Professionel og tryg behandling
Saria udførte en perfekt BOTOX fullface behandling. Et flot resultat som kun kan anbefales til andre. Jeg kommer gerne igen.

Resposta de Sariaklinik
Saria Kosmetisk Klinik i Hillerød glæder sig til at byde dig velkommen med behandlinger inden for hudpleje og laser hårfjerning. Hårfjerning med avanceret 4D diode laser Botox Skinbooster Filler
Frederiksgade 7, 3400, Hillerød, Dinamarca
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente leva mais de 1 mês para responder
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Resposta de Sariaklinik
Saria er utrolig dygtig . Man kan virkelig mærke hun ved hvad hun laver og hun nyder at kræse om hendes kunder og se de bliver glad og tilfredse . Kan kun anbefale hende .

Virkede ikke på mig
Har fået fjernet hår på hele kroppen.
Og de har været så søde og professionelle hele vejen. Og det har været 100% smertefri. Men det virkede ikke. Efter 12 behandlinger og 20k fattigere er det hele vokset ud igen

Resposta de Sariaklinik
Fantastisk god service og behandling. Jeg er meget tilfreds. Virkelig dygtig vejledning, som var dygtigt og professionelt i skønne omgivelser. 5 stjerner ud af 5 mulige herfra.

Resposta de Sariaklinik
Meget professionel behandling, som jeg er meget tilfreds med. Dygtigt og imødekomne personale, som giver grundig vejledning. Behandlingen var hurtig og behagelig, og resultatet er virkelig godt.

Resposta de Sariaklinik
Jeg fik fjernet hår fra næse og ører med laser, og er virkelig tilfreds med resultatet. Saria var både professionel og venlig, og hele behandlingen var hurtig, effektiv og næsten smertefri. Jeg følte mig i trygge hænder hele vejen igennem. Kan varmt anbefales hvis du ønsker en seriøs og dygtig behandler.

Resposta de Sariaklinik
Jeg har haft en fantastisk oplevelse hos Saria Kosmetisk Klinik. Det er Saria selv, som står for behandlingerne, og hun er både utrolig dygtig, professionel og imødekommende. Man mærker med det samme, at hun har stor erfaring og virkelig brænder for sit arbejde.
Jeg får laserbehandling til fjernelse af hår ved ørerne og næsen, og jeg har følt mig tryg i hendes hænder fra første behandling. Resultaterne er allerede mærkbare, og hele forløbet har været behageligt og trygt.
Jeg kan varmt anbefale Saria og hendes klinik til alle, der søger kosmetiske behandlinger i trygge og kompetente hænder!

Resposta de Sariaklinik
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.