Contact met verkoper in de winkel is laagdrempelig. Hij denk mee en heeft ideeën die niet in de showroom zichtbaar zijn. Denkt mee in een mooie mix van prijs en kwaliteitsverhouding. Ook op een l... Ver mais
Locatie Wijchen, Graafseweg. Erg vriendelijk en prettig geholpen door de collega's. Ze hebben goed meegedacht, alle ruimte en vrijheid om zelf keuzes te maken die bij je passen. Prima service...... Ver mais
Voor de vernieuwing/verbouwing van onze badkamer, hadden we al de inkopen gedaan bij Sanidump Wijchen. Nadat we na een aantal bezoeken onze keuzes hadden gemaakt, kregen we drie visite... Ver mais
Sani-Dump is de speciaalzaak met gloednieuwe A-merken sanitair & tegels tegen absolute bodemprijzen. Het enige dat wij dumpen is de prijs! Wij kunnen alle A-merken leveren, uiteraard altijd tegen de beste prijs! Dat is Sani-Dump. Of u nu op zoek bent naar goedkoop sanitair, een hele luxe badkamer, designsanitair of alleen een badmeubel, vrijstaand bad, whirlpoolbad, kranen, douchewand of tegels, bij ons vindt u alles wat er op Sanitair & Tegel gebied te krijgen is onder 1 dak! Sani-Dump is uw specialist in Sanitair en Tegels.
Graafseweg 777, 6603 CG, Wijchen, Gelderland, Holanda
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Na een vriendelijk deskundig advies is een wandcloset super snel geleverd. Maanden later ontstonden er vlekken in het wandcloset. De klacht is direct onderzocht en onder garantie is het wandcloset vernieuwd. Hulde aan de snelheid, deskundigheid en persoonlijke aandacht.

Resposta da SANI-DUMP | sanitair & tegels tegen bodemprijzen - Sani-Dump Wijchen
Locatie Wijchen, Graafseweg.
Prima service..... SUPER BEDANKT!

Ook op een later tijdstip kon ik nog wijzigingen aanbrengen in een al gemaakte order en toevoegingen doen.
Toen achteraf bleek dat een kastje niet paste werd dit teruggenomen, mooie service.
Telefonisch overleg is soms lastiger omdat het kan zijn dat een andere verkoper een order overneemt en niet altijd goed kan terugvinden wat eerder is afgesproken of besteld.

Nadat we na een aantal bezoeken onze keuzes hadden gemaakt, kregen we drie visitekaartjes mee van aannemers.
De boodschap was namelijk dat we eerst een aannemer moesten vinden voor de klus.
We hebben ze alle drie benaderd en gevoelsmatig kwam Wahan het beste over.
Hierdoor hebben onlangs gebruikgemaakt van de diensten van hoofdaannemer Wahan Militonian WG Bouwonderhoud,
voor de verbouwing van onze nieuwe badkamer.
Op zijn visitekaartje staat "Passie voor perfectie"!
Dit hebben ze ons 100% waargemaakt want we zijn zeer tevreden met het resultaat.
Het team komt altijd netjes op tijd, werkt hard en houdt zich aan de gemaakte afspraken.
Wat ons vooral opviel, is de precisie en zorgvuldigheid waarmee ze hun werk uitvoeren.
Alles wordt secuur afgewerkt en netjes achtergelaten.
Kortom: betrouwbare vakmensen die hun werk serieus nemen en kwaliteit leveren.
Wahan van WG Bouwonderhoud is zeker een aanrader voor wie nog op zoek is.
Huwaë
Nijmegen

Erg goed geholpen bij Sanidump Wijchen door Bart. Goede adviezen en alle mogelijkheden werden goed uitgelegd. Tijdens de bouw arriveerden een aantal gebroken tegels. De dag erna al nieuwe geleverd. Goede communicatie en goede service.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.