Sara Modewinkeltje

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Weken moeten wachten op mijn bestelling. Op mails wordt nauwelijks en na weken pas gereageerd en dan nog met standaard, niet terzake doende antwoorden. Telefoonnummer klopt niet. Krijg op verzoek vi... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Oplichting ten top! Bestel hier niets! Zelfde verhaal als alle anderen. Bestelling is maar voor de helft verstuurd. Helft die aankomt is onderweg kapot gegaan en hele slechte kwaliteit. Met de Kla... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Zeer slechte ervaring. Nadat ik te kleine schoenen had toegezonden gekregen, probeer ik nu al vier weken contact met hen te krijgen. Ik schreef al vijf mails maar krijg enkel reclame terug. Waarschuwi... Ver mais

Detalhes da empresa

Informações de contato

Todas as avaliações

1 avaliação nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Niet bestellen hier!

Niet bestellen hier!
Omdat het retour adres niet vermeld staat op de website, heb ik de klanten service gemaild om te vragen of het retour adres wel in Nederland is. Daar komt, na twee mails, nog geen antwoord op. Waarschijnlijk dus weer een bedrijf dat eigenlijk in China zit met een mooi blabla verhaal op de website waarin ze net doen of het een Nederlands bedrijf is.

20 de dezembro de 2024
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Uh verbeteren ze moeten stoppen

Uh verbeteren ze moeten stoppen. Oplichting, had ik maar deze ware recensies gelezen, die ze er zelf bij hadden staan, leek me al te mooi om waar te zijn. Ik kocht rode laarsjes, ze hadden mijn maat, 2dagen later stuurden ze mail dat deze niet meer voorradig waren en kreeg een foto van lage rode schoenen te zien, nee die hoefde ik niet. Dan kon ik een tegoedbon krijgen, deze verplichting wilde ik niet, mijn geld terug dát wilde ik. Er werd aangegeven ze stuurden het naar afdeling financiën en dan zou ik EVENTUEEL m'n geld terugkrijgen. Niet dus. Ik lees hier in de recensies óók dat het waarschijnlijk een Chinees ' bedrijf" betreft en steeds deze truken uithaalt. Zo kom je lekker aan je geld en ik er ( niet lekker) vanaf.

8 de dezembro de 2024

NIET BESTELLEN!

Ik had broeken besteld volgens mijn normale maat zoals geadviseerd werd op de website. Na weken wachten kreeg k vanuit China broeken binnen van een dramatische kwaliteit en veel te kort.

Ik kon een retourprocedure starten door mail te sturen.
Vervolgens kan dat niet, want de verzendkosten zijn enorm hoog omdat het naar China terug moet.
Ik kreeg een voorstel voor een percentage winkeltegoed. Daar heb ik uiteindelijk voor gekozen.
Maar na weer 11 dagen wachten heb ik nog altijd niets gehoord. Ik heb inmiddels meerdere mails gestuurd en ontvang geen reactie meer.

Koop hier NOOIT, het is Chinees spul van in dit geval slechte kwaliteit. De winkel doet zich voor als Nederlands, maat is dat dus NIET!

NOOIT bestellen, begin er niet aan!

11 de dezembro de 2024

Hier niks bestellen

Als ik iets bestel wil ik t graag na betaling ontvangen. Ik hoor niks. 3x gebeld gemaild ggh. Ik vrees dat ik mn geld kwijt raak bij deze Sara. Geen idee waarom ik geen kontakt kan krijgen....

17 de novembro de 2024
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Slechte ervaring met terugbetaling en…

Slechte ervaring met terugbetaling en communicatie. Na het bestellen van een trui kreeg ik te horen dat deze was uitverkocht. Toch staat het artikel nog steeds te koop op de website. Dit wekt de indruk van slechte voorraadbeheer of misleidende praktijken.

Daarnaast heb ik mijn geld niet teruggekregen, ondanks meerdere verzoeken.

Ik raad aan om hier niet te bestellen!

1 de dezembro de 2024

Koop hier niet

Koop hier niet! Product komt rechtstreeks uit China en is van slechte kwaliteit. Sluit me aan bij voorgaande reviews.

19 de novembro de 2024
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Waarschuwing: koop hier niks!

De producten zijn van slechte kwaliteit, en retourneren is vrijwel onmogelijk omdat je alles moet terugsturen naar China. Dit maakt het onpraktisch en duur. Als je een klacht indient, bieden ze slechts een korting op een volgende bestelling aan.

Ga je niet akkoord, dan rekken ze de discussie totdat de 30 dagen verstreken zijn. Daarna claimen ze dat je nergens meer recht op hebt. Mijn advies: koop hier niets!

18 de novembro de 2024

Nooit bij bestellen!!!

Nooit bij bestellen! Is een Chinees bedrijf met een fake adres in Nederland. Kwaliteit is slecht en retourneren zien ze niet zitten. Ze vragen eerst of je een tegoedbon wil. Wil je die niet dan bieden ze in eerste instantie 20% terugbetaling met behoud van het artikel. Bij niet akkoord verhogen ze het percentage naar 30%. Terugsturen is eigenlijk geen optie want je moet zelf de verzendkosten betalen en die zijn sky high voor China. Héél slecht bedrijf 😠

18 de novembro de 2024
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Artikel wil ik retour zenden

Artikel wil ik retour zenden. Krijg reactie dat ik het mag houden en korting op de volgende bestelling. Dat wil ik Niet. Ik wil van deze vreselijke bestelling af. Geen retouradres. Geen geldig telefoonnummer. Koop hier niet!

10 de novembro de 2024

Zeer slechte ervaring mee

Zeer slechte ervaring mee. De producten komen uit China, zeer slechte kwaliteit.
Schoenen besteld waren 2 maten te klein. Ik heb ipv retourneren gekozen voor tegoed. Dat kon wel, alleen de douanekosten en verzendkosten zijn de verantwoordelijkheid van de klant.
Om dit voor mij gemakkelijker te maken, wilden ze een gedeeltelijke terugbetaling van 30% aanbieden als ik het artikel ging behouden.
Ik ga daar nooit meer bestellen.

16 de novembro de 2024
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Ik had een jas bij jullie besteld maar…

Ik had een jas bij jullie besteld maar niet hoe het er echt uit hoort te zien helaas veder wel fijne communicatie gekregen over pakket maar misschien is het een idee om modele. Hier voor in te huren om de echte jas te laten showen dat mensen ook weten wat ze krijgen voor de prijs helaas was de jas niet wat ik had verwacht en wat de op de foto stond en is de jas ook echt niet te vergelijken met de foto heel jammer

15 de novembro de 2024

Oplichting

Mijn ervaring is dezelfde. Eerst schoenen besteld waren 3 maten te klein. Heb ipv retourneren gekozen voor tegoed. Jas besteld..ook troep ( uit china) Wilde vervolgens retourneren en geld terug. Dat kon niet omdat ik akkoord was gegaan met tegoed van eerste bestelling. 🤔Kortom...malafide bedrijf. Ik heb aangifte gedaan bij ConsuWijzer.

9 de novembro de 2024

Koop aub niets hier

Koop aub niets hier, het zijn oplichters! Ze doen zich voor als Nederlands bedrijf, bij klachten heel netjes antwoord geven maar oeps, op eens is het gesprek in het engels(foutje he?) maar retour adres krijg je gewoon niet.
Zending kom uit china, daar kom je pas achter als die binnen is…..over kwaliteit hoef ik dus niets vertellen
Eigenlijk wil ik naar de politie stappen , zulke mensen moeten gestopt worden.

8 de novembro de 2024
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

De webshop doet zich voor al een…

De webshop doet zich voor al een Nederlands bedrijf. Ik heb er schoenen gekocht. Na de bestelling zag ik dat ze vanuit China werden verstuurd. De schoenen kwamen aan in een plastic verpakking zonder doos etc. De kwaliteit van de schoenen vind ik ook twijfelachtig. Ze zitten oke, maar een goede pasvorm heeft het niet. Ik heb er spijt van.

31 de outubro de 2024