Ik zou SaniExpert.nl absoluut afraden! Heb hier een fontein gekocht, waarop op het plaatje geen kraangat te zien was. Vervolgens kreeg ik een fontein met kraangat geleverd en bleek dat dit in de t... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Op zoek naar easydrain? Stop dan met al dat googlen en ga direct naar Saniexpert. De enige firma die wel direct kan leveren terwijl elders levertijden van 3 tot zelfs 6 weken worden vermeld. Pri... Ver mais
Wij zochten naar Villeroy & Boch Subway online omdat we in de winkels schrokken van de prijzen. Bij SaniExpert bestelden we alles wat we wilden voor een hele scherpe prijs. Als voorbeeld, in de winkel... Ver mais
Jeetje wat snel! Zondagavond besteld en dinsdagochtend al geleverd. De koerier had ook netjes gebeld om te melden dat het pakket afgeleverd was in het nieuwe huis. De hele Villeroy & Boch toiletset... Ver mais
Detalhes da empresa
Informação fornecida por fontes externas variadas
SaniExpert is dé expert op sanitair- en tegelgebied. Bij SaniExpert focussen wij op Kennis, Keuze en Kwaliteit. Wij beschikken over 25 jaar kennis en ervaring in de sanitair- en tegelbranche. Via onze site bieden wij u een uitgebreide keuze aan vooraanstaande merken in sanitair en tegels. Met behulp van onze speciaal ontwikkelde website en ons klanten contactcentrum is het ons doel om onze klanten de hoogste kwaliteit producten en de beste service te verlenen.
Informações de contato
Zwijndrecht
- 010-7600800
- info@saniexpert.nl
- saniexpert.nl
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
zeer tevreden
zeer tevreden over de bestelling van een V&B wandcloset. Elders levertermijn van enkele weken, bij Saniexpert levering de volgende dag tegen een zeer scherpe prijs. Aangeven van tijdsblok van 2 uur van levering is erg handig.
Sphinx wastafel ordernummer:0017
Afgelopen woensdagochtend ben ik gaan googlen voor een sphinx wastafel die ik bij de lokale sanitairhandel had gezien. Na diverse websites te hebben bezocht kwam ik bij saniexpert een actieset tegen met deze wastafel inclusief toebehoren voor een waanzinnige prijs - wat een verschil met de prijs in de winkel! Direct besteld en vandaag stevig verpakt afgeleverd (een beetje minder plakband mag volgende keer wel..). Snelle service en goedkoop dus! Ik zal saniexpert bij iedereen aanbevelen!
Bouke Sietsema Ridderkerk
Zojuist wat gekocht op Saniexpert.nl
Ik heb zojuist wat gekocht op Saniexpert en ik moet zeggen een zeer mooie en functionele site. De prijzen en de levertijden zijn zeer goed en nu maar afwachten op mijn mooie kraan.
Rob Janssen Utrecht