Sanisale.com Avaliações 2.378

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,7

Veja o que dizem as avaliações

Detalhes da empresa

1. Reforma de Banheiros

Sanisale.com is een landelijke franchise formule met winkels op het gebied van sanitair, tegels en aanverwante artikelen. Sanisale.com staat voor kwaliteit (A) merken tegen lage (bodem) prijzen. Sanisale.com onderscheidt zich daarbij door onder meer haar mooie verzorgde showrooms waarin zowel losse producten alsook complete badkameropstellingen worden aangeprezen. Alleen de prijzen doen nog denken aan een outlet. Sanisale.com onderscheidt zich verder door een excellente service te bieden aan al haar klanten, of dit nu ondernemingen, kleine zelfstandigen of particulieren zijn. Met zeer ruime relevante ervaring en kennis aanwezig in iedere Sanisale.com vestiging, wordt de klant met een gericht en helder advies verder geholpen bij het maken van een juiste keus in de aankoop van een complete badkamer, sanitair en/of tegels. Ook de montage en installatie kunnen volledig via Sanisale.com worden verzorgd. In tegenstelling tot haar concurrenten, bezorgt Sanisale.com bovendien zelf, zijn er in een groot aantal gevallen geen bezorgkosten verschuldigd.

Sanisale.com sanitair- & tegeloutlet

Grootste formule van Nederland door kennis, kwaliteit en service
Sanisale is een landelijke franchiseformule.
A-merken voor bodemprijzen
Dit kunnen we waarmaken doordat we slim inkopen, al onze producten komen rechtstreeks bij de fabrieken vandaan.
Bezorging en installatie mogelijk
Liever alles laten bezorgen en installeren? Geen probleem! In overleg bezorgen en/of installeren wij jouw sanitair en tegels.
Complete en verzorgde showrooms
Als online aanbieder hebben wij ook meer dan 36 compleet ingerichte showrooms.
Laagste prijsgarantie
Onze prijzen zijn lager dan welke badkamerwinkel dan ook. En daar haal jij je voordeel uit!
Persoonlijk contact
Met onze ruime ervaring en kennis helpen wij graag bij het uitzoeken van jouw droombadkamer.

Informações de contato

4,7

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

2 mil avaliações

Ik heb een hele goede ervaring met Sanisale Leiderdorp en aannemer Tariq

Ik heb een hele goede ervaring met de levering van onze badkamer door Sanisale Leiderdorp en de installatie door aannemer Tariq. Na een goede hulp in de winkel bij onze keuze door Aaron werd alles netjes op tijd geleverd. Een klein probleempje met een verkeerd geleverde plank werd snel opgelost. Tariq heeft alles zeer vakkundig geïnstalleerd en werkt erg nauwkeurig en netjes. Welgemeende complimenten voor de goede service aan beide!

18 de abril de 2026

Prima zaak

Prima zaak, leuke en vakkundige mensen die je in alle rust begeleiden en helpen met keuze te maken uit het grote aanbod. Met plezier heen gegaan en zeker aan te raden!

11 de abril de 2026

Beste Marco,

Wat fijn om te horen dat jullie zo tevreden zijn over de begeleiding en service bij Sanisale Hilversum. Mooi dat jullie in alle rust tot een goede keuze zijn gekomen. Bedankt voor de mooie woorden!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Wij hebben bijna 2 jaar geleden een…

Wij hebben bijna 2 jaar geleden een badkamer laten plaatsen door sanisail hoogeveen. Nu blijkt dat de spiegel niet goed is. De fabrikant van de spiegel wil dit niet vergoeden zeggen dat onze afzuiging in de badkamer niet goed is. Na overleg met Michael krijgen we toch een nieuwe spiegel en dit waarderen wij enorm. Echt top service en met het meedenken. Sanisail bedankt en raad iedereen aan om daar spullen te kopen. Bedankt michael

15 de abril de 2026

Beste Rudie,

Wat fijn om te lezen dat dit zo netjes is opgelost door Michael bij Sanisale Hoogeveen. Mooi dat er is meegedacht en dat jullie dit zo waarderen. Bedankt voor de mooie woorden en het vertrouwen!

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Prettige zaak, fijne medewerkers, ruim aanbod en mogelijkheden.

We wilden graag i.v.m. omstandigheden, een niet al te dure badkamer, maar wel een mooie en praktische. Daar werd goed over nagedacht bij Sanisale Hoogeveen, verkoopmedewerker Michael liet ons de mogelijkheden zien en dacht goed mee met allerlei opties. Adviseerde ons bijvoorbeeld een andere betere afvoer/goot dan wat in het pakket zat en daar zijn we erg blij mee. Goede kwaliteit en makkelijk schoon te houden. Top. We krijgen complimenten over de badkamer, vooral over de mooie zandkleurige tegels met een heel klein glittertje erin. Net even anders. De administratieve afhandeling verliep goed en vlot evenals de aflevering. Alles perfect geregeld! (wegens familieomstandigheden is dit interview later geschreven, maar ze verdienen het, dus alsnog.)

14 de novembro de 2025

Beste klant,

Wat fijn om te lezen dat jullie zo tevreden zijn over jullie ervaring bij Sanisale Hoogeveen. Mooi dat Michael zo goed heeft meegedacht en dat alles naar wens is verlopen. Bedankt voor de mooie woorden!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Had een paar onderdelen nodig ter…

Had een paar onderdelen nodig ter vervanging , werd meteen geregeld en was op voorraad . Dat maak je niet vaak mee . Zeer vriendelijk geholpen door Debbie , zeer klantvriendelijk.

13 de abril de 2026

Beste Jose,

Wat fijn om te horen dat jullie zo goed en snel zijn geholpen bij Sanisale Heerhugowaard. Bedankt voor de mooie woorden!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Wij zijn bijzonder tevreden met…Gerald

Wij zijn bijzonder tevreden met Sanisale Leiderdorp en in het bijzonder met medewerker Gerald.
Onze aankoop is meer dan uitstekend begeleid van begin tot einde met service en klantcontact van hoge kwaliteit.
Kortom een enorme aanrader om je badkamerinrichting bij dit bedrijf te kopen. Een prijs-kwaliteitsverhouding die absoluut waargemaakt wordt.

7 de abril de 2026

Beste Marjolijn,

Wat fijn om te lezen dat jullie zo tevreden zijn over jullie ervaring bij Sanisale Leiderdorp en in het bijzonder over Gerald. Bedankt voor de mooie woorden en de aanbeveling!

Absolute aanrader

Wij zijn erg goed geholpen door Gerald bij Sanisale in Leiderdorp. Hij heeft ons voorzien van duidelijke en eerlijke informatie en heeft ons ook uitstekend ondersteund toen er na de bestelling nog het een en ander geregeld moest worden. Dat gaf veel vertrouwen.

Daarnaast zijn we zeer tevreden over de installatie, die is uitgevoerd door Vergil en zijn team van Eleonora-Service. Het vervangen van een badkamer en sanitair is toch een flinke ingreep, maar alles is soepel en professioneel verlopen.

Al met al een zeer prettige en vlekkeloze ervaring. En het belangrijkste: we zijn nog elke dag ontzettend blij met het eindresultaat.

Absoluut aan te raden!

31 de dezembro de 2025

Beste Jonathan,

Wat fijn om te horen dat jullie zo goed zijn geholpen door Gerald bij Sanisale Leiderdorp. Mooi dat zowel advies als installatie zo goed zijn verlopen. Bedankt voor de mooie woorden!

Badkamerspiegel met kleine beschadiging

We hadden een nieuwe badkamerspiegel besteld, na het uitpakken bleek tijdens het ophangen dat er een paar krassen op het spiegel oppervlak zaten, dit hebben we direct gemeld bij Sanisale in Hoorn/Zwaag. Zij zouden contact opnemen met de leverancier en de volgende dag kregen we bericht dat de spiegel als service zou worden vervangen door een nieuw exemplaar. Zeer grote dank hiervoor

16 de março de 2026

Beste Willem,

Wat fijn om te lezen dat het zo snel en netjes is opgelost bij Sanisale Hoorn. Bedankt voor de mooie woorden en het vertrouwen!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fijne service van Merie en Jeffrey.

Fijne service van Merie en Jeffrey.
Heel klantvriendelijk en behulpzaam geholpen, zelfs op een drukke dag als tweede paasdag.
Ben mega blij met het mooie badmeubel.
Hartelijk dank,
Joyce

6 de abril de 2026

Beste Joy,

Wat leuk om te lezen dat je zo goed bent geholpen door Merie en Jeffrey bij Sanisale Utrecht. Fijn dat je ook op een drukke dag zo vriendelijk en behulpzaam bent geholpen. Veel plezier met je mooie badmeubel!

Altijd een warm onthaal

Twee jaar geleden zijn wij geweldig geholpen door Dainy en haar team. Toen we onlangs een nieuwe badkamer nodig hadden voor onze nieuwe woning was de keuze voor SaniSale Den Helder dan ook snel gemaakt.

Ook deze keer was het een ervaring om in te lijsten; vanaf de eerste binnenkomst werden we ontvangen als een lang verloren gewaand familielid. We werden weer zeer goed begeleid, van de eerste tekening tot de levering, Dainy bleef met ons meedenken. De bedoeling is dat we voorlopig even niet meer gaan verhuizen of verbouwen maar mochten we in de toekomst weer toe zijn aan een nieuwe badkamer is de keuze voor Dainy alvast gemaakt.

3 de março de 2026

Beste Cora & Willem,

Wat leuk om te lezen dat jullie opnieuw zo’n fijne ervaring hebben gehad bij Sanisale Den Helder. Fijn dat Dainy en het team jullie zo goed hebben begeleid. Bedankt voor het vertrouwen en de mooie woorden!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super geholpen door Marco bij Sanisale…

Super geholpen door Marco bij Sanisale in Katwijk! Ruime showroom, vriendelijke medewerker die goed meedenkt en ruim de tijd neemt om alles naar wens te ontwerpen

4 de abril de 2026

Beste Kimberly,

Wat leuk om te horen dat jullie zo goed zijn geholpen door Marco bij Sanisale Katwijk. Fijn dat er goed is meegedacht en dat alles naar wens is ontworpen. Bedankt voor de mooie woorden!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Onwijs blij met mijn nieuwe badkamer en…

Onwijs blij met mijn nieuwe badkamer en toilet! In de winkel hebben wij fijn advies gekregen en namen ze ruim de tijd om alles te regelen. Ook het contact was goed en snel! Ze denken overal fijn in mee!

4 de abril de 2026

Beste Donja,

Wat fijn om te horen dat jullie zo tevreden zijn over jullie badkamer en het hele traject bij Sanisale Den Helder. Bedankt voor de mooie woorden!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Onze badkamer droom komt uit door sanisale

Wij zijn echt fantastisch geholpen door sanisale! Wij hadden aangeven wat we mooi vonden en de opstelling wat we wilden. Medewerker had die opstelling gemaakt en een totaal andere opstelling, waar we nooit zelf aan gedacht hadden en die is fantastisch. Het wordt de opstelling waar wij niet aan dachten. Heel blij dat ze zo mee denken en wij nu onze droom badkamer krijgen! Alles werd goed uitgelegd en is duidelijk. Blij dat we bij de sanisale in Katwijk zijn geweest.

2 de abril de 2026

Beste Jessica,

Wat fijn om te horen dat jullie zo goed zijn geholpen bij Sanisale Katwijk en dat er zo goed is meegedacht in het ontwerp. Bedankt voor de mooie woorden!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Medewerkers geven goede en smaakvolle …

Medewerkers geven goede en smaakvolle adviezen en komen op een gestructureerde wijze samen met de klant tot een mooi ontwerp. Wij zijn enorm tevreden en komen hier al jaren graag terug. Ook de service bij onvolkomenheden is uitstekend. Sanisale Heerhugowaard kunnen wij van harte aanbevelen!
Corine en Frank HHW

28 de março de 2026

Beste klant,

Wat leuk om te lezen dat jullie al jaren met plezier terugkomen bij Sanisale Heerhugowaard. Fijn dat het advies, het ontwerp en ook de service zo goed worden ervaren. Bedankt voor de mooie woorden en de aanbeveling!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Zaterdag super geholpen bij sanisale…

Zaterdag super geholpen bij sanisale Zaandam.
We kwamen binnen voor onze badkamer tegels die snel geleverd moeten worden.
Hij heeft alles netjes en snel voor ons geregeld aankomende woensdag worden de tegels al geleverd!

28 de março de 2026

Beste klant,

Wat fijn om te horen dat jullie zo goed en snel zijn geholpen bij Sanisale Zaandam. Mooi dat alles zo snel geregeld kon worden. Bedankt voor de mooie woorden!

Perfecte service.

Nadat de bestelling was afgeleverd bleek het niet te voldoen aan de specificaties. Sanisale heeft direct contact opgenomen met de leverancier en in samenspraak een heel passende oplossing bedacht. Perfecte service.

14 de março de 2026

Beste Peter,

Wat fijn om te horen dat het probleem zo snel en netjes is opgelost door Sanisale Den Helder. Bedankt voor de mooie woorden!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fantastische ervaring bij Sanisale Den…

Fantastische ervaring bij Sanisale Den Helder! Vanaf het eerste moment voelde ik mij zó vriendelijk en oprecht welkom bij Sanisale Den Helder...
door Mandy van Aard (keuken verkoopadviseur) en Samantha ( badkamer verkoopadviseur) dat ik niet eens meer bezig was met prijzen. En dat zegt alles! Na eerdere teleurstellingen bij andere verkopers waren deze twee dames echt als een medicijn. Ze luisterden, dachten mee, waren geduldig en enorm betrokken. Geen druk, geen verkooppraatjes — alleen eerlijk advies en oprechte inzet om mijn droom waar te maken. Het hele team denkt mee, houdt rekening met alle wensen én blijft netjes binnen het budget. De prijzen zijn scherp en de uiteindelijke korting was meer dan goed geregeld. Wat je hier krijgt, is kwaliteit, aandacht en vertrouwen — en uiteindelijk jouw droomkeuken en badkamer binnen jouw budget. Ik kan Sanisale Den Helder dan ook van harte aanbevelen: loop vooral naar binnen — je komt er gegarandeerd uit met een volle hand en een grote glimlach! 😀

26 de janeiro de 2026

Beste Melina,

Wat een mooie review, dank daarvoor! Wat fijn om te lezen dat jullie zo’n fijne ervaring hebben gehad bij Sanisale Den Helder en dat Mandy en Samantha jullie zo goed hebben geholpen. Bedankt voor de aanbeveling!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Gister voor het eerst bij sanisale.com…

Gister voor het eerst bij sanisale.com binnen gestapt. Ontzettend goed en netjes geholpen. Ruime keuze en heel vriendelijk personeel die allemaal goed mee denken en luisteren naar je wensen. Nemen echt alle tijd voor je. Vanmiddag terug gegaan en definitief een nieuw toilet interieur besteld. Erg blij mee

26 de março de 2026

Beste Marian,

Wat leuk om te horen dat jullie zo goed zijn geholpen bij Sanisale Leiderdorp en inmiddels geslaagd zijn voor een nieuw toiletinterieur. Fijn dat er echt de tijd voor jullie is genomen. Bedankt voor de mooie woorden!

Badkamer en montage via Sanisale Purmerend

Bij Sanisale Purmerend eind 2025 een badkamer samengesteld en uitgezocht. Ook de montage hier afgenomen, uitgevoerd door Egon van ESI Installatie. De planning werd afgestemd op mijn verbouw- en verhuisplannen, dat was heel fijn! Proces van verbouwen is in principe ook goed verlopen. Zoals bij elke verbouwing waren er een aantal kleine zaken maar belangrijker is dat die uiteindelijk ook allemaal netjes opgelost zijn. De badkamer nu zo’n 2,5 maand in gebruik en erg tevreden!

26 de março de 2026

Beste Afke,

Wat fijn om te lezen dat jullie zo tevreden zijn over het traject bij Sanisale Purmerend. Mooi dat de planning goed aansloot en dat eventuele punten netjes zijn opgelost. Veel plezier met jullie badkamer!

Groet, Team Sanisale.com

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.