Ik zou SaniExpert.nl absoluut afraden! Heb hier een fontein gekocht, waarop op het plaatje geen kraangat te zien was. Vervolgens kreeg ik een fontein met kraangat geleverd en bleek dat dit in de t... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Op zoek naar easydrain? Stop dan met al dat googlen en ga direct naar Saniexpert. De enige firma die wel direct kan leveren terwijl elders levertijden van 3 tot zelfs 6 weken worden vermeld. Pri... Ver mais
Wij zochten naar Villeroy & Boch Subway online omdat we in de winkels schrokken van de prijzen. Bij SaniExpert bestelden we alles wat we wilden voor een hele scherpe prijs. Als voorbeeld, in de winkel... Ver mais
Jeetje wat snel! Zondagavond besteld en dinsdagochtend al geleverd. De koerier had ook netjes gebeld om te melden dat het pakket afgeleverd was in het nieuwe huis. De hele Villeroy & Boch toiletset... Ver mais
Detalhes da empresa
Informação fornecida por fontes externas variadas
SaniExpert is dé expert op sanitair- en tegelgebied. Bij SaniExpert focussen wij op Kennis, Keuze en Kwaliteit. Wij beschikken over 25 jaar kennis en ervaring in de sanitair- en tegelbranche. Via onze site bieden wij u een uitgebreide keuze aan vooraanstaande merken in sanitair en tegels. Met behulp van onze speciaal ontwikkelde website en ons klanten contactcentrum is het ons doel om onze klanten de hoogste kwaliteit producten en de beste service te verlenen.
Informações de contato
Zwijndrecht
- 010-7600800
- info@saniexpert.nl
- saniexpert.nl
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Betrouwbaar, snelle levering
Via de duidelijke website hebben we onze bestelling geplaatst. Deze werd precies op tijd & conform specificaties geleverd. Dank SaniExpert! We hebben nu iets speciaals in onze badkamer/wc.

Resposta da SaniExpert.nl
Zeldzaam
Mijn bestelling bij SaniExpert.nl is mij prima bevallen. Heldere website, alles makkelijk te vinden. Helemaal top: je kunt exact de datum aangeven wanneer je e.e.a. wilt ontvangen. De bestelling werd vakkundig verpakt (op een pallet).
Zeer tevreden.
Prima levering en veel sneller dan verwacht van een origineel onderdeel en geen surrogaat
Prima online shop en zeer snelle service.
Verzendkosten aan de hoge kant ten opzichte van andere shops
vijf sterren ,dat zegt alles!
Een overzichtelijke aanname en afhandeling van de bestelling en niet minder belangrijk; een goede kwaliteit en prijs.
perfecte manier van levering en dan ook nog eens tegen zeer concurrerende prijzen!
Zeer veel keus, zeer veel op korte termijn leverbaar en dan toch tegen zeer concurrerende (en soms zelfs belachelijk lage) prijzen!
Hier een complete inbouwset inclusief reservoir, wc pot en bril en bedieningsplaat besteld, perfecte keuze om afleverdag te bepalen. Avond van te voren aangegeven welk deel van de dag ze ongeveer zouden leveren (2 uurs tijdsframe) en dan ook nog gebeld worden door de chauffeur dat hij er bijna is.
Wat dat betreft is dit zeker een aanrader om ook vervolgbestellingen te doen voor ons, als we ooit nog eens de badkamer/ toilet onder handen gaan nemen!!
Wat een uitgebreide collectie!
Ook voor wat oudere onderdelen voor het sanitair kunnen we terecht bij Saniexpert. Besteld en 2 dagen later in huis. Geweldig!
Goede en snelle service. Alle netjes en op tijd aangekomen en at voor een scherpe prijs!
Vandaag besteld, morgen in huis of op de dag die u kiest
Beste Sani,
Ik heb voor ruim € 150,00 besteld en er stond dat ik bij ontvangst een handtekening moest zetten. Maar de postbode deed het pakje in de lift en gelukkig stopte de lift niet onderweg op een andere verdieping en kwam het pakje op 12 hoog aan. Maar omdat er eerder al een pakje door een onbekende buur voor mij in ontvangst was genomen maar ik dat pakje nooit heb ontvangen dacht ik dat het veilig was als ik zelf zou moeten tekenen. Dus bij TNT erop aandringen dat de handtekening van de ontvanger moet zijn.
De slechte nasmaak opgelost
Helaas, helaas, helaas. Het lijkt een fijne webwinkel, maar als je echt service nodig hebt laten ze het afweten. Veel mailtjes met door hun opgestelde voorwaarden, maar als het op het nakomen van gemaakte afspraken gaat laat SaniExpert het afweten.
Edit: na nog een telefoontje met een goed gesprek is de beloofde service goed, snel en vakkundig uitgevoerd. Geheel in lijn met de uitstekende wijze hoe de bestellingen in eerste instantie zijn verzorgd. SaniExpert is daarom een van de betere winkels om bij te bestellen.
super geweldig en nog voordelig ook.
Prima service levering op tijd ,het werkt perfect.
Snel en zorgvuldig
Op de site was alles duidelijk en makkelijk te vinden.
Een bestelling is zo gemaakt en vervolgens krijg je een aantal mails met een rekening, orderbevesting en de leverdatum.
De levering was snel en alles was goed verpakt.
Wij hebben niets dan lof over saniexpert.
Prima Service
Vorige week zondag besteld met het verzoek om op vrijdag te leveren. Dit werd keurig gedaan. De koerier belde een half uur van te voren om te zeggen dat hij er aan kwam. Qua prijs een stuk voordeliger dan menig groothandel/winkel met hetzelfde product.
super snelle levering
vrijdag besteld en zaterdag in huis toppie
Geweldige service, correct ,betrouwbaar en snel.
We zochten een keukenkraan en hadden snel dejuiste gevonden in de winkel van saniexpert, voordelig, snel leverbaar en een geweldige service, ga zo door.
Geheel voldaan aan de verwachtingen.
Goede voorlichting. Leverantie vlot en correct.
Zeer goed, snelle levering van de bestelde spullen en het hele traject goed volgbaar via de e-mails. Super geregeld en nog goedkoop ook.
Perfecte Service
Heb voor het eerst wat besteld, kwam gelijk goed en betrouwbaar over.
Afspraken zijn ze goed nagekomen en het product voldeed aan de verwachting.
Een goede prijs- kwaliteitverhouding
Wanneer ik weer wat nodig heb, ga ik zeker als eerst bij SaniExpert kijken
SaniExpert DE Expert voor al ons sanitair!
Wij bestelden oranje tegels van MOSA voor onze nieuwe badkamer, laat het nu net het jaar van de abdicatie zijn!
Daarom voor SaniExpert, die ons de tegels voor de laagste prijs kon bieden en de vlotte aflevering, driewerf HOERA!!!
De bestelling is er nog sneller dan urgentie bij maagkramp.
Niets negatiefs te melden
Eind v/d dag besteld en (op verzoek) na 11/2 dag geleverd.
Ook betaling gemakkelijk en zonder problemen.
Prima producten en prima levering. Geen enkel negatief punt.
Geleverd wat was besteld en op het moment dat was afgesproken
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.