Sansesling Avaliações 5

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Ganske enkelt fantastisk!

Vores datter er simpelthen så helt utrolig glad for vores sansesling! Hun ligger hele tiden i det, og finder en skøn ro og samtidig kan den bruge til svinge i, når energien høj. Fem stjerner både til selve sansesling, men i høj grad også deres kundeservice, som var meget behjælpelige, da vi stødte på en udfordring, som viste sig, at være vores egen skyld. Kæmpe tak :-)

7 de janeiro de 2026

Vi er SÅ afsindig glad for vores Sanse Sling🙌🏻🙌🏻🤩🤩

Vi er SÅ afsindig glad for vores Sanse Sling!🤩🙏🏻
Ikke nok med, at den skaber muligheden for et helt nyt rum til vores børn, hvor de kan koble af og finde en indre ro, så kan den ligeledes også bruges til leg, fjol og hygge.
Den er nem at have med sig, vi havde den f.eks. med i sommerhus, hvor der blev brugt mange timer på at gynge/flyve i den, og samtidig til afkobling og til at få et “break” fra sommerferiens strabadser.
Dernæst er det et utroligt flot design og håndværket er i tiptop!👍🏻😍
Så kan virkelig kun give de varmeste anbefalinger og jeg er sikker på, at I ikke i et sekund vil fortryde, at I har købt en Sanse Sling.

Har endda også anbefalet vores børns institution at købe nogle derned til, for de ville være geniale at have sådan et sted, hvor børne kunne lave deres egen lille hule!🙌🏻🤩

19 de julho de 2025

Fantastisk produkt

Fantastisk produkt!
Solid kvalitet med stof i skønt materiale. Børn og voksne elsker den herhjemme. Den nedregulerer og beroliger alle i ulvelimen, og laver en ekstraordinær hyggelig hule.

Som tilføjelse utrolig god kundeservice - på første slynge var der en unormal fejl, jeg fik mailsvar på få dage trods weekend, og i en behagelig tone.

8 de fevereiro de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Tip top alt var perfekt 🤩

Bestilte en Sange Sling Duo til vores 2 piger på 3 og 5 år.
Det er til dato det bedste motoriske legetøj vi har købt. Vores piger tumbler og leger på livet løs i den!😍
Levering var 5 hverdage (som der også står på hjemmet siden)
De bedste anbefalinger herfra🤩

27 de janeiro de 2025

Vi knus-elsker Sansesling gyngen 🌟🌟🌟🌟🌟

Vi knus-elsker simpelthen vores fantastiske Sansesling gynge!
Vores søn på 8 år med ADHD & Autisme Spektrum bruger den 𝒉𝒗𝒆𝒓 dag - den giver ham ro, han bliver omkranset i en hule som skaber ro i kroppen, vi bruger den til motoriske lege (f.eks. boldkast/gribe leg mellem mor og søn), når uroen er voldsom i det lille system føltes det dejligt at sætte sig med benene ud på hver side af gyngen og bare hoppe fortæller vores søn (vores oplevelse er at der her lige skal noget krudt ud af systemet) 🙏♥️🙏
Og tænk sig, så er den tilmed pæn at have hængende i stuen ♥️🌟♥️

20 de novembro de 2024
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais