sanders-wonen.nl Avaliações

O TrustScore é 3 de um total de 5

3,1

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Wij, op zoek naar een combinatie van salontafels en bekeken bij diverse meubelgiganten of iets ons kon passen. Bij allen was er weinig aandacht voor de klant plus een levertijd van zelfs meer dan 1... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Aantal jaren geleden eetkamer stoelen gekocht. In totaal 8 stuks voor 1.500 euro. Inmiddels zijn er 4 stuk. Allemaal gebroken bij de leuning. De stoelen zijn niet intensief gebruikt en wij zijn niet z... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Hele slechte service. Al 8 maand wachten op een eetkamertafel. Elke keer maar zeggen het komt eraan. Krijg je ze aan de lijn, zeggen ze dat ik maar contact moet opnemen met de klantenservice.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hoekbank en salontafel gekocht bij Sanders in Waalwijk en geholpen door Sander. Hij heeft veel geduld, heel veel kennis en gaf zinvolle informatie en vooral NIET opdringerig, wat wij als heel fijn... Ver mais

Detalhes da empresa

Informações de contato

Bom

O TrustScore é 3 de um total de 5

128 avaliações

Sem histórico de pedidos de avaliações

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

35 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Hélé slechte ervaring van service na…

Hélé slechte ervaring van service na aankoop.
Meerdere keren in Son gaan kijken naar een prachtige bank.
Zat in de winkel stevig, géén plooi te zien.

Ná een paar weken mijn bank thuis te hebben ontstond er plooivorming
i.v.m klacht contact opgenomen.

Na een paar weken kwam de "service man" langs .
Ik had het idee dat ik niet serieus genomen werd, hij viel steeds in herhaling met een niet realistisch verhaal .
Alsnog een film gestuurd van de gebreken, er werd niks mee gedaan

De bank was pas binnen en de plooivorming onstond vrij snel.
Géén goed gevulde kussens.
EEN FABRIEKSFOUT

23 de maio de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Bezoek aan Sanders meubels in…

Bezoek aan Sanders meubels in Leiderdorp heel erg vriendelijk maar wanneer je getekend heb dan is er geen weg terug. 1ste koop 1 losse bank die niet als loungebank verkocht had moeten worden en die hebben wij kunnen omruilen (wij dachten geheel terugbetaling van deze bank) maar dat was minder dat de helft wat wij terugkregen om een andere loungebank te kopen. Helaas kreeg ik (ik wilde graag een loungebank) na 1 dag onderrug pijn en ik ben toen af en toe erop gaan liggen. De onderrugpijn kwam en ging weg maar toen was de pijn de hele dag en ging niet weg inmiddels was ik 1 maand met pijn waarvoor ik naar hsarts, fysio moest gaan die ik zelf moest betalen omdat ik geen fysio had. Inmiddels is het 4 maanden met erge pijn die de hele dag er is en pijnstillers werken niet. Mijn punt ik wilde graag nieuwe meubels nadat wij zijn verhuist naar een kleinere woning. Onze fantastisch 2 grote zitbanken van Henders en Hazel hebben wij weggegeven omdat wij na 9 jaar nieuwe spullen wilde kopen bij Sanders meubels 5500 hebben wij uitgegeven bij deze winkel. Geen reactie dat ik door dit 4 maanden met erge pijnen loop. Met de verjaardag van onze zoon was ik er niet bij want ik lag op bed vanwege pijn. Vaderdag lag ik op bed. Bedankt Sanders Meubels voor de service (helemaal niets) Vandaag naar een meubelwinkel geweest Willem de Zwijgerlaan en ik legde uit wat de oorzaak is en ze vroeg zitten er losse kussen op de loungebank en ik zei nee alles zit vast. Ze zei dat is niet handig want je kan de loungebank niet aanpassen voor jouw zitgemak

11 de junho de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Al bij binnenkomst was de ontvangst…

Al bij binnenkomst was de ontvangst goed, met koffie en iets lekkers. Toen zijn wij door dhr. de Koning uitmuntend geholpen, met zeer goed advies en hij nam uitgebreid de tijd voor ons. Zeer vriendelijk ook met heel veel kennis! Erg prettig bij een grote aankoop! Gisteren kwamen de banken, en alweer goede service! Door 2 monteurs heel beleefd en vrolijk hebben ook zij ons goed geholpen, en alles goed uitgelegd. Kortom wij zouden Sanders Utrecht bij iedereen aanraden!

28 de fevereiro de 2025

Erg goed geholpen bij Sanders Amsterdam

Erg goed geholpen in het filiaal in Villa Arena. Het personeel heeft ruim de tijd genomen om mee te denken met mijn wensen en waren ook eerlijk als iets niet de beste keuze was. Uiteindelijk zijn meerdere meubelstukken gepersonaliseerd om zo in mijn interieur te passen. Fijne ruime winkel en vriendelijk personeel!

4 de maio de 2025
Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Nette producten, ontzettend slechte klantenservice

Sanders Wonen verkoopt mooie producten, maar de klantenservice is ronduit slecht – zowel telefonisch als in de winkel.

Onze eethoekbank werd te laat geleverd, wat nog te begrijpen is. Maar de levering was incompleet: één van de poten ontbrak. Drie keer kregen we een belofte van levering met een concrete datum. Drie keer gebeurde er niets, en moesten we zélf weer achter de status aan bellen.

Daarop zijn we naar de vestiging in Zwolle gegaan, waar we de bank ook hebben gekocht. Twee medewerkers beloofden er direct werk van te maken en ons de volgende dag te bellen. Ook dat gebeurde niet. De dag daarna opnieuw naar de winkel: daar deed een vriendelijke jongeman zijn best, maar ook dat leidde tot niets.

Opvallend detail: deze medewerker ging meermaals naar de manager voor overleg, maar die had het "te druk" om mij persoonlijk te woord te staan – in een vrijwel lege winkel. Dat zegt genoeg over hoe serieus Sanders Wonen in Zwolle zijn klanten neemt. Dit zegt volgens mij genoeg over de desbetreffende manager.

1 de maio de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hartelijk ontvangst, er wordt met de klant meegedacht op een vrijblijvende manier

Na mijn eerste bezoek zeer vriendelijk en vakkundig te zijn geholpen bij filiaal Alexandrium, wat had geresulteerd in de aanschaf van 2 meubelstukken, maanden later terug gekeerd.
Ook nu zeer hartelijk en gastvrij verwelkomt door verkoper Rosso. Er wordt met de klant meegedacht op een vrijblijvende manier. Mijn besluit was gauw genomen, hier wilde ik mijn meubels er van dezelfde lijn uitbreiden/aanschaffen!

6 de abril de 2025

Wooncheque gewonnen

Wij zijn op Zondag 6 April 2025 bij Sanders Wonen in de Woonmall Alexandrium geweest want wij hadden een wooncheque gewonnen. Wij hebben een 3 delige salontafeltjes gekocht en zijn erg leuk geholpen door de Hr.Rob Breeveld van Sanders Wonen.👍

6 de abril de 2025
Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Vanaf verkoop tot levering is alles…

Vanaf verkoop tot levering is alles prima gegaan, ook het tijdstip van levering was binnen de opgegeven tijd. De 2 heren wat het zijn komen brengen waren zeer vriendelijk en netjes, paar keer werd er gevraagd, hebt u nog vragen, en ze hebben ook alle verpakkingsmateriaal netjes meegenomen.
Tot nu toe zijn wij zeer tevreden.

18 de março de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Bij Sanders wonen in Amsterdam Villa…daar weten ze wat je wensen zijn!

Bij Sanders wonen in Amsterdam Villa Arena zeer goed en prettig geïnformeerd. Ivanka luisterde goed naar wat onze wensen waren voor een nieuwe bank en vertelde dat eigenlijk alles mogelijk was. Met een mooie offerte naar huis gegaan maar we konden nog geen keus maken mbt de bekleding. Daarom zijn we op VIP-dag nogmaals gegaan en werden we erg leuk en goed geholpen door Danny. Beide keren onder het genot van koffie met wat lekkers erbij. Danny begreep dat we onze keuze voor de bekleding nog niet konden maken, waarna we tot 5 stalen mee naar huis konden nemen. Om de stalen niet terug hoeven te brengen kregen we er een gefrankeerde grote envelop mee om per post te retourneren. Wat een service!
Wel tijdens dit bezoek de bank besteld, waarna Danny of Ivanka alleen nog onze stofkeuze hoefden door te geven aan de bankenbouwer.
Kortom: 2 x een prettige ervaring!
Nu nog een poos wachten tot de bank er is. Dan volgt weer een review over de aflevering

20 de fevereiro de 2025
Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Waardeloze kwaliteit en service (DMG groep!)

2021 bank geleverd gekregen, na 3 jaar kraken/piepen en lat onderkant bank losgeschoten, onlangs ook gemeld dat bank al compleet “door”zit. Gebeld, krijg mail dat je foto’s moet sturen, maar voordat ik dat heb gedaan ontving ik mail met OFFERTE voor herstelwerkzaamheden!!!??? Serieus??? Bank is waardeloos en klant mag betalen… conclusie, niet doen, verkoop supervriendelijk maar kwaliteit en service geen sprake van. Onderdeel DMG (mandemakers groep) als ik dit had geweten had ik elders gekocht

19 de fevereiro de 2025

sanders wonen service probleem

Ordernummer : .D19DYV
Ik kocht een salontafel (in een winkel van sanders wonen)
Dit tafeltje werd aangeprezen door de verkoopster en was, zelfs nu in de aanbieding.
Voor 149 euro.
Terwijl deze ( volgens deze sanders wonen normaal 279 was )
Eenmaal thuis de tafel neergezet maar deze paste niet in het interieur.
Ik denk, niks aan de hand gerenommeerde winkel ik doe hem retour en krijg mijn geld terug .
Maar tot Maar tot mijn verbazing ( en dit na ruim een week mailen en bellen ) kreeg ik een mail met het voorstel ik kon een waardebon krijgen of de helft van de aankoopwaarde terug dus 74.50 euro
Ik zal u vertellen dat leen bakker en de kwantum een betere service hebben dan de winkels van sanders wonen.
Toen ik in de winkel van sanders kwam om mijn tafel terug te brengen en de helft van mijn geld terug te krijgen .
Kon dat ook nog niet gewoon uitbetaald worden
Een dag of 5 later was eindelijk de helft en ik noem dat diefstal terug gestort

19 de janeiro de 2025

Waalwijk geweldig geholpen

Waalwijk. Zeer vriendelijk personeel en heel goed geholpen. We kregen bij binnenkomst gelijk een kopje koffie met wat lekkers aangeboden. Er werd uitgebreid de tijd genomen om al onze vragen te beantwoorden en geweldig meegedacht over de keuze van een bank. We komen hier zeker terug!

6 de fevereiro de 2025

Geweldig geholpen!

Zowel bij het eerste, tweede als derde bezoek aan Sanders Utrecht werden wij perfect ontvangen en geholpen door Zizi Oscun. Geweldige gastheer die ons piekfijn de voor- en nadelen van de bank, fauteuil en tafel, die door ons uiteindelijk werden aangeschaft, wist duidelijk te maken. Hierdoor werd de keuze voor ons makkelijk en nadat er ook een nette prijs uitrolde gingen wij met een prettig gevoel naar huis. Zizi, nogmaals bedankt.

21 de janeiro de 2025

Esta empresa é sua?

Criar uma conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.