SANI-DUMP | sanitair & tegels tegen bodemprijzen - Sani-Dump Delft Avaliações 5

O TrustScore é 3.5 de um total de 5

3,3

Schieweg 73 - 75, 2627 AT Delft, Zuid-Holland, NL

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super geholpen door Leon in locatie Delft. Kregen de tijd om even rustig na te denken en super blij met de badkamer uiteindelijk!

Detalhes da empresa

1. Loja de Acessórios para Banheiros
  2. Reforma de Banheiros

Sani-Dump is de speciaalzaak met gloednieuwe A-merken sanitair & tegels tegen absolute bodemprijzen. Het enige dat wij dumpen is de prijs! Wij kunnen alle A-merken leveren, uiteraard altijd tegen de beste prijs! Dat is Sani-Dump. Of u nu op zoek bent naar goedkoop sanitair, een hele luxe badkamer, designsanitair of alleen een badmeubel, vrijstaand bad, whirlpoolbad, kranen, douchewand of tegels, bij ons vindt u alles wat er op Sanitair & Tegel gebied te krijgen is onder 1 dak! Sani-Dump is uw specialist in Sanitair en Tegels.

Informações de contato

• Schieweg 73 - 75, 2627 AT, Delft, Zuid-Holland, Holanda

• 015 890 8909

3,3

Bom

O TrustScore é 3.5 de um total de 5

5 avaliações

Slechte klantenservice

Tegels gekocht. Helaas in de zomermaanden alleen bezorging op dinsdag en donderdag (hoorden wij pas nadat bestelling binnen was), waardoor er een dag vrij genomen moest worden om de tegels in ontvangst te nemen. Ook een slechte bezorging, waarbij de tegels niet tot de drempel bezorgd zijn, maar zo'n 50-75meter bij ons huis vandaan. Meerdere keren gebeld met de vraag of hier iets aan gedaan wordt, maar als de chauffeur een ander verhaal verteld heb je geen poot om op te staan want "het is zijn woord tegen het jouwe". Expres gewacht met het plaatsen van een review tot de klacht afgehandeld is. Helaas gaat dit niet gebeuren. Samenvattend kunnen ze leuk verkopen, maar klantenservice laat te wensen over zodra het geld binnen is.

5 de agosto de 2025

Hi Rick,

In overleg met u zijn de tegels door een externe vervoerder aan de achterkant geleverd in plaats van aan de voorkant. Helaas kon de elektrische pompwagen niet verder vanwege een put in de poort.

Onze excuses voor het ongemak.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Hier is sprake is van een structurele…

Hier is sprake is van een structurele wanprestatie ex artikel 6:74 BW, waarbij Sanidump Delft haar contractuele verplichtingen ernstig en herhaaldelijk niet is nagekomen.

Gedurende de afgelopen periode hebben wij, tot onze ontsteltenis, meer dan 35 maal telefonisch contact moeten opnemen met Sanidump Delft vanwege een opeenstapeling van fouten, vertragingen en onprofessionele behandeling. Hieronder volgt een (geenszins uitputtende) opsomming

1. Leveringen zijn vier keer opnieuw ingepland door onvolledigheid in de levering conform hetgeen wat is opgenomen in de koopovereenkomst
2. Herhaaldelijk zijn verkeerde producten geleverd, waaronder toiletbrillen en verkeerde afmeting kast
3. Een kast waarvoor volledig is betaald, is aanvankelijk niet besteld.
4. Na meerdere weken aandringen en wachten, is vervolgens een kast in verkeerde afmetingen geleverd.
5. Pas daarna is (naar eigen zeggen) opnieuw de juiste kast besteld, die inmiddels weken (6 weken in een positief scenario) op zich laat wachten.
6. Geen enkele keer is spontaan excuses aangeboden of blijk gegeven van klantgerichte oplossingsbereidheid, ondanks de evidente tekortkomingen en de overduidelijke foutieve leveringen.

22 de julho de 2025

Hi Brian,

Allereerst onze oprechte excuses voor het ongemak.
Er is inderdaad op basis van een foto twee keer een verkeerde toiletbril besteld, maar deze is inmiddels omgeruild voor het juiste exemplaar. Wat betreft de kast: deze is helaas in de verkeerde afmeting geleverd. Wij hebben dit erkend en een nieuwe, op maat gemaakte kast voor u besteld. Omdat het hierbij om maatwerk gaat, is de levertijd helaas wat langer dan normaal.

Mocht u er alsnog voor kiezen om de hoge kast te annuleren, halen we het product bij u op en storten wij het volledige bedrag terug.

Nogmaals onze excuses voor het verloop van deze bestelling.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Goede sanitair winkel met fijne…

Goede sanitair winkel met fijne medewerkers. Fijn geholpen door Remco en de medewerkers. Goed advies en prima prijs. Verse appeltaart smaakt prima. Gehele badkamer afgenomen. Prima geregeld en goede service. Zeker een aanrader.

2 de maio de 2025

Hi Peter,

Bedankt voor uw positieve review! We zijn blij te horen dat u tevreden bent met onze winkel, onze medewerkers en de service die u heeft ontvangen. Veel plezier met de nieuwe badkamer!

Top winkel Sanidump Delft

We zijn in Delft door Leon geholpen. Hele fijne rustige behulpzame eerlijke man. Wegens ziekte konden we de spullen niet op de afgesproken datum halen. Gelukkig mocht het blijven staan totdat ik beter was. Alles was perfect alleen een spiegel bleek verkeerde maat te zijn geleverd. Niks aan de hand werd perfect opgelost. Onze badkamer is nu klaar en we zijn super blij met het resultaat en met Sanidump Delft.

19 de abril de 2025

Hi,

Het is fijn om te horen dat jullie tevreden zijn met de service van Leon en Sanidump Delft. We wensen jullie veel plezier met de nieuwe badkamer.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super geholpen door Leon in locatie…

21 de dezembro de 2024

Hi Marloes,

We zijn blij te horen dat je een positieve ervaring hebt gehad in onze winkel in Delft en goed bent geholpen door Leon. Veel plezier met de nieuwe badkamer.

Team Sani-Dump

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.