Tristan heeft ons vanaf het begin tot in de puntjes stap voor stap begeleid. Wij zochten naar een interieur voor ons nieuwbouwhuis & zijn uitstekend geslaagd. Goede ideeën, open communicatie, fijn con... Ver mais
Gisteren zijn wij bij Sanders Wonen woonboulevard Heerlen geweest voor een tafel en stoelen. Dhr Bryan Weber zei vriendelijk gedag en maakte oogcontact wat een gerichte vraag makkelijk maakt. We zijn... Ver mais
We hebben een zeer prettige ervaring gehad. Vanaf het eerste moment werden we vriendelijk geholpen en goed geadviseerd. De medewerker nam echt de tijd om naar onze wensen te luisteren en dacht actief... Ver mais
Wij zijn naar binnen gegaan voor wat advies en inspiratie. Moreno heeft ons daar ontzettend goed bij geholpen door hier ruim de tijd voor te nemen. We waren opzoek naar een nieuw bankstel, eettafe... Ver mais
Met 90 jaar ervaring is Sanders Wonen dé expert in eigentijds wonen. We hebben meubels passend in iedere woonstijl, ruimte én budget. Wij bieden de beste prijs-kwaliteit, geven standaard 5 jaar garantie en hebben veel producten op voorraad. Zo vind je gegarandeerd jouw ideale meubels, want thuis maak je samen.
Kom langs in een van onze winkels!
Holanda
Pede aos clientes que avaliem
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Wij zijn op een zeer prettige manier te woord gestaan en zijn op waardevolle alternatieven gewezen. Daarnaast in het hele administratieve traject meegenomen en geen onaangename verrassingen tegen gekomen.

Levertijd onacceptabel lang, meer dan 5 maanden. Pfff
update: en nu blijkt ook de 'relax' functie van de stoel niet naar behoren te werken. Geen beste beurt Koen

Resposta da Sanders Wonen - Meubelen
Levering van de meubels was correct. Vriendelijke mannen erg behulpzaam.
Meubels werden naar wens neer gezet.

Resposta da Sanders Wonen - Meubelen
Stoelen gekocht. Op tijd en volgens afspraak afgeleverd. Vriendelijke en beleefde medewerker! Dank.

Resposta da Sanders Wonen - Meubelen
Onze vragen werden naar tevredenheid beantwoord en ook het meedenken konden wij waarderen.

Resposta da Sanders Wonen - Meubelen
Fijne verkoper niet opdringerig gaf duidelijke uitleg

Resposta da Sanders Wonen - Meubelen
Alles volgens afspraak. Foutje op de factuur werd direct hersteld. De bank in onze kleur is prachtig!

Resposta da Sanders Wonen - Meubelen
Anja was top meer kan ik er niet over zeggen goede uitleg niets was haar teveel alles wat we vroegen was voor haar geen probleem
Vriendelijk behulpzaam gewoon inde watten gelegd nog nooit meegemaakt gewoon top

Resposta da Sanders Wonen - Meubelen
Prettige ontvangst en heel fijne ervaring in hulp en advies bij de aankoop van 2 banken en een relaxstoel in de vestiging Breda

Resposta da Sanders Wonen - Meubelen
Vandaag in de winkel van Sanders Wonen in het Alexandrium geweest, en we werden ontzettend goed geholpen door Rob en Moreno! We gingen voor het eerst een nieuwe bank kopen, en kregen hier echt super goede hulp. Na het doorgeven van onze wensen gingen ze kijken naar de beste opties en kwamen hier samen uit op een perfecte bank zoals wij in gedachte hadden. Top service gekregen, en helemaal blij en enthousiast naar huis gegaan! Zeker een aanrader :)

Resposta da Sanders Wonen - Meubelen
We are from germany and visited sanders because of good recommendations from friends and family. It was a very good shopping experience. Nice furniture, best service, Bryan was so friendly and know his job so we bought the perfect couch!

Resposta da Sanders Wonen - Meubelen
Roel…. Wat een geweldige verkoper!
Leuke vent man, wij hebben ons vermaakt en heerlijke koffie!!
1 hele belangrijke tip; die kaart me het stappenplan klopt geen zak van, maak een QR code direct naar de site…
Fijn weekend!

Resposta da Sanders Wonen - Meubelen
Zeer vriendelijk personeel die een eerlijke mening geven en er alles aan doen om je zo goed mogelijk te helpen.

Resposta da Sanders Wonen - Meubelen
Netjes te woord gestaan en uiterst vriendelijk geweest om de klacht op te lossen

Resposta da Sanders Wonen - Meubelen
Bij Sanders Alexandrium Rotterdam barkrukken gekocht. Al in dec.wezen kijken maar miet kunnen slagen en door Roel advies gekregen bij de koffie met appeltaart en slagroom om tot febr.te wachten omdat ze dan veel nieuwe modellen . kregen. In febr.herkende hij ons gelijk en kregen we heel goed advies bij de stoel die mijn vriendin kocht en de krukken die ik kocht. En natuurlijk weer met koffie en nu met platte tiete (soort platte bosche bol maar met banketbakkers room uit bergen op zoom)die hij trakteerde omdat hij jarig geweest was. We waren blij met onze nieuwe aankopen en hadden een hele leuke middag door Roel

Resposta da Sanders Wonen - Meubelen
Wir wurden sehr gut beraten.
Herr Weber war sehr bemüht und ging auf alle Fragen ein.

Resposta da Sanders Wonen - Meubelen
Nette en zeer correcte manier van benaderen. Niet opdringerig en gingen de deur uit met een aankoop. We waren aan het oriënteren maar door de juiste manier van aanpak, zijn we overgegaan tot koop. Zeker geen spijt van dat we de winkel bezocht hebben.

Resposta da Sanders Wonen - Meubelen
vriendelijke medewerkers goed geholpen.
eetkamer stoelen netjes geleverd

Resposta da Sanders Wonen - Meubelen
Makkelijk bereikbaar. Ze denken met je mee. Ze zijn erg klantvriendelijk

Resposta da Sanders Wonen - Meubelen
Al vrij snel na binnenkomst, aangesproken door Raymond.
Wij kijken graag meestal eerst ff rond, en vinden het vaak zelfs een beetje irritant om direct aangesproken te worden, maar in dit geval was het zeker niet vervelend om aangesproken te worden. We zijn erg goed geholpen. Raymond heeft erg goed meegedacht, nam alle tijd die we nodig hadden. De voor- maar ook de nadelen zijn benoemd en besproken.
Uiteindelijk zijn we na 2 kopjes koffie, en met veel meer wijsheid dan toen we binnen kwamen, geslaagd voor de eetkamerstoelen en eetkamerbank.
Als de levering net zo goed verloopt als de aankoop, dan komen we vast nog eens terug!!
Raymond, dank namens ons, een fijne ervaring.

Resposta da Sanders Wonen - Meubelen
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.