Sans - Casual Merkkleding Avaliações

4.577
O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,3

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Leuke kleding, veel verschillende merken. Enige minpunt, je betaald verzendkosten, als iets niet past retourkosten en als je een andere maat wil wederom verzendkosten, dit houdt mij tegen in de toekom... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Heel goede prijs en artikel snel geleverd. De bijkomende dure verzekering die je wordt voorgesteld om je artikel terug betaald te krijgen indien verloren geraakt bij verzending vind ik een beetje... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Goed aanbod van merkkleding in de sale periode. Mooi systeem voor verzendkosten. waarbij de prijs snel afneemt naarmate je meer gelijktijdig bestelt. Ook retourzenden is goed geregeld door voor een... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Mooie merk overhemden gekocht met flinke korting, werden vlot geleverd. Een moest retour, je betaalt wel voor de retour maar het proces is zo simpel en gemakkelijk, mijn complimenten.

Detalhes da empresa

Informações de contato

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

5 mil avaliações

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Respondeu a 82% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 semana

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

(4.577)

167 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Is Sans van Just Brands?

Heel vreemd PME short bij Sans-Online besteld, maar kwam NIET via Sans-Online binnen, maar via fabrikant PME. Hoe kan dit? Is Sans overgenomen of worden PME producten door PME zelf verzonden? Verder was short behoorlijk gekreukt en heb digitale factuur van Sans voor administratie nog steeds niet, kortom veel vragen.

15 de julho de 2025

Teleurstellend

Ik wil graag mijn teleurstelling uitspreken over de ervaring met de klantenservice van Sans-online. De bestelling die ik ontving bleek helaas niet correct te zijn. Toen ik hierover telefonisch contact opnam met een van de medewerkers, merkte ik tot mijn spijt weinig begrip of bereidheid om mee te denken over een oplossing. Dat vond ik erg jammer.

Uiteindelijk heb ik de bestelling retour gestuurd, maar de hele gang van zaken was voor mij een teleurstellende ervaring. Hopelijk wordt hier iets van geleerd.

10 de julho de 2025

Beste klant,

Bedankt voor je bericht. Wat jammer om te horen dat je een vervelende ervaring hebt gehad met onze klantenservice. Dat is uiteraard niet de bedoeling en we bieden hiervoor onze oprechte excuses aan. Zou je contact met ons op willen nemen? info@sans-online.nl.

Team Sans-online

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

In winkel gekochte kleding kan niet per post retour, alleen in winkel

Afgelopen week een t-shirt in de winkel
in Rijssen gekocht als cadeau. Ondanks juiste maat helaas te klein. Aangezien we op 2 uur rijden vanaf Rijssen wonen klantenservice gebeld om mogelijkheden retour te bespreken. Het is alleen mogelijk het t-shirt in de winkel retour te doen. Dit bevreemdt mij aangezien Sans-Online ook online verkoopt.
Erg spijtig… raad je daarom ook aan om geen kleding als kado in de winkel van Sans-online te kopen, want als het niet past kan het alleen retour in de winkel. Dit terwijl het bedrijf ook online bestellingen verwerkt, verstuurt en retouren verwerkt.

16 de julho de 2025

Beste klant,

Bedankt voor je bericht en je feedback. Wat jammer om te horen dat het cadeau helaas niet past en dat het retourproces hierdoor lastig is. We begrijpen heel goed dat het vervelend is om hiervoor een eind te moeten rijden.

We willen je graag uitleg geven over ons beleid: artikelen die in één van onze fysieke winkels zijn aangeschaft, kunnen enkel daar ook retour worden gebracht of geruild. Dit komt doordat de winkel een aparte administratie voert van aankopen, los van onze online shop. Om die reden kunnen wij geen winkeltransacties via onze online retourservice verwerken.

Het spijt ons je zo niet verder te kunnen helpen.

Team Sans-Online

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Mooie artikelen en duidelijk in levering.

Mooie artikelen. Duidelijk in levering. Zo bestelde ik 2 rokken en werd meteen gemeld dat ik de rokken in 2 leveringen zou ontvangen. Voor de 2e rok was meer tijd voor levering nodig. De 1e rok is meteen geleverd. En ze voldoen beiden aan de verwachtingen. Top!

5 de julho de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Tampon in je zakken vinden

Broek besteld toen ik die aanpaste thuis en ik de zakken voelde zat er een tampon in en een stukje hout van een ijsje en papier. Dit is dus gedragen door personeel en daarna terug gehangen !! Hier melding van gemaakt. Kreeg een retourlabel per mail met de tekst dit is niet de bedoeling. Géén excuus ook niet dat ze een andere op zouden sturen helemaal niks. Dus waardeloos weer een rede om daar niks te bestellen !!

4 de julho de 2025

Resposta da Sans - Casual Merkkleding

Beste klant, Wat vervelend dat dit item zo bij je geleverd is en dit niet juist met je opgepakt is, onze excuses hiervoor! Zou je ons indien gewenst nog een mailtje willen sturen, wij zullen dit netjes met je oplossen. Alvast bedankt. Met vriendelijke groet, Team Sans-Online

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Ik had al 4.95 euro betaald voor het…

Ik had al 4.95 euro betaald voor het ophalen, en de retour dus ik dacht dat is geregeld waar bij het wachten mij ook al tijd en geld koste want dhl gaf geen tijdindicatie ,blijkt dat ik ook nog een keer 1.95 euro verzenden aan billink moest betalen voor mij nooit meer 1e en laatste bestelling geweest
Ron Gras

7 de julho de 2025