du fik en hurtig og problemfri løsning.
Godt at høre du havde en god dialog med vores supportteam og I hurtigt kom frem til en tilfredsstillende løsning.
Du ønskes en god dag😊

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hjälpte mig med gaslift till…

Hjälpte mig med gaslift till kontorsstol.
Mycket trevlig kundtjänst.

19 de junho de 2025

Hi Hans,
Thank you for your review and information.
Good to hear that you had a good experience with our customer support.
Wishing you a good day😊

exzellent!

19 de junho de 2025

Hi jjtennessee,
Thank you for your kind review.
Have a good day😊

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Høj kvalitet i kompakt design

Jeg købte en powerbank med sol-paneler. Den har jeg været ekstremt glad for, da den er kompakt i designet og har virkelig lang batteritid. Jeg havde et spørgsmål til produktet og skrev på deres hjemmeside, hvorefter jeg fik svar indenfor 24 timer, selvom de skrev “op til 3 dages svartid”

16 de junho de 2025

Hej Jesper,
Vi sætter stor pris på, at du har taget dig tid til at dele din oplevelse. Det glæder os at høre, at du er tilfreds med både kvaliteten og det kompakte design af din powerbank med solpaneler.
Vi er også glade for, at vores kundeservice levede op til – og endda overgik – dine forventninger med en hurtig svartid.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais