Tristan heeft ons vanaf het begin tot in de puntjes stap voor stap begeleid. Wij zochten naar een interieur voor ons nieuwbouwhuis & zijn uitstekend geslaagd. Goede ideeën, open communicatie, fijn con... Ver mais
Gisteren zijn wij bij Sanders Wonen woonboulevard Heerlen geweest voor een tafel en stoelen. Dhr Bryan Weber zei vriendelijk gedag en maakte oogcontact wat een gerichte vraag makkelijk maakt. We zijn... Ver mais
We hebben een zeer prettige ervaring gehad. Vanaf het eerste moment werden we vriendelijk geholpen en goed geadviseerd. De medewerker nam echt de tijd om naar onze wensen te luisteren en dacht actief... Ver mais
Wij zijn naar binnen gegaan voor wat advies en inspiratie. Moreno heeft ons daar ontzettend goed bij geholpen door hier ruim de tijd voor te nemen. We waren opzoek naar een nieuw bankstel, eettafe... Ver mais
Met 90 jaar ervaring is Sanders Wonen dé expert in eigentijds wonen. We hebben meubels passend in iedere woonstijl, ruimte én budget. Wij bieden de beste prijs-kwaliteit, geven standaard 5 jaar garantie en hebben veel producten op voorraad. Zo vind je gegarandeerd jouw ideale meubels, want thuis maak je samen.
Kom langs in een van onze winkels!
Holanda
Pede aos clientes que avaliem
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Na een lange zoektocht bij diverse meubelzaken kwamen we uiteindelijk bij Sanders in Utrecht uit. Daar was geen moeite teveel om voor ons de ideale hoekbank uit te zoeken. De verkoper Sven was zeer behulpzaam en nam ruimschoots de tijd voor ons. Dit werd beloond met de uiteindelijke keuze van een prachtige hoekbank, geheel naar onze wens.

Resposta da Sanders Wonen - Meubelen
Verkoopster ging vakkundig om met onze vragen en wist dat om te zetten in een prima advies.

Resposta da Sanders Wonen - Meubelen
Afspraken nagekomen, goede meedenkende mensen zowel in de winkel als bij de bezorging
Vriendelijk en aanpakkers

Resposta da Sanders Wonen - Meubelen
Onwijs goede en fijne service. Ze nemen de tijd voor je en zijn niet opdringerig. Ook geven ze heel goed advies en tip als je rondkijkt in de winkel. Wij hebben uiteindelijk onze nieuwe bank gekocht via Sanders. Een groot compliment naar Monique die ons echt geweldig geholpen heeft.

Resposta da Sanders Wonen - Meubelen
Het aanbod is ruimschoots, Sanders meubelstad heeft precies wat wij zoeken dus verder gaan zoeken heeft geen zin ook de prijs klasse is zeer aantrekkelijk

Resposta da Sanders Wonen - Meubelen
Eerlijke en fijne verkoopster. Veel moeite gedaan. Goede uitleg. Niet te opdringerig.

Resposta da Sanders Wonen - Meubelen
Goed en vriendelijk geholpen. Lekkere koffie ook.

Resposta da Sanders Wonen - Meubelen
We hebben gisteren onze meubels gekregen en netjes met pin betaald, er stond ook nog wat bij de winkel die we niet eerder mochten halen als het hele bedrag betaald was. Wat schets onze verbazing, we hoefden alleen de geleverde meubelen betalen en konden de rest in de winkel betalen. 13 weken gewacht om ze te halen en dan moet je ze toch in de winkel betalen. We komen ze halen maar de meneer achter de kassa moest toch nog even horen van het hoofdkantoor of alles wel echt betaald was. Terwijl ik mijn bankoverschrijving liet zien. Nee dat kon ik zo weer storneren. Tjonge Tjonge. Wat een behandeling.

Resposta da Sanders Wonen - Meubelen
We hebben bij Sanders Wonen te Enschede een hele dure bank gekocht en zijn niet goed geinformeerd over het feit dat er plooien in de strakke bank komen wanneer je erop zit. We hebben er een klacht over ingediend en we zijn afgescheept met oa een standaard zin: "Plooivorming is inherent aan het materiaal en valt binnen de normale producteigenschappen" en we moesten maar op alle plekken op de bank gaan zitten, zodat de vulling goed in kon zakken. Huh? Wanneer ze dit erbij verteld hadden, hadden we deze bank niet genomen, maar een andere uitgezocht. We moesten maar foto's toesturen en ze hebben niet de moeite genomen om zelf te komen kijken. IN de winkel hebben de dame en heer ons niet aangegeven dat alle banken vouwen hebben....dat werd later verteld toen ik mijn beklag kwam doen. Toen kon het dus wel vermeld worden. De miskoop van ons leven en over de 2000 euro armer.

Resposta da Sanders Wonen - Meubelen
Wij zijn naar Sanders Wonen in Zwolle gegaan om een eettafel te zoeken. We hadden een tafel gezien bij een concurrent en hebben deze laten zien als voorbeeld. Vanaf dat moment begon het eigenlijk al niet prettig te verlopen. Ik gaf aan dat ik die tafel persoonlijk niet mooi vond, maar de verkoper draaide mijn mening om en zei dat het juist wel een mooie tafel was. Dat vond ik een vreemde discussie, want het is uiteindelijk mijn huis en mijn smaak.
De tafel die wij als voorbeeld lieten zien was 2 meter en kostte ongeveer €800, maar wij wilden juist een kleinere tafel van 1,60 meter. Voor die kleinere tafel werd ons vervolgens een prijs van ongeveer €1000 aangeboden. Ik heb toen gevraagd of er iets aan de prijs gedaan kon worden, bijvoorbeeld €200 korting. Dit leek mij een normale vraag bij zo’n aankoop.
De reactie van de verkoper hierop vond ik echter erg onprofessioneel. Hij reageerde boos en zei dat zij geen oplichters zijn en deed alsof mijn vraag onredelijk was. De manier waarop dit werd gezegd kwam op mij erg agressief over en ik voelde veel druk om te kopen, in plaats van dat we rustig en netjes geholpen werden.
Wij zijn uiteindelijk met een heel vervelend gevoel de winkel uitgelopen. Een eettafel kopen hoort een leuke ervaring te zijn, maar door de manier waarop wij zijn behandeld, kijken wij hier helaas negatief op terug.

Resposta da Sanders Wonen - Meubelen
Een kleine reparatie aan mijn geleverde tv meubel nodig.
Klantenservice snel en correct gehandeld, en de tv meubel is naar alle tevredenheid gemaakt.
Prima service.

Resposta da Sanders Wonen - Meubelen
Vorig jaar een bank gekocht bij Sanders Wonen Alexandrium in Rotterdam. In de winkel uitstekend geholpen door Rob Breedveld die ruim de tijd nam en passend advies gaf, zonder opdringerig te zijn.
De levertijd van de op maat gemaakte bank bedroeg uiteindelijk ongeveer 13 weken, wat iets langer was dan de geschetste verwachtingen. De bezorging verliep zeer goed: de bank is netjes zonder problemen op de derde verdieping van de woning afgeleverd.
Al met al een zeer goede ervaring. Tevreden over zowel de service als het product.

Resposta da Sanders Wonen - Meubelen
Had precies de meubels die ik zocht. Kennis, vriendelijkheid personeel. Kan vrij rondkijken.

Resposta da Sanders Wonen - Meubelen
Zeer slechte klantenservice. Telefoon wordt niet opgenomen of opgenomen en vervolgens neergelegd. Mails worden na 1 week en vervolgmails niet beantwoord. Zo snel ze meubels verkopen zo slecht is de klantenservice.

Resposta da Sanders Wonen - Meubelen
Verkoper was een uitstekende man. Deskundig, veel ervaring en nam alle tijd om te verkopen. Er bleek wel erg veel van de prijs te kunnen toen ik aangaf bij een andere zaak te gaan kopen.
Na 2 jaar en een paar maanden is een veer in de bank gesprongen waardoor een deel van de bank niet meer te gebruiken is. Helaas, garantie voorbij en zoek het maar uit. Tijdens de koop was alles mogelijk en werd verteld dat service erg belangrijk is, in werkelijkheid is daar helaas niets van te merken.
Reactie aan Sanders Wonen; d17pwa 202602061412

Resposta da Sanders Wonen - Meubelen
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.